Отговори
# 525
Чета ви, че Абидин ще се окаже Корхан и Суна ще бъде с него. Може и така да стане. Аз все повече си мисля, че в края на всичко това Суна ще бъде с Абидин.
Но задължително ли е да носи фамилията Корхан, за да се случи?
Не мисля...
Суна, така или иначе си го обича независимо от фамилията. Аби, така или иначе си я обича независимо от семейното й положение.
Трябва ли да носиш името Корхан, за да намериш любовта и щастието си? Това не би ми донесло правилното послание. По- скоро се надявам, когато счупената чаша изплати дълга си към Суна, и когато всички ще са различни, промяната да идва от нагласите и мирогледа, не от името. От осъзнаването, че да си силен не ти е нужно име и финансови възможности, а повече вяра в себе си и човек, за когото да бъдеш целия свят.

Все повече брака на Суна и Кая изглежда, като грешка. И двамата не са щастливи.
Суна се освободи от баща си, за да се натъкне на Ифакат, която, както скоро ще разбере не й е подкрепа.
Кая, все по- добре осъзнава, че точките, които уж спечели с този брак пред Халис, ще му излязат на носа. Защото е очевидно, че жена му ляга и става с мисли за друг. Кая е, точно толкова самотен, колкото беше и преди брака, сега и егото му е на боклука.
Няма да го бъде...

В този епизод за пръв път забелязах, колко всъщност си приличат Ферит и Кая. Маниерите им с пощипване по бузите ми се набиха в очи, специфичното бунтарство, което вече беше известно, привързаността им към някого, въпреки всичко- Ферит към деде, а Кая към майка си, и не на последно място и двамата се оказа, че имат по едно греховно "П", което да смущава семейният им живот Satisfied
Лека полека, Суна влиза в стъпките на Сейран. Може би трябва да извърви нейният път, за да я разбере и да осъзнае, колко права беше Сейран да се опитва да я предпази от Корхан.

# 526
Сейрошум беним Broken Heart Как всички забравиха какво преживя, пленени от чара на Мерт /не Ферит/ Stuck Out Tongue Winking Eye

https://twitter.com/merilagerfeld/status/1746514693483569506

# 527
  • Ямбол
"Любовта не винаги лекува.
Любовта е болест с различни фази".
😒безпокойство,когато те намери
😨 Страх от загуба
😔 Депресия,когато те напусне

Едно момиче с фантазия в Х е качила снимки как биха изглеждали бижутата на Сейро според нейните рисунки 🥰

# 528
Мими,  според мен, за всичко друго си права, но не и за Гюлгюн. Не беше това начинът.

Аз го виждам така като майка на две дъщери,едната от които загубих!Преживях и мъката,и радостта на Гюлгюн!Даже още по-лошо,защото моите дъщери са родени заедно и сега не знам как да празнувам рожден ден на едната,не на двете заедно както е било винаги!

Много съжалявам за това, което ти се е случило, Мими, много тъжно. Една виртуална прегръдка от мен. Heart Exl А за другото, просто исках да кажа, че не беше това начинът да му покаже, че не е прав, като му затръшне вратата. Както и да е, всеки има различно мнение. Още веднъж съжалявам.

# 529
  • Ямбол
Има много наблюдателни фенове 🤷🤔 Но дали е вярна фантазията им е отделен въпрос   😂  Феро имал повече химия с пръста на Сейро отколкото с Невра. ✅Doğru  😂   https://twitter.com/Xhey541/status/1746233585932071217?s=19     

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 15:58 от roxy94

# 530
Скрит текст:
Търся отговор  за себе си какво ме привлече в този сериал  и дори успя да задържи интереса ми .Отговора е: Патриархалните отношения ,иеархията в турските фамилии,уважението и подчинението  към по-възрастните и  насилствения уговорен брак.Тези традиции  трябва да се отрекат/според западния либерализъм/ или може би ще се завърнат  /според източни тенденции/
Лош ли е стария Халис,затова ,че постъпва както е научен от дедите си?
Та нали  феновете на филма отрекоха лично  избраните любовници  на ГГ и аплодираха  и приеха насила сключения брак .
Моето мнение  е ,че филма е финансиран  за да разбива  стари традиции и отношения  и да  налага  Истанбулска конвенсия .

Измислиха, насилие  в семейство Корхан над Сейран, а тя може да си тръгне ,когато пожелае   без омраза и скандали.
Обратното  е по-вярно Сейран търси скандали и тормози Ферит и цялото семейство Корхан

Така ,че рейтинга не е толкова важен ,колкото  пропагандата  "борба с насилието" и отмяна оплюване ,обругаване  на хилядолетни традиции

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 19:14 от seungri

# 531
Хахаха... Бучето е на първа страница на наш вестник..
"Буче Бусе Кахраман с нова любов"
Не можах да го снимам 🤣🤣🤣

# 532
Бел,честит рожден ден,мила!Здраве,късмет и хиляди сбъднати мечти:balloon:BirthdayChampagne

Мими,абсолютно верен,точен и прецизен анализ както на Ферит,така и на Сейран
И да исках,не бих могла да го кажа по-точно
Съжалявам за загубата ти!Това е най-голямата мъка на света
Еви,трябва задължително да си припомним обаче,че за тези си преживявания вината веше на самата Сейран и на Кязъм.Ферит тук е непричом

# 533
Сейрошум беним Broken Heart Как всички забравиха какво преживя, пленени от чара на Мерт /не Ферит/ Stuck Out Tongue Winking Eye

https://twitter.com/merilagerfeld/status/1746514693483569506
Ч. Р. Д. Бел !!!
Еве, към този клип има още какво да се добави Stuck Out Tongue Winking Eye
Наистина чара на Ферит/Мерт е безспорен  Sunglasses

# 534
Да Ви попитам момичета, знаете ли дали вече има в някой сайт преведен епизода с автоматични бг субтитри!

# 535
Вал, гледай пак внимателно. За повечето неща точно Ферит е "причом".
Нейсе, всеки вижда каквото иска.

Тука някои наши "колежки" уж са привлечени от сериала заради "патриархалните отношения ,иеархията в турските фамилии,уважението и подчинението  към по-възрастните и  насилствения уговорен брак", но преди няколко дни упорито ни натякваха и набиваха чумбери, че сме в 21 век Joy Ей на това му викам двоен стандарт Sunglasses

Мария, провери по-напред в темата, някой беше пуснал линк за тик ток, където можеш да си пуснеш автоматични субтитри на бг.

# 536
  • Ямбол
🎬 Още малко снимчици
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 16:38 от roxy94

# 537
Еве,през цялото време дразнител №1 беше Пелин
Да,обаче в началото Сейран нямаше нищо против,а когато взе да има против,не повярва на Ферит,че не иска Пелин,а нея
И,че интригите са тези,които ги разделят,а не той
Това виждам аз

# 538
Снимат тук днес с Мерт,не в имението
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 16:22 от Albena1_2_3

# 539
Ферит някакви пачки ли държи 😄
Сложете ги в скрит текст, че направо ще си гледаме епизода преди да го дадът в петък....

Общи условия

Активация на акаунт