Отговори
# 300
Добро утро, девойки Coffee

Озета на снощния епизод

Дичката, има ги думите за ръката Hands Metal

https://twitter.com/varossavarrr/status/1745915258592436672

Тези нещастници са сложили видео на "целувката" в youtube, но са изрязали ретроспекцията Joy

Мисля днес да гледам "Специалист по всичко", че ми се отвори прозорец Grinning

# 301
Мерт тук ще се спука от смях 🤣🤣🤣
https://twitter.com/p_rapunzell/status/1745942201329192988?t=RYa … WU--INKwynRQ&s=19
Малко рекламка на новата

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 09:04 от Kirilovaa98

# 302
# 303
Здравейте!Къде мога да гледам епизод 53 със субтитри?От вчера го търся,но не откривам 😏

# 304
Добро утро, девойки Coffee

Озета на снощния епизод

Дичката, има ги думите за ръката Hands Metal

https://twitter.com/varossavarrr/status/1745915258592436672

Тези нещастници са сложили видео на "целувката" в youtube, но са изрязали ретроспекцията Joy

Мисля днес да гледам "Специалист по всичко", че ми се отвори прозорец Grinning

Да, да..Аз явно не се изразих добре. Имах предвид, че снощи в ретроспекцията думите за ръката ги имаше, а в епизода тогава не ги дадоха..Имаше ги само във фрага..
Редактирах се

# 305
Супер си беше епизода на мен ми беше интересно. Невра визуално не ми харесва грам, но като актьорска игра май я бива, трябва повече да видим от нея. Внесе динамика, защото Пелинка вече не е интересна. Искам да видя какво ще донесе това сътрудничество между Латиф и Сейран. Дали няма да изправи в конкурентна борба СейФер?!
Садиджето така я чакахме да разкрие тайната, а тя пък намери пред кого да се изповяда. И тук ударихме на камък. Grinning

# 306
Здравейте!Къде мога да гледам епизод 53 със субтитри?От вчера го търся,но не откривам 😏

Той вчера излезе епизода,днес трябва да излезе по руските сайтове,мисля или най-късно утре

# 307
Добро утро и от мен
Снощи си поплаках,защото осъзнах,че това,което преживяха ГГ в първи сезон,а и ние с тях е оставило трайни следи в ума,в сърцето и душата на "плейбоя" Ферит
Очаквам същото преживяване и за Сейран.Надявам се  да и липсва
По повод рисунките на Латиф
Аз ще се съглася с seungri,по простата причина,че се занимавам с подобен бизнес
Бизнесът не се състои единствено и само в създаването на дизайна на някакво творение
Той се създава,управлява и задържа на пазара благодарение на усилията както на собственика,така и на всички,свързани с него
В случая става въпрос за бранд
Когато се продава един бранд на пазара,водещо и единствено е името на собственика на този бранд
В случая Латиф е художникът,но не само той е създателят на едно бижу
Ако това бижу не бъде изработено от добър майстор,то си остава само на рисунка.Аи може да има повече от един дизайнер/художник/
Ние видяхме няколко пъти инструменти в стаята на Халис и това,че той е чиракувал не при дизайнери,а при майстори
Мисля,че на  Латиф така му е по-удобно/да се крие зад гърба на Халис/,защо е възможно м живота му да има случки,които не трябва да излизат на бял свят
Не намирам нищо нередно един бизнесмен да наема работници,които да работят за неговия бранд
В случая проблемът е,че семейството му не знае това,но както казах,възможно е самият Латиф да не го иска.Той познава и Хатидже,което говори,че са са заедно с Халис още от младежи
Да,доста шокиращо ще бъде за всички Корхан,но предстои да разберем защо
Иска ми се Сейран да започне да рисува и в един прекрасен момент да се окаже,че бранда Корхан зависи само от нея и нейните рисунки
Тя да атакува отвътре,а Ферит отвън
И да се срещнат на финала

# 308
Рейтинга:

# 309
  • Яко в Матрицата...

Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Оправдаването на всяко действие на Ферит е разбираемо - много харесвате Мерт, но дедето ... Той бил водел бизнеса, Латиф давал само някакви си дизайни и рисунки... Драскач някакъв... Наистина е добре да вземете да се поинтересувате малко как се случват нещата, а не да говорите наизуст.

# 310
аууу,доста нисък рейтинг
Е,ние си го знаехме,че така ще бъде

# 311
  • Яко в Матрицата...
Трябва лично да благодарят на всеки зрител за този рейтинг Joy

# 312
Мерт и калинката 🥹🥹🥹

Между другото Ферит е първият, който рисува и едновременно с това създава бижута..
Гривната, която направи в сезон 1 за Сейран, беше направена от него.
Чудно ми е наистина от къде е този талант на Ферит?

Във вчерашния епизод ми направиха впечатление следните неща:
1.Картината на Ин и Ян при разговора с Невра във фитнеса.
2. Когато при целувката с Невра имаше ретроспекция на спора с дядо му и докато казваше, че всички един по един ще ги "смаже" (по мой думи го казвам, че не си спомням) и докато казваше, един по един се появяваха на екрана Ифакат,Латиф, Орхан и всички от семейството му но без Сейран.

# 313
# 314
Рени,по-горе съм писала,ако искаш,върни се един пост и ме прочети
Въобще нямам идея защо наричаш Латиф драскач
Както виждам от фрага "драскачът" добре се е уредил
А защо Сейран отново се върти там?
Искаше ми се напълно да забрави за Корхан,нали уж е горда и щеше да си търси работа в големия свят пред нея
А то,пак при Латиф,т.е. при Корхан
Малко жантаж ли използва,за да се уреди и тя с работа?
Доста неестествено за образа и

Общи условия

Активация на акаунт