Отговори
# 240
  • Яко в Матрицата...

Тук ли трябваше да се сети, че има жена?

# 241

Тук ли трябваше да се сети, че има жена?

Не, още преди да се качи в колата.

# 242
Ферит се сети, че обича жена си, чак когато беше на прага да се кексува с друга жена... Т-ъ-п-а-к... Сори нот сори:joy:

"Късно е либе за китка "
Жалко ,че се изсипа толкова "боклук " върху Сейран за  интервюто ....ето ,че бЛаТоТо Корханово се размириса ...Феро бей получи първи .... дЕсЕн от Гюлгюн .......Шефика дръпна "пердето ",абееее тръгна разплитането на чорапа ,че ще вони даже ......

# 243
Ау, това съм го пропуснала, то страшна работа... Страст ли е, паст ли е ...

# 244
Аджеба какво ли означава
"Да отидем вкъщи"
Сигурно си е мислил, че ще говорят по работа Smirk

# 245
Хареса ми серията….
За всички,които бяха против интервюто на Сейран…..студентите я подкрепиха и аплодираха….
Бомбата я пусна Шефика,но според мен и деде знае за това…даже е партньор на Латиф….да ме прощават,но ако не е така значи великия Халис е много зле….
Тива със Суна много не ми стана ясно….съвсем я объркаха милата….
Пелин е без коментар….явно всички се отказаха от нейния образ….
Невралгия е нищо особено….май там ще има по-скоро приятелство….ще видим
Сейфер ще ги бъде и занапред….те си остават Топ актьорите на сериала
Айде бакалъм..

# 246
Никой не говори за това обаче ..
Сейран е във сътрудничество с Латиф

# 247
Правилно постъпи Ферит.За разлика от първия им развод,когато бягаше след нея, сега остави сама да го поиска отново. Ако изобщо го поиска

# 248
Някой има ли желанието да преведе фрага?

# 249
Не разбирам защо Латиф цял живот си мълчи и рисува бижута за Халис? С какво толкова му е задължен?

# 250
Хареса ми серията. Ще става интересно напред. Семейство Корхан се разпада по различни линии.
Проядено е отвътре. Спомням си погледа на младият Халис към Хатидже, колко беше за мен ужасяващ, неискрен и много жесток. Интересно е как Халис е успял по този начин да подчини Латиф.
Много линини се преплитат и много истини излизат, а се заплитат и нови.
Започват явните битки между наследниците и срещу деде.
Накрая изръкоплясках на Ферит как се възпря. Дори си виках не, не, не........
Издържа момчето. Силна е първата любов. А и Сейфер имаха много спомени няма как толкова бързо да избледнеят. Вярвам в тях и любящите им сърца.

# 251
Макар, че съм сигурна почти на 100%, че няма да гръмнат Казъм, искрено се надявам, ако Сейро ще претърпява загуба това да е той, а не Есме, че поне да се отърве от този насилник…

# 252
Засега добре, ама като знаем колко му е слаб ангела на младия Корхан, ще се напъне другия път ми се  струва. Сейран веднага да си намери готино гадже!

# 253
Чичо Шехо най ме кефи 😂😂😂
И актьора и ролята му

# 254
Да, затова пак пусна чара си в действие и във фрага вика на новата, че много ще му подхождала.

Общи условия

Активация на акаунт