Отговори
# 510

От сайта на реалните творци, ако не се лъжа Grinning

# 511
Мими,  според мен, за всичко друго си права, но не и за Гюлгюн. Не беше това начинът.

Да, сцената на дивана не беше ок, спор няма. Може да е желан ефект, не знам, но кофти беше.

bellie_ellie, честит рожден ден. Birthday Много здраве и сбъднати мечти! Heart Exl

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 13:21 от ·٠•Snejka•٠·

# 512
  • Ямбол
Сторито на Афра гласи : Желаеш да бъдеш разбран без обяснения" 🤔 хмм....
Доста коментари в Х пишат,че Абидин е Корхан и заради това Суна ще бъде с него накрая....  
Колкото и силен да се правеше пред Сейро,след като тя си тръгна маската му падна и под тази маска имаше болка,едно наранено момче,което води вътрешна битка със себе си.Той знае много добре,че Сейран ще се справи и без него и ще успее, както и той също,но истината е,че го е страх до смърт . Казват,че Сейран щяла да спре играта на Ферит...Хаде бакалъм...
" Верността не е решение взето от мозъка.Сърцето отдавна е дало своите заповеди със всяка клетка,която притежава".
Та в този ред на мисли може би заради това Феро го стегна гърлото,все едно въздуха не му стигаше,все едно се душеше от свойте мисли,който не му дават мира...осъзнавайки,че каквото и да прави колкото и да се опитва да забрави не може да избяга от любовта само чрез нея може да диша спокойно и да се чувства добре.
В пълна сила важат думите му към Сейран:
" Ако те няма аз съм нещастен,ти също виждам".

П.П Впрочем според мен от другия епизод ще започнат малко по-малко да показват,че Сейран също държи на Ферит и всичко,което са преживели го пази дълбоко в сърцето си.Ако не беше така нямаше да рисува балкона на тяхната стая и да се усмихва нежно на спомените си. 🥰

# 513
Ами Невра го надигра Grinning
Ферит цяла вечер се прави на велик съблазнител, накрая тя му показа, че ако поиска може да го изяде за вечеря в пряк и преносен смисъл Smile и момчето ни избяга Smiley
Според мен Невра и Ферит си приличат само по високото его и дотук.

# 514
Морето и символиката- началото на живота, майчинство, утроба, създаване, креативност, привличане на богатство, съдба, пречистване и вътрешен мир.
В първи сезон в интрото и двамата гледаха към морето олицетворяващо тяхната свобода.

# 515
Мими,  според мен, за всичко друго си права, но не и за Гюлгюн. Не беше това начинът.

Да, сцената на дивана не беше ок, спор няма. Може да е желан ефект, не знам, но кофти беше.

bellie_ellie, честит рожден ден. Birthday Много здраве и сбъднати мечти! Heart Exl
Аз го виждам така като майка на две дъщери,едната от които загубих!Преживях и мъката,и радостта на Гюлгюн!Даже още по-лошо,защото моите дъщери са родени заедно и сега не знам как да празнувам рожден ден на едната,не на двете заедно както е било винаги!

# 516
Мими, много ме натъжи!Искрено съжалявам за това , което преживяваш.
Имам близнаци и всичко винаги им е заедно , едно цяло , допълващи се парчета.
Господ да ти дава сили!Прегръщам те!🙏🏻❤

# 517
Здравейте момичета!Bellie_ellie Честит Рожден Ден!Приятно изкарване на празника и само прекрасни емоции!Гледах серията вече с превод!Както знаете,от камбанарията на моите години и житейски опит нещо нещата тук не ми се вързаха!Първо се убедих,че наистина Ферит даде един добър урок на Сейран!Доказа и,че всяка лъжа може да се окаже "истина" ако е използвана "правилно" пред пресата и не това е начина за решаване на проблеми!Дали тя го разбра е друг въпрос!Нейната гордост е много лош съветник както в първи,така и във втори сезон!Да,не е лошо да си горд,но трябва да си малко и смирен!Не можеш да нападаш любимия си човек без да си се убедил в неговата виновност!Ами ако утре се съберат и заживеят извън имението и красивата съседка и каже,че Ферит я сваля,веднага ли ще и повярва и отново гордо ли ще го напусне?Тя,както и Ферит,безрезервно повярваха на Пелин въпреки,че и двамата знаеха на какво е способна .Защо трети човек трябва първи да научава за манипулациите на бившата любовница?Тази Сейранска гордост вече граничи и с егоизъм.Всички са криви и виновни само тя е права!Не става така!В първи сезон от тази нейна "правота"стигна до Тарък и ако не беше Ферит,не зная как щеше да се спаси.Наистина ли повярва на Тарък,че щеше да я уреди да учи?Всички гледаме Ферит,под лупа,дали се е променил,но промени ли се Сейран?Само изневярата ли е порок?Понякога и качества които са в по-големи дози не те правят по-добър от другите!Какво я кара да прави прекомерната и гордост?Да се заканва,да напада,да ненавижда!Реакциите на жените в автобуса и в университета показаха,че монетата е с две страни!Една без друга просто не е монета и ние я приемаме с двете страни,независимо дали харесваме "ези" или "тура"!Та трябва да приемаме и негативите ,и позитивите в живота си!Мисля,че Сейран също много трябва да се променя!Относно реакцията на Гюлгюн спрямо Ферит!Понякога трябва хубавичко да "насолиш"детето си за да му покажеш грешките особено когато знаеш какво можеш да очакваш от тези "грешки"!Само да го галиш и оправдаваш не означава,че си добра майка!Да,може да е изтървала "първия влак" от възпитанието му,но никога не е късно да се опиташ да го поправиш!Зерин,която седи плътно до дъщеря си, без да вижда грешките и, по-добра майка ли е?Продължава да тласка собственото си дете към пропастта като и става съучастник!Тя просто унищожава живота на детето си!И за грешките на Пелин е виновна само и единствено тя!Другата майка,Есме!Дава гривни,но това ли е най-важното?Дръпна я настрана,ама кажи и къде живеете,кажи и какви ги мъти Кязъм,кажи и че Ферит ти е уредил прегледите при лекаря,въпреки,че е лошия зет!Посъветвай я като майка и след това я подкрепи с гривните!Сейран и без тях ще се оправи!Не,гривните ще и "уредят" живота без проблемно!Ами ако ги нямаше тези гривни как щеше да я подкрепиш?Ядоса ме тази сцена!Две гривни за Сейран,защото Суна се е "уредила" с богат мъж и няма нужда от нищо.А какво преживява Суна то е второстепенно!Не,майката не е това!Само който няма деца не може да го разбере!Само Ферит ми хареса!Наистина "заводските настройки" са повредени!Любовта му наистина се е превърнала в болест,но аз мисля,че тази "болест" е и най-голямото лекарство за неговото "излекуване"!Новата няма да я коментирам!Просто не можах да се отърва от "гнусотата" в последната сцена,но може и такъв ефект да са поискали режисьори и сценаристи!
Много точен коментар. Мисля, че Сейран преди да разбере злополучно за бременната Пелин имаше един разговор с майка си, където освен, че й каза, че е готова за дете, също сподели, че е тръгнала да става по-смирена и уравновесена и най-важното, че е осъзнала, че е нужно. Проблема Пелин обаче я върна в началото на тоя път, последваха грешки, задълбаване в тях, пак много силни думи, гневът и злобата заслепяват разумът й, доста ще търси себе си и тя.
В първи сезон без капка жал си го каза, след някаква тайна среща Тарък ги издаде на Кязъм и той подпали.. да търси сметка на Ферит. Сейран : Дано му счупи някоя ръка ...еми...дъщеря на Кязим Шанлъ
Ферит наранява с постъпки, Сейран с думи.

# 518
  • Ямбол
Един спойлер от Х (може и да няма нищо вярно в него пък може и да има някой неща) 😉
Скрит текст:
Вчера снимаха сцени в болницата.Там бяха Есме Казъм,Ферит и Сейран.Снимаха се две сцени.В първата състоянието на Казъм беше критично,сърцето му беше спряло,но той оцеля благодарение на Ферит.
Втората сцена е за Есме, която е пациентката.Лекарят на Есме се влюбва в Сейран.Оказва се,че той е бивше гадже на Невра.Ферит научава,че Сейран е бременна в болницата,защото там ще и стане лошо.
Латиф ще открие фирмата на Сейран.Тя ще начертае скиците на бижутата и ще ги апликира чрез Латиф.

# 519
Бел ,Честит Рожден Ден.Да си жива и здрава и много щастлива Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Ако Гюнгер и сие  искат да има СейФер   и сериал не трябва  Ферит да спи с Невра.Това би препълнило чашата на търпение и на фенове и на Сейран и най-вече би развалило образа на Ферит от края на 1 сезон и Ферит от началото на 2-ри преди връщането на бременната Пелин.Пък и нали човек трябва да се променя ,развива и помъдрява  чрез различните изпитание през които преминава, а Ферит мина през доста и сега пак да се връща към чапкънската си ера все едно не е  имало Сейран в живота му не става.

https://x.com/theshymachine1/status/1743682896374710631?s=20

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 14:33 от Eny87

# 520
Мистери ,Еве вчера ми излезе в инст снимката,беше от фен профил

# 521
Bellie_ellie Честит Рожден Ден! Бъди здрава и щастлива

# 522
Гледах преди малко момчетата от Дизи Чапкънъ, сега ми излезе тази снимка в туитър

В това дизи, Ферит не може да бъде създател на играта. В това дизи Сейран е създател на играта Sunglasses

Пак снимки в кафето Head Band

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 14:39 от Еванджелин

# 523
Днес снимат в имението мисля ,на това ми прилича

# 524
  • Яко в Матрицата...
Еве, много ми харесаха младежите Wink

🧿💙🤍❤🧿

Общи условия

Активация на акаунт