Отговори
# 480
Здравейте, момичета Heart

Вал Hands Plus1

Ходих да гледам пак сцената, защото помислих, че не съм гледала внимателно Smirk
Какво сексуално напрежение, какви пет лева Grinning Имаше една зейнала анаконда, насреща й наш Феро, който много искаше да докаже нещо на себе си, но не успя Head Band
Дето се вика, дай Боже следващия път Sunglasses

Язък за хубавата ни двойка! Нито могат да ги съберат, нито да ги разделят Broken Heart Мисля какво могат да напишат, че хем да е достоверно, хем да си върнем фабричните настройки. Ами нищо, което да не е клише до клишето, за съжаление. Докараха ни до задънена улица Imp

# 481
  • Ямбол
Мараба момичета ☕
1. "Никога няма да се влюбя в  антепско момиче"
53. " И какво им има на хората от Антеп ?" 🤭❣️
Ах Феро,ахххх......

# 482
Добро утро! ☕️
То само напрежение в тази сцена,  без привличане! Но съм сигурна, че ще се стигне до края с тази Невра.
И после Сейран и това ще трябва да преглътне. Когато разбере, след дълго криене.
Просто му е много егото на нашия човек, от самото начало твърдя, че това му е проблемът на него. А Сейран при нея много гордост, чак горделивост на моменти.
Дано скоро се сдобрят, достатъчно си чупиха главите.

# 483
  • Яко в Матрицата...

Спи ли с някоя Феро бей, край на СейФер. Никой няма да повярва в любовта им.

# 484
Ще повярва, както след бременността на Пелка вярваме в СейФер. Ще извъртят нещата, и пак ще има СейФер.

# 485
Слаб му е ангела на Ферит. Така казваха при нас на такива хора, които са склонни на извънбрачни връзки.
Незнам защо, но ми се струва, че го оправдавате за тази му постъпка. Сигурна съм, че ако той преспи с Невра ще се върне старият Ферит и нищо няма да остане от голямата любов.
Да, горда е Сейран.  И аз бих постъпила така. Не бих простила много лесно. Обидно е всичко което й причини.

# 486
Здравейте дружки идвам да ви почерпя с една онлайн торта понеже днес съм рожденичка 🍰

Заповядайте, да ви е сладко! 😂

# 487
bellie_ellie, честита да си! Жива, здрава и щастлива Flowers Rose

# 488
  • Яко в Матрицата...
Бременността на Пелин е от период много назад във времето, поне така ни показаха. Преди Феро да каже “обичам те”, преди да се разведат, преди да случилото се в Антеп, преди втория им брак. Ако в момента някой вярва във СейФер, това е базата за тази вяра. Ако Ферит физически изневери, край на тази вяра. Защото той вече изневери за мен. Но да речем, за него драмата не е голяма, защото иска да постигне целта си - своя колекция и финансова независимост. Но така ли ще е за Сейран?

Бел, да си жива и здрава, много обичана! 🥂🍾❤🧿🍀

# 489
Здравейте  Heart
Момичета мерси за всичко споделено   Flowers Rose
Серията беше добра ,хареса ми .Рейтинга не е нито много добър нито пък чак  много лош, Обаче тоя Шербет е мнооого дразнещ с тия високи резултати,Ще видим и сериала на Чаатай колко ще се хареса ,но на мен нашето "Рибарче" си ми е петъчния фаворит Simple Smile
53 епизод започна с Ферит Корхан ,който уж демонстративно хвърли брачната си халка и каза край на взаимоотношенията си със Сейран продължи с опитите му да изгради новия си живот и завърши с разбирането му ,че хич ама хич не е забравил  за  потенциално бившата си жена.
Невра се надявам да не прави опити за интимност с Ферит ,а само да имат чисти бизнес отношения и защо не и приятелство .Лелееее обаче каква паст беше отворила срещу Ферит ,направо щеше да му изяде лицето  бе, хубаво ,че не се стигна до целувка  ,че щеше да е грозна картинката .Дано само да о е провокирала да види до къде може да стигне защото си е от ясно по-ясно ,че Ферит има много силни чувства към Сейран  и разни  напористи каки не са му необходими.
Пелин за пореден път чу отказа на Ферит ,но дали този отказ стигна до мозъка ,сърцето  и душата и не знам или пак ще си продължи с нейните си  глупави опити ще видим. Вече трябваше отдавна  да и е ясно ,че Сейран не и е проблем, а просто Ферит не иска да се жени за нея и толкова .С дете или без ,със Сейран или без това не променя чувствата на Ферит еми неще и неще  човека бе .Angry
Саджиде каза каквото каза ,а леля Ифакат пак си запази информацията за себе си ,за да може да манипулира събитията както на нея и е угодно.
Орхан се раздвижи в  последните епизоди и то  как  само.Ако му успее плана Халис ще бъде доста изненадан,но това с Кязъм не е добре ,тия мафиотски приоми не са хубави ,но ако тези събития спомонат за това Сейран и Ферит да се сближат поне и нещо хубаво ще произтече от цялата патаклама.
Не ми се  иска Есме да умира ,но  май на там вървят нещата .И това ще доведе до сближаване на СейФер ,но цената ще е висока Cry
Дядо Халис всяка серия дълбаее дъното и все още има на къде да дълбае Angry Разкритието ,че всъщност Латиф е дизайнера на бижутата е интересен и е интересно какви последици ще има това за Корхан.Но не това ,че Латиф е дизайнера  е проблема ,защото те с Халис си имат някакви договорки ,вижда се и че Латиф не на сила си дава скиците ,има си някаква тайна сигурно тука, но гнусното е поведението на Халис.Той всячески се опитва през цялото време да се изтъква ,че хубаво ,че е той ,че само той до сгеа е бил и дизайнер и все с това биеше по Орхан и Фуат и ги унизяваше ,че не са достатъчно креативни и съответно и достойни ,за да са Корхан ,а то какво излезе, че и самия Халис не е нарисувал нищо ,а Латиф е човека с идеите ,а самия Халис е реализатора им.Ще видим и от това какво ще излезе..

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 13:40 от Eny87

# 490
ЧРД, Бел! Много щастие! 🌺
Отношенията между хората не са черни и бели, и не са константа. Има грешка, има и прошка. Какво значи забременяла преди да са заедно Ферит и Сейран? Някои от нас оправдават Ферит,  ама Сейран не може все още, затова са разделени. Същото ще бъде и с новата.

# 491
  • Ямбол
Bellie_ellie Честит Рожден Ден! Бъди здрава,щастлива,обичана и много успешна.Весел празник! 🎁🎂🤗

# 492
Честит празник, Бел Flowers Hibiscus
Бъди здрава и много, много щастлива!

Ако Гюнгер има намерение да събира отново СейФер, а аз вярвам в това, то не бива да пише глупости. Ново хлътване от страна на Ферит и поредни креватни забежки са червена линия, която не трябва да се преминава.
Все пак трябва да виждаме положителна промяна в героите, ако искаме да вървим напред.
Любовта променя Ферит, и дори сам не осъзнава колко. Вечерта при Невра е показателна.

# 493
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Изгледах серията и с рус. суб. Хареса ми,  имаше действие и движение.  Хем си поплаках на някой моменти хем се смях на танца на Феро бей. С едно нещо  обаче не съм съгласна - не може майка да не подкрепи детето си, да му тръгне вратата  под носа при положение, че е загубила другия си син. Повечето неща Вие сте ги изкоментирали,  затова няма да се повтарям.
Бел честит празник! Бъди здрава и щастлива!

# 494
Честита да си БЕЛ!🍀🌷🥳🎂

Спи ли Ферит с новата, пишем хикс на Сейфер...И финал за сериала 👿🤬
Все още не знаем това бебе от Ферит ли е и има ли въобще бебе...
Фандома иска Сейфер,  Афра и Мерт искат Сейфер ❤️...Въпроса е Шнура какво иска - експерименти или рейтинг, респективно пари

Общи условия

Активация на акаунт