Отговори
# 600
Между другото, докато гледах сега 53 епизод или фрага не се сещам кое точно, ми се стори, че Мерт пак се сдържаше да не се смее и си извърташе главата… Но си помислих, че си въобразявам ..

Мердо, на когото му е много трудно да снима с Афра, защото се смее Heart Eyes

https://twitter.com/d_soulll/status/1719738779714425243

# 601
# 602
  • Ямбол
Размисли и мисли от Х
"Мястото където го няма Ферит,не е моят дом".
Сейран се наслаждава на гледката от стаята си в имението.Стаята,в която за първи път усети какво означава да принадлежиш на някого,там където живееше с Ферит,където намериха своя "дом" един в друг. Сейфер ❤️

# 603
  • София
Аз пак ще напиша, че на трола не трябва да се отговаря, защото търси внимание.

Пак скандали в туитър, човекът сигурно го е бил забравил този лайк....

Какъв лайк пък сега?

Помощник сценаристът харесал нещо преди повече от година, против Мерт, за принтера и голяма драма стана в туитър. Целия екип бил вече против Афра и Мерт... скучаят хората Simple Smile

# 604
  • Ямбол
Ей тук много ме накефи Аби, дори се смях с глас 😂👏

# 605
Ей тук много ме накефи Аби, дори се смях с глас 😂👏
От къде го гледаш с такъв превод, и аз го гледам с английски субтитри ама май са си автоматичен превод.

# 606
  • Ямбол
Нинче гледам го от този сайт : https://yoturkish.app/yali-capkini/ заповядай 😉

# 607
От рускините:
"Ифакат би била страхотна майка на Ферит" Smirk
https://vm.tiktok.com/ZGe6B6WAo/

# 608
PS Опитвам се да прикача и снимки, но явно са над допустимия размер 😒 трябва да намеря начин да ги смаля (явно и затова не съм качила нищо тогава).

Тук снимаха сцената на Ферит и Талих, когато Сейран нахлу при тях.
Върнах се там отното към 19-и-нещо ч. , но сета беше свършил. Понеже колите едвам се движеха в малката улица (имаше тафик), а аз се движех по платното (случайно да не изпусна нещо или някого😂, специално гледах всяка една кола) минах пред колата, в която беше Бурджу (режисьорката), цъкаше си на телефона, вдигна си главата и ме проследи с поглед (зрителен контакт имахме няколко секунди 🤣). В последствие се оказа и че сме видели и колата на Мерт, но аз не го видях защото не знаех, че това му е личния автомобил, нямаше го на предната седалка. 😥😪

Ето го и ялъто 😂 тези са от последния ден преди Мармарис.
В обедните часове като отидох нямаше никой във вилата, беше празно, мислех, че няма да има сет там. Но след като ядохме в едно заведение в района реших пак да се разходим до къщата (към 15-16ч) и се оказа, че има хора от екипа и актьори.

Колата на Афра се вижда вътре 😂

Постоянно се провикваха "не снимайте, не снимайте". Няколко пъти идваха от нашата страна на тротоара. Онзи противния охранител със зелените дрехи даже и с лазерче насочваше към хората. [Добре, че не работи повече там🙄]
В последствие се говореше, че и Мерт бил на сета, някъде един час след Афра пристигнал, но аз не го видях. 30мин седях и си тръгнах. 😄

Навръщане, вижда се, че бяха пуснали щорите на 2-рия етаж, може би там са работели.🤓

Толкова се сещам.😂
Тази година като отида съм си обещала, че ще снимам повече, и че ще се снимам и с Мерт. 😜🍀

Благодаря ви за хубавите пожелания, да ви се връщат и на вас!🌹

# 609
  • Дубай
Здравейте, Белл, Честит празник, желая ти много здраве, щастие и късмет.

А, бе, хора. Защо така ви прави кеф да се заяждате и спорите един с друг ?! Какво е това  набиване на канчето, защо така?! Много е грозно! Всеки е свободен да напише какво мисли, друг е въпросът дали на Вас, мен Ви/ми харесва. И като тръгнете с бутоните напред, какво, да не би да променяте мнението  на дадена съфорумка?! Водете нормални дебати без да се нападате лично, изключително  непристойно е това ?! Наистина темата е станала натоварваща.

Мистери,   принтера, принтера ама каква роля прави  в " Kizil Goncalar" ... Браво, воала! Явно Мертовците са добри актьори като цяло-Мерт Фират, Мерт Рамо, Мерт Язъджоглу....

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 08:36 от I.V

# 610
Bellie_ellie Честит Рожден Ден!
Със закъснение, но с най добри пожелания
за много здраве и Любов!

# 611
Бел , честит празник на патерица! От сърце ти го желая това което искаш Heart
Мими аз също съжалявам за твоята загуба повярвай ми всеки
от нас вижда по нещо в героите затова така ги чувства.
Сеунгри твоята цел темата ли да пропъдиш ли е? Защо си толкова заядлива и настояваш на своето все едно аз да почна да пиша каквото ми скимне.
Били се съвзела малко тук не е възпитателно дружество! Постоянно може ли да ме караш да се чувствам като възпитателка?  Това наистина ме нерви!
Ренко в Спотифай търсих дума по дума какво чувам ама не излезна а хич не ми хрумна да си влезна в ютуб ;д като се прибрах си я намерих ама като влезнах.

Момичета аз май тръгнах да се разболявам иншаллах да не ме пипне нещо ама натам върви целия период.

Както и да е отворих работилничката и днес и нося Ферит Корхан § ЕМОЖИ 2 част.

# 612

Сеунгри
Скрит текст:
твоята цел темата ли да пропъдиш ли е? Защо си толкова заядлива и настояваш на своето все едно аз да почна да пиша каквото ми скимне.
Били се съвзела малко тук не е възпитателно дружество! Постоянно може ли да ме караш да се чувствам като възпитателка?  Това наистина ме нерви!

Скрит текст:
Специално прочетох правилата на бгмама.
С никой в темата не съм се заяла .
Не обиждам и квалифицирам нито едно лице от темата или извън нея/за разлика от някои тук/ .

Правиш чудесни  темите, поздравления Simple Smile
 И не се чувствай задължена да възпитаваш или утешаваш  ,когото и да е .
 За  да си по-спокойна   ти и   тези ,които се дразнят  от различни мнения няма да им се налага да четат,ако не пожелаят

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 04:07 от seungri

# 613
# 614
  • Яко в Матрицата...
Нова седмица, нов късмет Grinning

Общи условия

Активация на акаунт