Отговори
# 465
  • София
Ох, Еве, никаква база за сравнение.
Афра си е спортна натура, да вземат пак да им добавят сцени във фитнеса, ама не, нали трябва разни екстри да показваме.

Диди, дано Онур си яде още днес сценария, то всичко се връща. Да я видим новата звезда как ще бори Гаддар в петък.

# 466
Това ме накара искренно да се смея с глас 😂😂😂😂
Napiyooo, yapam Ferittt... git oradan... aferinn 😂😂😂
https://vm.tiktok.com/ZGe6FpsjM/

Тербиесиз GrinningGrinningGrinning

😂😂😂😂

# 467
  • Дубай
Еве, Благодаря! В момента не следя много новините за турската дизи индустрия и наистина не съм в час, каквото прочета тук в  основната тема на форума за тур.сериали, това знам.
Ами, иншалах! На хайр да е, но с тези глупости съм сигурна, че Чачун ще ги убие в земята с рейтинг.

# 468
Здравейте:)
Гледам сериала онлайн, вече съм на 39-та серия, но превода е ужас - гледам в playtube.
Дали има някъде с по-добри субтитри?
СподелиПолезно

# 469
Приветттттт...и от мен!
Големи сте факири...сумати страници от снощи сте изписали...бравос...
Та...за серията ...и аз гледах ...и снощи и днес....няма да повтарям някои коментарии....относно мацката ,на мен много ми хареса...точно така се действа с такива нахалитети и надуФки Wink ... а, Феритчо загуби ума и дума...  Незнам защо ,но не мисля ,че тя искаше да спи с него... Thinking...но с каква цел го покани....нямам идея....
Сетих се нещо друго....май и Кая веднъж рисуваше .... мисля ,че и дедето го видя,но нямам спомен в коя серия беше....така ,че ...на кого ли са се метнали двамата внука Халисови ???
От мамашите...
Скрит текст:
По сообщениям очевидцем сейчас съемки #Зимородка проходят в больнице 🏥 Там присутствуют: Ферит, Сейран и Казым...
Как уже многие могли догадаться, что всеми "любимый" персонаж Казым Шанлы не погибнет в ходе перестрелки...🙃

Как утверждают турецкие источники, Казым, не погибнет. Но возможно он будет немного ранен. Также некоторые турецкие источники, утверждают, в 55-ой серии умрет Эсме. Это трагическое событие объединит #СейФер…🫂❤ Нас ждут эмоциональные и душераздирающие параллели с 34-ой серией…🥺

# 470
  • София
Ще има Феро бей заигравка с новата,нали трябва да вкарат интрига
Трябва Сейран да ревнува....отново същата простотия
Аз искам да видя Феро бей да ревнува, ама не от някакви момченца, а от стабилен мъж, който ще застане до Сейран и да ѝ помогне да си стъпи на краката. Много ще ми е интересна реакцията.

Цитат
каквото и да е при Нюкхет е предадено по наследство...?
Халис- Орхан- Нюкет-Ферит. И Фуат изпадаше в някакви нервни кризи. Освен всичко, обстановката в ялъто предразполага към обостряне на такива състояния. Не, че у Шанлъ конак е било цветя и рози.

# 471
Приветттттт...и от мен!
Големи сте факири...сумати страници от снощи сте изписали...бравос...
Та...за серията ...и аз гледах ...и снощи и днес....няма да повтарям някои коментарии....относно мацката ,на мен много ми хареса...точно така се действа с такива нахалитети и надуФки Wink ... а, Феритчо загуби ума и дума...  Незнам защо ,но не мисля ,че тя искаше да спи с него... Thinking...но с каква цел го покани....нямам идея....
Сетих се нещо друго....май и Кая веднъж рисуваше .... мисля ,че и дедето го видя,но нямам спомен в коя серия беше....така ,че ...на кого ли са се метнали двамата внука Халисови ???

Невра е запозната със скандала  на Ферит като му заяви ,че е отвратена от отношението към жена му. Каза му го при запознанството им.А той си обеща тя да се откаже от казаното. Втората среща ,след настойчиво ухажване от страна на Ферит  ,тя го покани ,провокира  и  "успя" Simple Smile да събуди в него  гузна съвест.
 Може би  и факта ,че е зарязала годеника си на сватбата  им   да е  за нещо ,което  я прави съпричастна
.Вероятно ще ги представят като приятели ,но след създалото се сексуално напрежение помежду им , приятелство  без интимност,  реално  няма  как Simple Smile ,но сценаристите не търсят  житейска логика ,а рейтинг,все пак.....

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 03:02 от seungri

# 472
  • София
Цитат
Направи ми впечатление, че Пелин не искаше да отиде на доктор, дори не искаше доктора да отиде в имението за да я прегледа.
Една бременна жена държи ли се така?
Пада на колене, изправя се без проблем.. тича, кръстосва си краката...
Има нещо тук..
Като на филм. Според мен бебе има, по-важното е, чие е бебето.

Ако спойлерите са верни, то значи:
Скрит текст:
отново ще имаме паралел. Ферит загуби Фуат и Сейран беше до него, макар и разведени. Сейран губи Есме, явно Ферит ще е до жена си, с която е в развод. Да видим, дали съм права.

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 01:32 от missence

# 473
Гледах отново началото на 53 еп и ме изуми увереността на Сейран ,че ще се докаже ,че  не е никоя , и се заканва  на  Ферит  ,ако и се изпречи на пътя.Какъв път, когато  тя  отива да живее при майката на Ферит и  да работи ,след изнудване при човека,който го е отгледал и чуства повече от баща? Къде тук  някой  видя достойнство и  чест  при Сейран?

https://twitter.com/assistantofMRD/status/1746095431371669893
Сторито на Мерт.Някои гадаеха коя от двете показва .
Аз съм убедена ,след като  го изгледах  ,че той  се гордее с перфектното  си представяне  в  всички тези сцени .Брилянтен  е 

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 02:35 от seungri

# 474
Песента е страхотна Heart Eyes

Коя подред жена държи ръката ти?
Защо те мами и краде сърцето ти?
Кърви ли още тази отворена рана?
Дори мисълта за това разбива сърцето ми!

Куче съм и дирих си я като луда без да видя ,че си я пуснала ,но си я намерих.

Понки , още малко ще изчакам бях писала едни доводи ,но за тях съм 70% друго почнах да мисля а това го мислех в началото и пак там се връщам - Феро не е Корхан дори ,но ако и друго се окаже което пък казваха направо ще се хвана за всякъде вече по себе си ,но не и за главата.

Разстройството на Ферит не е психично а гранично което е в пъти по опасно.
Аз просто чакам момента ...
Споделих неща на моя приятелка която е психолог която също гледа сериала и тя ми каза не загатват ,но си права и аз така мисля но има и друго може и да не е това. Докъде ме докара това дизи още какво ще направя в негово име??? Онур Акай не му вярвам на нищо аз имам друго мнение по този въпрос за всички тези новини ,но няма да го казвам на глас ПР е голям на техен гръб факт ,но има и друго което мисля от няколко дни и не искам да го кажа. Но ако е така има Видьовден. 🧿👊
Ренко, 👏🤟
Снеже, виж каква си хубава като не плюеш по земята? ❣️🙈
Сеунгри, не мисля че го прави от кеф да гледа себе си. Повечето актьори не гледат и себе си или не обичат не мисля че нещо го различава от тях по тази линия.
Абе тя Лейля Лидия в Шехира се мяташе по професионално какво да говорим за Бета? Сладко девойче ама Невра е акула брате... Ферит избяга с 300 все едно ще го изнасилват. 🤣👀

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 03:28 от x BlackRose x

# 475
Всички фенове на рибарчето, разбрахме защо Мерт е споделил сторито на последната сцена. Пък и то е очевидно.. всички сцени са със Сейфер.

Не знам защо всеки си мисли, че тази новата е "отраканата кака", ако беше отракана, можеше и по друг начин да го провокира, не с евтини номера.
В салона едно му вика, после друго прави..

Диди ти все нещо мислиш и не казваш.. сподели и с нас Simple Smile

# 476
  • Яко в Матрицата...
Диди, аз пък от раз намерих песента Wink Не знам ти как си търсила...

Ще се опитам днес да я преведа цялата, но не гарантирам.

# 477
  • София
Абидин я излезе син на Латиф и жената на Халис, я някой Корхан... Затова май и накрая Суна ще е с него.
Не вярвам Ферит и Орхан да не са Корхан.

# 478
Аз сигурно за първи път нямам какво да напиша:open_mouth:
Знам,че не трябва да са заедно Сейфер в момента,защото ще продължат да се нараняват
Знам,че единият не заслужава другия в момента и ми се иска и за двамата нови приятелства,нови преживявания
Но,ако за Сейран това ще бъдат нови приятелства,то Ферит отново ще остане сам
Освен,ако новото момиче не му стане добра приятелка /дано/
Знам,че на този етап всеки заслужава да преживее нещо драматично,което да ги накара да разберат,че животът е много кратък и,че всичко,което правят не си заслужава
И затова ми се иска да стане чудо
Всъщност,за Ферит чудото се случи.Не си тръгна от гузна съвест.Тръгна си от любов
Това е като да си много обиден на пъртньора си и да искаш да го забравиш,но в същото време не смяташ да направиш това наистина
Едно ме радва-желанието и на двамата да се отделят един от друг и никой да не тича след другия
Нека оставят чувствата си на времето и така да осъзнаят,че наистина трябва да са заедно
Защото раздялата им първия път явно не е била достатъчна,за да го разберат

# 479
Здравейте!

Изгледах за втори път преведената от рускините серия. Пак казвам, че ми хареса и е възлова за бъдещите събития.
Невра, според мен нямаше да допусне никаква интимност с Ферит. Просто го предизвика и имаше тези две опции - да го докара в къщи и да му откаже. Накрая си отдъхна, когато той си тръгна. Погледът й беше според мен на съжаление и съчувствие към неговото състояние и накрая въздишката от рода на : ох, оттървах се.
Мисля, че между тях ще се зароди приятелство в бизнеса и живота. Не знам дали ще станат интимни. Мисл, че Невра е умна жена и няма да допусне емоционално нестабилен мъж, който не е приключил с миналото си.

Да, Ферит има психичен проблем. Този непрекъснат плач, тези сменящи се състояния на доброта и гняв на его и нарцисизъм. Но..... видяхме как присъствието на Сейран извади от него неочаквани действия, които са свързани с живота и смъртта. Той е не е имал любящ човек до себе си по начина, по който той разбира това. Любящият човек е главата на семейството Халис и това непрекъснато се вменява у него от ранно детство. Той не знае друго
освен да обича дядо си, дори да е бит, заключван  гонен от къщи. Неговата инициативност и креативност винаги са били критикувани, неоценявани, отхвърляни. Неговото аз винаги е изключвано в семейството, въпреки, че той е галеникът на всички. Затова бяха и неговите изцепки в какво ли не, затова бяха напиванията, побоите, лъжите и т.н. Самият той се лъкатушеше между всички и неговите желания, които винаги Халис зачеркваше. Докато дойде Сейран. Таг о промени, въпреки, че още казваше, че той трябва да се промени, при него промените вече бяха настъпили. Просто той искаше тя да е до него, казвайки, че само тогава се чувства спокоен.
Затова го ожениха, за да влезе в пътя, който му начертават. Неговата душевна битка беше титанична.
Опитваше се да балансира, после постави ултиматуми за любовта си, но не се получи от другата страна, сиреч от тази на Сейран той не получи далбокото разбиране, от което се нуждаеше, въпреки, че тя искаше да започнат двамата свой собствен живот, извън имението. Той знаеше и каза на Сейран, макар и в кавгата им, че сега му е нужно да е със семейството си и неговата сила, че тя тръгвайки сама ще бъде смачкана и т.н. но....... уви.
Имало да става.
Ферит най-накрая пое действия за собствен бранд и собствено развитие в бизнеса и взе своето решение той да определя правилата. Това не може да го направи психически нестабилен човек, защото той съзнателно започва да се измъква от досегашният си начин на живот. Това е житейската истина - да напарвиш нещо сам, за да се самооцениш, а не да си нарцисист въз основа на рода си и винаги да казваш аз съм Ферит Корхан.
Нека е Ферит Корхан с неговите качества.
Ще видим как ще започне бизнеса и как ще направи своя бранд, извън този на дядо си.
Наверно Невра ще помогне, защото на него му трябва точно поддръжник на действията му.

Общи условия

Активация на акаунт