Отговори
# 225
Оооо така, момичета на мен ми хареса епизода очаквах,че ще остана много разочарована,но уви не съм.Шефика много добре направи,че каза тази голяма лъжа пазена с години наред.Ама нашата Сейри как се досети браво на нея 😘 и какво се оказа много праведния дядо с голямото достойнство е един голям балон,който ще се спука много скоро.Раздава морал пък е бошлаф работа ...както не е могъл да задържи леля Хатууч на времето така няма да може да задържи нито семейството си,нито богатството си ,нито гордостта и достойнството си...Вай бе Ферит Бей казваше,на Сейро,че е нищо без Корхан,а какво се оказа,че са Корхан кой ? И най-вече заради кого по-точно? 🤦 Обаче момичета,честно аз накрая на епизода,когато в главата на Ферит му изскочиха спомените със Сейран и как и каза,че я обича аз се разплаках 😢 толкова милно ми стана някак си се изпълних с надежда още повече любовта е истинска ♥️ ...въпреки,че Невра искаше да го изяде в буквалния смисъл с тази голяма уста,нашечкия си взе патенцето и си тръгна.🤞🤗 Пък Пешо въобще няма да я коментирам то при нея все едно и също...дано скоро и тя изгори 🙏 ,че да се махат тези тайни една по една.Впрочем корема имам чувството,че става по -малък то това бебе миньон ли е 🤷 ..... Кая и той си поплака горкия ама ще му мине...Сума как се стресна като видя как Нюкет си говори сама хаха много се смях 🤭😂😂😂

Много ме кефят новите имена на героите- Сектор, Пешо, Сума Joy
Бъзикам се, знам, че е от клавиатурата Kissing Heart , но може да ги използвам занапред.

# 226
194 потребители онлайн в момента!!!

# 227
Серията се оказа точно това,което си мислех-Совите не са това,което са

# 228
Хванах края и то без превод,ноооо.....заради тоя край си струва да гледам целия епизод!Браво момче,любовта ти е истинска!

# 229
  • Ямбол
Ponky ох да и аз видях в последствие коригирах се,все път ме хваща яд на клавиатурата 🤷😂 аз колкото бързам да си напиша мислите,че то едно ли е 😂😂

# 230
Хванах края и то без превод,ноооо.....заради тоя край си струва да гледам целия епизод!Браво момче,любовта ти е истинска!

Мими, сега като вкараха и бижута, се сещам за РагВи.

# 231
Айде Кязъм папа ще го стрелят .. по поръчка на Орхан. още колко по-невъзможна ще стане любовта им?

# 232
Хайде,пак го снимаха Ферит-без вина виновен
Ако Сейран можеше да види,как си тръгна от къщата на Невра
Няма ли някой това да снима и да и покаже,бе
Ядосвам се вече

# 233
# 234
  • Яко в Матрицата...
Ферит се сети, че обича жена си, чак когато беше на прага да се кексува с друга жена... Т-ъ-п-а-к... Сори нот сори:joy:

# 235
Някой спойлери май ще се окажат лъжа......
Започва да става интересно

Просто това е Афра...
Мерт се пука от смях 🤣🤣🤣
https://twitter.com/urazbulbeni/status/1745918147033522582?t=NdS … K62Xqf0PScrQ&s=19

# 236
Ponky ох да и аз видях в последствие коригирах се,все път ме хваща яд на клавиатурата 🤷😂 аз колкото бързам да си напиша мислите,че то едно ли е 😂😂

Да, така е, но карай да върви, много им отиват- Сейран явно ще влезе в Сектора, Суна я интересува Сума-та, Пельо- тя си е Пешо Joy
Аз като изписвам деде и клавиатурата все ми го изтипосва с главна буква, смятай колко е голям Grinning

# 237
Рени,този път не е тъпак,сори
Кръстосвам шпага с теб
Ако я беше целунал дори,щях да се откажа от него
Но той не направи нищо такова

# 238

Мими, сега като вкараха и бижута, се сещам за РагВи.
Нали?Ама РагВи си вярваха един на друг!Чакам и Сейфер да си повярват!

# 239
  • Бургас
Уаууу....заявка за екшън в следващия епизод Кязъм папа ще изяде дървото....много от спойлерите вече се оказаха истина! Доволна съм и от Гюнгер и от Бурджу...пораздвижиха ни, па макар и да са прекроявали сериите. Имам усещането, че новата е била на мястото на Сейран, затова се е отказала преди свабата. Това ми е надеждата, че ще и стане съюзник....така както колегите в института я приветстваха.....
Добро развитие на събитията....все пак след този скандал, няма как да ни върнат веднага СейФер!

Общи условия

Активация на акаунт