Петокласници-2023/2024-2 тема

• 31 702
  • 798
  •   1
Отговори
# 90
Нашите смени ги сменят всеки месец и са до 19:20 вечер, всеки ден имат 7 часа, понякога 8 и го карат като нулев.
Физическо на блок спорт имат от началото още.
Направо ви е съкратена програмата с това 18:30 😉

# 91
  • shumen
Духи,ако карат нулев ще са до 18,30,но ако карат 7 час ще са до 19.15 и докато се  прибере ще става 19,30.
Мен това физическо не ми харесва,че ще е 1 или 2 час и ще са изморени и изпотени и ще стоят така,а моя е от по болнавите.

# 92
  • София
Това със смяната на смяната Grin през месец не ми звучи добре. Как успяват децата да посещават извънкласни занимания при това положение?

# 93
  • Варна
Хм, странна работа това с блоковете по физическо. Нашите редовно имат първи и последен час или първи и трети, ей такива комбинации. Като питахме защо не са слети отговорът беше, че РЗИ не разрешава.
А иначе дали ще имат 0-6 час или 1-7 ми е все тая, нищо съкратено не виждам. Даже като имат нулев тотално им намалява времето за учене сутрин. Очаквам срив в успеха.

# 94
Втория срок добавят четвърти час по АЕ и трети по ЧП.
Махат по един от физическото и КМ, което ще рече, че остават с по един час.
Май никой не учи три часа ЧП седмично?!

# 95
В Пловдив от мое време е през месец смяната.
За нулевия не ме разбра. Всеки ден са 13:20-19:20, всеки ден имат по 7 часа. Нулевия им е вместо осми.
Когато имат нулев са 12:30-19:20
Такова до 18:30 го няма в никой случай.
Ходи 2 пъти на танци от 19:30 до 21

# 96
  • Варна
Май никой не учи три часа ЧП седмично?!
ЧП имаха по три часа този срок, следващия ще са два. Английски имат по три и толкова си остават.
п.п. Духи, разбрах те. Коментирам, че е все тая дали имат нулев час или седми, все са седем учебни часа. С два избираеми седмично в четвъртък досега имаха по девет часа. Втория срок това не мога да си го представя как ще се случи, няма да има никакво време за учене на уроци и писане на домашни. И моят ходи на баскетбол три пъти седмично след училище, та и вечер няма никакво време.

# 97
  • София
2 часа ЧП имат до момента, още не знаем каква ще е програмата за втори срок. Но едва ли ще ги увеличат, в нашето училище  редуват две програми през седмица (когато някой от предметите е с половинка час).

Моят ходи на карате от 18 до 19.30, но когато премине към по-напредналите, ще трябва да ходи по-късно, от 19.30 до 21. Това лично за мен е убийствено, кога ще се прибере, да се изкъпе, става много късно за вечеря. Явно доста деца са с подобен режим, но не ми е ОК.

# 98
Нашите имаха по 2 часа ЧП, 2 КМИТ седмично.
Явно втория срок ще увеличат часовете по ЧП за сметка на КМИТ.
И ние не знаем програмата за следващия срок.

# 99
  • Варна
2 часа ЧП имат до момента, още не знаем каква ще е програмата за втори срок.
2.5 часа седмично е хорариумът на ЧП за 5 клас. Ако досега са имали по два значи следващия срок би трябвало да са три. Докъде са стигнали? Нашите приключват водата, съответно физико-химията и следващия срок почват биологията.
п.п. гледам, че са им качили програмата за 2 срок в школо. Понеделник и вторник 7-ми час, сряда и четвъртък 0-лев. Понеделник и вторник е на баскетбол от 19:30 и на училище до 19:10. Чудничко....

# 100
  • София
Не знам, честно казано, някъде след смеси май.

# 101
  • shumen
ЧП имат първи срок 3 пъти,а вторият ще имат 2 пъти.Копютърно 1 срок имат 2 пъти,2 срок ще е 1 път.По ЧП са свършили раздела с водата и започват биологията мисля.
Грейпфрут,моя ходи на танци вторник и сряда от 19 до 20.30 и докато се прибере изкъпе и вечеря става 21.30.На английски ходи сега след обяд,но като обърнат смените с госпожата се разбрахме да ходи сутрин преди училище.
Месечинке,и аз очаквам срив в успеха втория срок.

# 102
Нашите още нямат програма за 2я срок, но първия имаха по 3 часа ЧП и по 2 часа КМИТ.

При нас за сега срочна оценка има само по физическо. По останалите предмети мислех, че всичко е ясно, ама тя реши да се засили баш последните седмици и 2 за мен сигурни петици станаха под въпрос за 6-ца.  Та.. до последно ще чакам да видя какво ще ѝ оставят.

Това със смените и допълнителните занимания е просто убийствено.. Такива гимнастики падат.. Щерката ходи 2 пъти в седмицата на танци, 1-2 пъти на физиотерапия, 1 път на английски и 1 път на математика. Като част от заниманията си местят деня и часа спрямо смяната. Дори когато е втора смяна английският ѝ се застъпва частично с допълнителния час физическо и тогава и с учителката говорим, че ще закъснее.

# 103
Нашите имат ЧП във вторник и четвъртък. За вторник учи урока за еднородни и нееднородни смеси.

П. П. Сега надникнах в Школо, по физическо има срочна оценка (шестица 😃).

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 11:25 от Fortuna

# 104
  • София
2 часа ЧП имат до момента, още не знаем каква ще е програмата за втори срок.
2.5 часа седмично е хорариумът на ЧП за 5 клас.
Къде съм бляла? Точно 2,5 часа имат седмично (едната седмица 3, а следващата - 2).

Общи условия

Активация на акаунт