Февруарчета 2024 - Тема 10

• 41 597
  • 799
  •   1
Отговори
# 465
Мерси Бочи,а има ли значение процентите или какъвто взема🤔

# 466
Самоизписах се, защото не се чувствах добре. Това стана нощта преди деня на изписването. Причината беше в мастита ще, който беше на път да се случи или се случи, взе да ме втриса, бях тотално уморена, неспала откакто съм влязла в болницата и общо взето трябваше сама да се оправям. В болницата ми казаха че трябва да ходя да се цедя на помпата, която беше в края на коридора в съвсем друга стая и там трябваше да стоя по 30тина минути колкото може по често, тъй като не си носих своя помпа. Не знам дали знаете, но никой не ви държи на сила в болницата и може по всяко едно време ако прецените да си тръгнете от там. Аз и този път не съм сигурна че бих останала до края, ако всичко е наред. Особено пък в това грипно време. Ако аз и бебето сме добре, като знам как ми влияе болничната обстановка не се виждам да изкарам до изписването. И тези срещи в болницата с роднини и това изписване дето всички му се притрисат за мен е пълна глупост. Как щяло да бъде облечено бебето - кой го интересува, то е увито в сто одеяла, бързаме да се приберем на топло, аз имам нужда най накрая да съм си вкъщи при всичките удобства на дома ми, да се изкъпя и нахраня като нормален човек...последното нещо за което ме е грижа е това изписване. Та, така.

# 467
Obla4e с бебк не можеш да се самоизпишеш кога ти е кеф. Защото те носят отговорност че бебето е здраво и получило нужните ваксини. Не мисля че можеш туко така да си вземеш бебето и да си се прибереш.

Ако лежиш само ти да ама с бебе нее точно така

За спирта докато падне с по силен след това с 75 ли колко беше там процента Simple Smile

# 468
Докато падне 90% разтвор, след като падне 70%.

# 469
Заради този момент обичам практиката тук -изписват още на следващия ден,ако всичко е наред. И аз не понасям обстановката, няма изписване със снимки и обличане за снимки, можем и по пижами да се качим в колата и да си се приберем.
Самоизписах се, защото не се чувствах добре. Това стана нощта преди деня на изписването. Причината беше в мастита ще, който беше на път да се случи или се случи, взе да ме втриса, бях тотално уморена, неспала откакто съм влязла в болницата и общо взето трябваше сама да се оправям. В болницата ми казаха че трябва да ходя да се цедя на помпата, която беше в края на коридора в съвсем друга стая и там трябваше да стоя по 30тина минути колкото може по често, тъй като не си носих своя помпа. Не знам дали знаете, но никой не ви държи на сила в болницата и може по всяко едно време ако прецените да си тръгнете от там. Аз и този път не съм сигурна че бих останала до края, ако всичко е наред. Особено пък в това грипно време. Ако аз и бебето сме добре, като знам как ми влияе болничната обстановка не се виждам да изкарам до изписването. И тези срещи в болницата с роднини и това изписване дето всички му се притрисат за мен е пълна глупост. Как щяло да бъде облечено бебето - кой го интересува, то е увито в сто одеяла, бързаме да се приберем на топло, аз имам нужда най накрая да съм си вкъщи при всичките удобства на дома ми, да се изкъпя и нахраня като нормален човек...последното нещо за което ме е грижа е това изписване. Та, така.

# 470
Към мамите с първо - така е,  не се къпе преди да падне пъпчето, само главата евентуално. Моето дете беше с отдавна паднал пъп, понеже се прибра 33 дена след като се роди.

# 471
  • София
Кога горе долу пада пъпчето?
Тази част си признавам, че ми е гадна.
Подложка за вана взехте ли и каква? Към нашата има в комплект една пластмасова, но нещо… не и вярвам.
За изписването, ами грипаво време е. Със сигурност свекито, баща ми и брата на ММ ще дойдат. Баща ми съм предупредила, ако е болен да не бие 300км ами да си каже, защото няма да го пусна до бебето. Престой у нас на гостите минимален и да не цапат или да си изчистят. След раждането не вярвам да ми е до социални контакти.

# 472
Бочинка, като не може според теб аз как се самоизписах? Просто подписваш едно документи и това е. На следващия ден отидох да и сложат ваксина, която по принцип вече трябваше да са и сложили, което е още по тъпо защото ти ваксинират детето и директно те изписват, ако нещо стане вкъщи да се оправяш. Затова този път отивам и с декларация за отказ от ваксини и ще ваксинкрам бебето когато преценя.

# 473
  • София
Тъкмо щях да кажа, че е добре това да се уговори предварително с лекаря и вариант сигурно ще се намери.
Облаче, ти защо така като на война отиваш в тази болница? Друга няма ли, в която да се погрижат по-добре за теб?

# 474
Не е като на война, просто знам какви са предимствата и недостатъците. Подготвена съм за нещата, които не ми харесват като практики.

# 475
  • София
А няма ли къде да отидеш, без да имаш притеснения от практиките?

# 476
това в коя болница си се самоизписала с детето така ?
Аз само едно не разбрах то и педиатр след ваксина те пуска в къщи , каква е разликата с тази в болницата Simple Smile На моето дете не са я слагали в деня на изписване например .Но пък в деня на изписването я светкаха за жълтеница. Аз не бих се самоизписаала така предвид че ако се наложи нещо после трябва да се мъкнеш с детето напред назад. А и ако си родил секцио ептен ми е неразумно. За моето секцио лекаря се грижеше 3 дена след деня от реанимация .
Така че това разбирасе си е твой избор но не в всяка болница можеш туко тааа да си вземеш вземеш всичко и да си набиеш шута .

# 477
Не, няма друга болница. Болницата не е затвор, там отиваш по собствено желание по собствено желание можеш да напуснеш. Законите тук са еднини същи за всички болници, ако в една може и друга може. Не минсе водят спорове, написах каквото имам да кажа и за което бях попитана от съфорумка за повече информация потърсете където трябва.

# 478
Момичета, някоя поставяла ли е Полижинакс?  Изписаха ми 6 броя през ден. Когато се опитвам да сложа глобулата е много трудно и си остава почти на входа на влагалището. Някоя от вас със съвет и опит?

# 479
Никой не спори просто малко така троснато го казваш всякаш всички трябва да се самоизпишат защото нее ясно защо чесно казано .
Това че ти така прецени според мен малко количество хора биха направили същото. Това не значи че ти не си в правото си да го правиш. Прави си го. Аз не намирам логично обеснение да бягам от та където се грижат за детето и мен след операция 🤷♀
Не, няма друга болница. Болницата не е затвор, там отиваш по собствено желание по собствено желание можеш да напуснеш. Законите тук са еднини същи за всички болници, ако в една може и друга може. Не минсе водят спорове, написах каквото имам да кажа и за което бях попитана от съфорумка за повече информация потърсете където трябва.

Общи условия

Активация на акаунт