Азиатска козметика и грим - тема 27

• 72 840
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте. Препоръчайте ми моля околоочен крем за тъмни кръгове и малки бръчки около очите, както и крем за пигментни петна по лицето. Кожата ми е нормална към суха

Серум за петна мога да препоръчам Simple Smile
Anua Niacinamide 10% + TXA 4% Dark Spot Correcting Serum

И извън азиатската козметика Faded by Topicals, абсолютна "машина" , но се въвежда бавна като ретинол, защото има много съставки и може да ти раздразни кожата.

# 451
  • софия
Glossycherry, да, съставът е респектиращ.
Но дали не е по-подходящ за постинфламаторни петна?Работи ли за слънчеви, възрастови?
И миризмата...?
Имате ли непосредствени впечатления? Бихте ли ги споделили на лични?

# 452
Имате ЛС Simple Smile

# 453
Здравейте. Препоръчайте ми моля околоочен крем за тъмни кръгове и малки бръчки около очите, както и крем за пигментни петна по лицето. Кожата ми е нормална към суха

Серум за петна мога да препоръчам Simple Smile
Anua Niacinamide 10% + TXA 4% Dark Spot Correcting Serum

И извън азиатската козметика Faded by Topicals, абсолютна "машина" , но се въвежда бавна като ретинол, защото има много съставки и може да ти раздразни кожата.

Благодаря за отговора, ще видя и двата продукта

# 454
Преди известно време ми дадоха мостри на марката Anua за проба. На моята кожа тази марка се отразява много добре. Преди седмица две реших да пробвам един интернет магазин, защото тази марка бързо се изчерпва на други места  и съм повече от доволна за бързата доставка и допълнителните подаръци.

# 455
Онзи ден и аз си взех овлажняващия крем на Торринден. При високите температури и още по-високата влага, където живея, всичко ми идва прекалено тежко, като съм навън. Този крем ми се стори с доста лека консистенция, дано за навън ми върши работа.
Взех си и някакъв нов на Инисфрий с колаген, както и един с орхидея. Те пак ми дадоха сума ти мости. И един термо мъг с презрамка.
Когато ще прекарвам време навън, това което си слагам на лицето трябва да е супер леко и не много тежко.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 12:49 от Смърфиетка

# 456
Определено двете марки на Ануа и Торинден са много хубави, не оставят този мазен, лепкав слой като другите марки ,които съм ползвала, а попиват постепенно в кожата и я държат овлажнена.

# 457
Danifin1, в магазина на Barecare ми препоръчаха точно серията с хутиня на Anua за чувствителна кожа, но нямаха мостри от нея. Ще се радвам да дадеш отзив при по продължително ползване.Иначе я поддържат в магазина, ако се пазарува онлайн даже има код за отстъпка.

https://www.barecare.bg/products?search=anua&manufacturersFilter … e&sort_by=default

# 458
Glossycherry , oт къде си взимаш Anua Niacinamide 10% + TXA 4% Dark Spot Correcting Serum? Търсих го, но ми излиза само в Amazon наличен.

# 459
От амазон, аз не живея в Бг. Но гледам че го имат и в stylevana

# 460
  • София
Поръчката от Стилевана. Някои неща повтарям, други за първи път.

# 461
  • Бургас/Пз
Поръчката от Стилевана. Някои неща повтарям, други за първи път.

От коя дата е поръчката Ви. Аз вече се отчаях за моята от 4 февруари. Писах им, пратих им уточнения за адреса, те само повтарят едно и също - ще бъде изпратена скоро и ще бъдете уведомени. Не знам дали втори път ще се прежаля да чакам повече от месец.
Някой поръчвам ли е през Стилевана.de до адреса на Габиели в Германия??
Кой превозвач ползвате ??

# 462
Аз съвсем встрани от темата, се учудвам какви количества поръчвате. Лошо няма, вие си знаете, но на мен ми се вижда много. Едва успявам да използвам наличните запаси, даже нямам търпение да се отърва от тях, за да поръчам нещо ново.

# 463
Много хора дават на роднини и приятели.

# 464
  • На брега на реката
Ani,  моята поръчка от Stylevana.de е от 25 февруари и другата седмица ще е при мен, т.е. близо месец.
Ползвам Габко.
Поръчах уж налични неща, но пак имаше малко забавяне. По-голямото забавяне дойде от Хермес. Близо седмица след като ми писаха, че я изпращат и имах номер, получих имейл от Хермес, че ще я доставят в еди кой си ден, до адреса на Габко.
Не ми е спешно, та си чакам.

Общи условия

Активация на акаунт