Любители на котки - Тема 191

• 26 462
  • 771
  •   1
Отговори
# 495
Много е красива душичката 🥰. Стискам ти палци да се върне. Аз имам опит с къща, за апартамент не знам, но съм чела истории как сами бягат от първи етаж, но после пак се връщали. Оглеждай се около блока, ако я видиш си я вземи.
Ами те си намират какво да ядат, но се връщат в окаяно състояние. Слаби, мърляви с някои белези. Казват, че където е яла една котка там пак се връща. И май вярвам на това. Та има надежда да си я намериш. Късмет ти пожелавам и в търсенето на дом, ако решиш да дадеш бебета на някой. Ще бъдат много красиви с такава хубава майка.
И на мен ми се гледат бебенца, но няма как.
Много ти благодаря. Освен че е красива е и много умничка, научи се къде да ходи до тоалетна от раз, а все пак е улична. 😄
И много игрива, целите ми ръце бяха надрани😁 като излизах и я оставях сама вкъщи, прибирам се тя спинка. Нищо не  бутала 😀 ех... Дано се появи

# 496
О, тя, щом е улична, ще се появи. Или след като забременее, или след като роди и ѝ потрябва готова храна. Simple Smile Въпросът е какво ще направиш ти тогава?

# 497
О, тя, щом е улична, ще се появи. Или след като забременее, или след като роди и ѝ потрябва готова храна. Simple Smile Въпросът е какво ще направиш ти тогава?

Ама ми минават всякакви мисли през главата, защото тя уж свикна с мен ии по принцип знам, че мъжките изчезват с дни когато са разгонени.. Първа котка ми е и съм в стрес сега ами ако им се е случило нещо? 🙁

# 498
Ще се върне бременна. От опит Simple Smile гладна и жадна но излюБена! Това са уви инстинкти.
Ще си я почистиш, нахраниш, ще си имаш котенца и после я кастрирай. Ще се кротне

# 499
Няма, споко. Улицата ѝ е позната. Ще я гонят мъжкарите няколко дни, докато си хареса някой за баща на децата ѝ и като забременее, ще ѝ се отвори апетит и ще иска на меко и топло да лежи, така че ще си спомни за теб и дома. Ако е живяла пред блока, знае пътя и етажа наизуст.

# 500
Благодаря Роси!
Такива красиви котета показвате, тези двамката гушнати обраха точките.

Относно котката.
Как можахте да я пуснете навън? Сега като дойде ще има бебета поне от трима бащи;) овулацията е спонтанна.
Ще има шишета на три часа бутилки с вода. Вие трябваше да я кастрирате. Кой ще поеме котките? Пак по форуми и по фейса ще се молите. Аз съм се молила с дни. За здраво котило. Много е трудно задомяването.
Излезте вън оставете и храна във входа, отворете вратата и я викайте. Пообиколете кошовете и ще я намерите.
След това пак обезпаразитяване, кастриране след раждането. И т.н. Дано не хване някой спин или нещо от мъжките.
Освен това бащите ще са опаразитени и яйца и ларви ще се предадат през плацентата и през млякото.
Много необмислена пастъпка!
Ядосвам се като ви чета.Frowning1

# 501
    Естествено, че обиколих да я търся и да я викам. Но нищо, другите квартални котаци се отзовават, но нея я няма..

# 502
Пишете като се прибере Simple Smile

# 503
Имам друг проблем. Поканиха ме след три дни да снимам бебето на изписване и ще снимам. Майка иска да отиде и тя, мм има изложба в друг град от галерията им.
Свекъра и кучето ще го уморят от страх. Шпица много лае и не става.
Какъв вариант ми остава?
Ще заредя хранилката с 5 разделения и вода и това е.
За един ден не вярвам да има проблем.
Ще се върна или вечерта или на другия ден до обяд.
Цял ден да свети тока, на салона ще го оставя на антрето.

Не ща да ми направи някоя беля на пътеката в хола. Wink

Имам една съседка която имя кастрирана котка. Но ми е неудобно да я моля. Не сме много близки.

# 504
  • До хладилника, който обичам
За един ден абсолютно нищо няма да стане. Може би още една тоалетна и на 2-3 места вода.
Честито бебе!

# 505
За един ден нищо й няма. Моите не са тренирани да са дълго без надзор - преди брат ми ги гледаше като ме няма, сега плащам на гледачка, но ако е за уикенд или нещо такова, смело ги оставям само. Пълня купите със суха храна, оставям водичка, някоя нова играчка, давам мокра преди да изляза, и нищо им няма.

Коли е прекрасен! Heart Голяма краста са тея котета. Мислех, че с четири ще кротна, ама искам още и още!

# 506
Ако не искаш бебета, имаш до 1 месец от деня в който си я пуснал, за да я заведеш на кастрация. Изпуснеш ли този срок за размисъл, след това вече мисли, че си се сдобил с 5 котки.

# 507
От какво зависи колко котета ще роди една женска? Навсякъде чета, че хора пишат за много бебета, ето и ти пишеш 5 котки. Моята и двата пъти си роди по 3. Първият път всъщност не знам колко са били, но си мисля, че пак са били 3 и едното или не е оцеляло или някой го е взел преди да ги открия.

# 508
Аз да попитам за тези хамаци за прозорци от къде ги купувате и ако може да споделите и цена. Наскоро 2 котки видях с такива хамаци, но не си спомням на кого бяха. Интересува ме също дали са подходящи за по-тежки котки? Наруто последно беше около 6,50 кг.  Тези с вакуум дали ще издържат на неговите килограми? Grinning При чистенето на прозореца се маха ли хамака или не е препоръчително често да се сваля и слага?

# 509
От какво зависи колко котета ще роди една женска? Навсякъде чета, че хора пишат за много бебета, ето и ти пишеш 5 котки. Моята и двата пъти си роди по 3. Първият път всъщност не знам колко са били, но си мисля, че пак са били 3 и едното или не е оцеляло или някой го е взел преди да ги открия.
Според мен зависи от времетраенето и качеството на чифтосването. Rolling Eyes Затова и женските си избират подходящ (по техни си критерии). Котарак, който няма много опит, може да забремени и само с едно бебе, според мен. Ако женската не се отъркаля достатъчно добре след чифтосването може също да не се оплоди. Максималното е 8 ембриона (толкова гърдички имат), но нормата е 4. Виждала съм да се раждат 5, 4, 3, 2 и 1, както и да не може да роди защото плодовете са мъртви. Била съм и акушерка (толкова адреналин не го пожелавам на никого). Не всички женски имат развит майчин инстинкт и знаят какво да правят с бебетата като ги родят. Особено първескините, забременели под 6 месеца, може да нямат развит инстинкт... Но повечето знаят да си изяждат плацентите и да режат пъпната връв на бебетата. Повечето котки раждат лесно, но винаги има изключения.

Общи условия

Активация на акаунт