Любители на котки - Тема 191

• 26 564
  • 771
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Таня67, ,проблема пак е в горната част и няма как,а и аз днес подарих първата, но и да не бях нямаше да ми свърши работа.

# 421
Новата пак ли същия цвят я поръча?Пробвай с друг цвят може цялата партида да е дефектна нещо. При мен тези закопчалки много трудно се захващат и имам чувството, че бързо ще се счупят.

Много хубави катерушки сте им взели. На мен много ми харесва на Ред, защото е много приятно зелено.
И аз по едно време се бях вдъхновила да им правя нещо подобно, но идеята ми така се и изпари 🤭. Щях да го правя да има къде да точат нокти.

Ох, и Линка ми е голяма любимка🥰. И тя със всеки ден става все по-хубава и рошава. По-дълъг косъм има от моето бебе. И на мен ми липсва бебешорския периода на малкия. Вече е започнал да става индивидуалист и хич не ме иска🤭.Не иска да го гушкам, не идва да се вре да спи върху мен. Изобщо не меси, почти не мърка, гласа не му се чува, ако не правеше и бели чат-пат щеше да е олицетворение на жива плюшена играчка.

# 422
Така се пазим от прахосмукачката.

# 423
Много хубаво коте, Кафе дел Мар. Каква порода е?
Поръчвайте от друг магазин;)

# 424
  • София
Morkovelka99, не са ме питали за цвят като казаха,че ще ми изпратят друга. Закопчалката е направо като отрязана и прикрепена със синя скоч лента. Направо ми е неудобно вече да им се обаждам🙁,но в крайна сметка аз нямам вина. Не е и транспортен дефект,защото кашона е напълно здрав.Все пак ще им се обадя утре пък каквото такова….

# 425
Прати им снимка да я видят. Не им се обаждай, а им пиши. Още сега даже можеш. Много бързо отговорят. Аз така се разправям с тях.
А те пратките имат ли опция за преглед?
Интересно ми е защо не си искат нещата, които искаш да им върнеш, а ти ги оставят. Доставката пишеше, че е за тяхна сметка това пак е грижа към клиента. Те нали това казват, ценим си клиентите, важни сте ни и затова.

# 426
Димяни, имаш лош късмет май;) аз бих им се скарала зле. Ако ще пращат нещо нека проверят дали всичко е здраво! А....глупава работа и отгоре на всичко се бавят.
Някой от групата ползвал ли е на Савик затворените тоалетни?
Една позната е доволна. Не влиза кучето да рови подаръци.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 00:56 от LaLeone

# 427
  • София
Morkovelka99, писах им току що. Мисля, че пратките им нямат опция преглед. Куриера не ме е питал, а като има такава опция повечето я предлагат.Аз също се изненадах с това, че не искат да им я връщам предишната.

LsLeone, наистина нямам късмет😕Точно тоалетна на Савик поръчвам. Аз съм доволна много. Трета година само я подменям и не съм сменяла с друга марка и модел.

# 428
И аз и Димяни сме в черна седмица с онлайн поръчките май 🤭🤦.
Ми тя точко от тази тоалетна се оплаква. Вече втора дефектна получава от тази
Скрит текст:

Laleone, за такива ли питаш?

Дамяни, няма какво да ти е неудобно на теб. Те са виновни, че ти пращат дефектни неща ти вина нямаш. Ти само получаваш и не знаеш какво.
На мен ми беше неудобно, но имаше причина. Аз бях сгрешила и макар, че сумата беше много малка ме беше много срам като не пожелаха да им върна и аз една тоалетна преди време.

# 429
Аз съм медиум всъщност. Интуицията ми е добра. Без да чета я налучках.
Ето модела който моята приятелка има. При старата и кучето е ровело в нея и такя е решила праблема. Има обаче друг проблем. Миризмата там лети нагоре;)

# 430
Много хубаво коте, Кафе дел Мар. Каква порода е?
Никаква, LaLeone, или порода пикльо, не знам още Joy

Морковелка - няма опция преглед, аз съм питала, но не. Нямаш вина за ситуацията, направи каквото е нужно, за да ти решат проблема, всичко ще е наред, спокойно Simple Smile

# 431
После остави отзив,за да са внимателни следващите пъти.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 10:54 от red soul

# 432
След малко сме на контрола с Чуи и да махнат евентуално конците. Снощи свалихме бодито и видях подутина на коремчето където е обръсната - колкото голямо бобче. Два дни преди това подутината я нямаше. Доста ми е притеснено. Днес не съм я хранила, ако се наложи интервенция с упойка да е готова.

# 433
Здравейте!
В къщи от пет дни си имаме коте Бела. Прибрахме я от улицата. Предстои посещение при ветеринар след седмица. Искам да ви попитам дали аз да и приложа обезпаразитяване или да изчакам прегледа. Кое обезпаразитяващо е ефикасно за външно и вътрешно и в същото време да е минимално вредно?
Благодаря ви❤️
На каква възраст е котето ориентировъчно ?
Към 2,5г е
Кастрирана е и повече не се знае
Какво бих направила аз в такъв случай - бих я изкъпала с противопаразитен шампоан Брейк Про, бих я накапала с капчица примерно Fyprist и бих дала 1 хапче Prazimec C (или Biheldon 1/2 таблетка). Това са бюджетни предложения. Естествено ветеринарят ще ви даде най-скъпото и ще се опита да ви убеди, че тези евтините не работят. Simple Smile
Това би убило всякакви паразити по нея. Трябва да я обезпаразитите, защото докато стане време за преглед, къщата ще се е напълнила с бълхи. А и яйцата на глистите не са много добре за вас.
Вече ветеринарят ще я прегледа и й направи тестове за вирусни и кърлежови болести, щом е живяла навън.
Много благодаря за полезния отговор.

# 434
Стискаме палци и лапички за Чуи. ❤️Всичко ще е наред, Мьос, не се притеснявай. 🤗

Фен съм на Дариния кот ❤️, много интересна козина.
И Риш на Защо ме търсиш? ми е много на сърцето. ❤️

Преди да купя играчки на Том, му направих. Завързах на единия край на дълга връзка от обувки колелцето от изразходвано тиксо. После завързах другия край за крака на стола или пък го влача пред него и той го гони. Голяма игра пада и с орех или плосък камък, но става много шумно и давам по малко да играе.
Много харесва една малка плюшена играчка от коледните комплекти от Лидл и въдицата от Тему (разпердушини перата, от три остана едно , носи я за дръжката като куче).

Общи условия

Активация на акаунт