Любители на котки - Тема 191

• 26 504
  • 771
  •   1
Отговори
# 405
Smulan, аз бих взела тази но нито в къщата нито в леглото Михаел може да се побере. Правят ги за бебета. Той сега е с тегло ~5 кг, след време като стане като баща си 8 кг къде да го дяна?
Скрит текст:
Не намирам легла. Търсех зелено но нищо свястно.  Всяко нещо от короната се е вдигнало.
 Реших преди месец да изрежа стар поларен суитшърт и му направих калъвка.
Горе ръчно заших на шията където е а долу с велкро. Напълних със вата. Супер е. За без пари.
Горе му слагам неговата и така спи до мен.
Аз гледах видеа как се къпе котето. Пише че котките по природа обичат водата и ако не искат значи има друга причина. Видях много сладки чорапки за баня. На моето му слагам нещо мекичко на легена. Намерих нещо уникално полезно за къпане. Лизалка залепваща.

Другия вид е пак от карасто но огромна, 10.90  струва и за кучета ще свърши голяма работа.
И видях и гребена от ютюб в баду.
Има ли негативни отзиви за там?

Има яки керамични купички за котки и кучета, със дървени основи, с метални основи.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 16:29 от LaLeone

# 406
Нищо чудно при смяна на храната, да се смени и миризмата на изпражненията.

Имахме котка като ученичка и я къпехме всяка седмица. С майка ми мислехме, че така е редно. 😊 Докато съседка с котарак не ни попита какво правим на котката, че котаракът и' искал да идва да и' помага (представете си какви писъци са били). И спряхме да я къпем. Тя живееше само в апартамента.

Благодаря за мненията за катерушки.

# 407
Кучетата се къпят веднъж на седмица.

# 408
Smulan, аз бих взела тази но нито в къщата нито в леглото Михаел може да се побере. Правят ги за бебета. Той сега е с тегло ~5 кг, след време като стане като баща си 8 кг къде да го дяна?
Скрит текст:
Не намирам легла. Търсех зелено но нищо свястно.  Всяко нещо от короната се е вдигнало.
 Реших преди месец да изрежа стар поларен суитшърт и му направих калъвка.
Горе ръчно заших на шията където е а долу с велкро. Напълних със вата. Супер е. За без пари.
Горе му слагам неговата и така спи до мен.
Аз гледах видеа как се къпе котето. Пише че котките по природа обичат водата и ако не искат значи има друга причина. Видях много сладки чорапки за баня. На моето му слагам нещо мекичко на легена. Намерих нещо уникално полезно за къпане. Лизалка залепваща.

Другия вид е пак от карасто но огромна, 10.90  струва и за кучета ще свърши голяма работа.
И видях и гребена от ютюб в баду.
Има ли негативни отзиви за там?

Има яки керамични купички за котки и кучета, със дървени основи, с метални основи.

Моите и двете са едрички към 5 кила, за това се бях видяла в чудо с търсенето на катерушка. По-голямата реши, че нейното място е това кръглото нещо, навива се на кълбо в него и там си спи, само тук там стърчи някое ухо. Другата се опъва в най-горното място и изглежда ѝ е удобно. Бордовете са високи, меки и ѝ служат за възглавница. Тук даже едната е легнала напреки, не се е опънала по дължина Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 16:56 от Smulan

# 409
  • До морето...
Хамака и на моя котак е любим.Аз точно затова взех тази катерушка, защото исках да е голяма,стабилна и с хамак,понеже често спеше в мивката в банята и с промоцията по Коледа излезе 126 лв,което за тези размери и качество за мен е много добра оферта.

# 410
Скъпи ми се струват тези. Тази, която показах на миналата страница я взех за 60 евро, намалена от 90 и е по-стабилна от миналите две дървета, които съм купувала.

Май не съм ви показвала голямата женска, а само малката и момчетата, та запознайте се с Шива. Пухкава и гальовна, иначе бие Ади ежедневно (и напълно заслужено)

# 411
  • До морето...
Хубава Шива.😊
Да,в случая е скъпо спрямо твоята ,noragami, но аз така и не открих подобна тук в български сайтове. Все някакви около 200 и нагоре спрямо моите изисквания.

# 412
Оф няколко пъти опитвам да пратя коментар. Заради тъпия ми телефон дето има стрелки и все ми се трие коментара. Откачам. Тъкмо да кажа колко е красив Шива. Може да му викате Шив.
Ще следват Сарасвати, Кришна. Хубави имена.

# 413
  • Стара Загора
Показвала съм я вече, но ето я пак нашата. Котът е 7-8 кила, хич не е малък 😂. 108 лв (с купон) от Зооплюс

# 414
Катерушката е страхотна, имахме подобна, но дойде дефектна и не изкара дълго...
Ние само да кажем лека нощ:

# 415
Да покажа моя уличник, дето го храня от известно време. На около година е, много е красив, но малко див. Не ми дава много да го пипам. Голяма гърляга има и кой знае какви серенади прави по цяла нощ на момите Joy

Ще го обезпаразитя и евентуално ще го кастрирам по-нататък, само да се опитоми още малко.
Ако някой от Бургас има желание да го вземе, да ми пише, ще го измислим някак. Лошото е, че не винаги се появява като го викам, скитори. Във фейсбук не ми се пише, там има много прости и неграмотни хора, които себе си не могат да гледат камо ли котка.
Като го гледам ми се появява в главата - къде е Еньо Мориконе Simple Smile

# 416
Rox, Амазон май имат доставка до България, но не знам колко струва. Аз така в харесах, че сега заглеждам други варианти за една друга стая и за долния етаж Grinning

# 417
  • София
Днес получих другата тоалетна от Zooplus отново с дефект,ще се гръмна😡Този път е счупена едната закопчалка ,която се захваща за долната част…Утре отново ще им звъня!

# 418
Лелеее, колко постовееее, много обичам да имам да чета, макар като видя, че са много и първата ми мисъл е дано не се е случило нещо . 😁 Дано всички са добре и темичката се изпълва с приятни раздумки.
 От няколко дни съм се простудила, нищо сериозно, но Линош ме "пази" всяка нощ. От както ѝ купих хамака не беше спала при мен, ама сега... мммм голям кеф, гушим си се и се топлим. 😉
Ей така се спи до мама: 😆

# 419
  • София
Днес получих другата тоалетна от Zooplus отново с дефект,ще се гръмна😡Този път е счупена едната закопчалка ,която се захваща за долната част…Утре отново ще им звъня!
Не може ли да се комбинират частите и да се получи една здрава?

Общи условия

Активация на акаунт