Отговори
# 120
аз днес взех от Хер Бебе води се 1-3години, пак всичко е на каша, примерно за основно има спагети с телешко, ама си е кашичка. Още малката не е яла де, че заспа преди малко, но имах други очаквания и за утре съм се записала ще видим как ще е.

# 121
Ние се записахме на държавна кухня, но малкият отказва да я яде. Не е лоша, опитвам я. Не е пасирана, но понякога са доста воднисти манджите.
Може би ще пробвам и няколко частни кухни.
Ако и тях не хареса, ще се върнем към готвенето вкъщи.
Купешки пюрета отказва от самото начало.

От нашата храна винаги иска. Давам му само по малко, защото е със сол.

# 122
march23, фуристо взимам аз и там ня а разделение на годините, съответно нещата са си на парченца, доста съм доволна и е вкусно.
Хер бебе точно воднистите манджи нещо не му харесаха на моя син, юначе повече сякаш му допадна като консистенция.

# 123
  • В твоето съзнание...
Aria, същият е и нашият. Отказва купешки пюрета, отказваше пасирани и домашни.
Супа до сега винаги ми е отказвал също...
Иначе яде всякакви печива и по-гъсти манджички.

Пламена, може би ще я пробвам, зради солта уж я отбягвам, ама скоро ще се прежаля. Има една кухня Tasty lab, която изглежда много добре, но е и доста скъпа...

# 124
Кукличка, ние записахме Матео на държавна кухня от 1 януари в Красно село. Аз съм много доволна от нея, тук готвят много вкусно. А Матео си изяжда абсолютно всичко.

# 125
Люси знам минаха много дни ,но честит рожден ден на малкия Петър. Изобщо никакво време нямах за тук , направо става все по-трудно с малката.
С хапването нямаме проблем , яде абсолютно всичко и вече има заместена закуска ,обяд и СЗ.
Последно се бях оплакала ,че малката нито пълзи нито ходи държейки се по мебелите. Е, вече е факт. Започна да пълзи на годинка хаха 🤣🤣и се изправя и е като Шумахер не се спира това дете . Зъбчето вече почти избива вижда се . Всичко ми е запазила за годинката тази малка принцеса.
За рождения ден нашата тема ще е русалка. Ще го отпразнуваме на 25- и обаче, защото 21-ви е в сряда и не ми е удобно тогава .

Ето нещичко от 14- и февруари
Искам също така да споделя колко съм развълнувана. Утре сестра ми ще ражда , стискайте палци 🥰🥰

# 126
Прекрасни снимки, много е сладка. Моята бебка също само пълзи и се изправя, но се страхува да се пусне или да пристъпя. Много ми се иска да проходи преди рождения си ден,но явно ще е след годинката. Доста се олюлява или стои на пръсти.

# 127
Алисе, целувки на принцесата, прекрасна какъо яинаги,
сигурна съм, че темата и партито ще са страхотни,
Ще чакам с нетърпение да пуснеш снимки,

# 128
Тукашния рожден ден няма да е кой знае какво. В тесен кръг с няколко мами и бебчета . Ние ще и правим рожден ден в България, то малко тъпо ми се вижда ,тя тогава ще е почти на годинка и половина,но ММ настоява ,че иска голям рожден ден .

# 129
  • В твоето съзнание...
Алисе, голяма е бонбонка.
Иначе хич не е тъпо, тя тогава ще разбира повече и ще може да се забавлява на празника. Щом имате възможност и повод, възползвайте се.
Ние реално сега ще направим сбирка само с роднини, а лятото ще направим голямо кръщене, така че същата работа.
Стискам палци при сестра ти всичко да мине наред.

Иначе Вико се разхожда по мебелите, но не прави иначе опити да се движи сам или да иска да го водим за ръце. Като го водя за ръце прави няколко крачки и тупва по дупе, защото иска да пълзи.
От уолкъра не е заинтересован, понякога си бута столчето за хранене обаче. Като цяло с това столче пада голяма игра, прескача го, катери се, разглежда го все едно ще му прави ремонт....
Аз гледам да го оставям да си опознава света сам, за да свиква да се занимава самичък, но за сега не се получава за особено дълги периоди.
Събирам идеи за бебешки закуски, защото започвам много да се изчерпвам...

Момичета, от къде купихте бурканчета за държавната кухня?

# 130
march23 значи и вие като нас ще празнувате.
С уокъра и при нас е същото , тя си играе с него ,но не иска да го бута, мебелите са по-интересни.
Със сестра ми всичко е наред, бебчето се роди днес 37-ма седмица 3.400 кг., 50см. Аз,която плаче много рядко , като го видях на снимка се разплаках. Неописуемо е чувството да си леля 🥰

За закуска - яде това ,което ядем и ние. Тя отдавна е на обща храна , с пюретата приключихме още ,когато беше на 8++ месеца. Може да му приготвите спагети, палачинки , кускус , кисело мляко с бисквити (домашно приготвени)  ,овесени ядки,  каши ,ако му харесват.

# 131
Кускус как се прави за бебета? Пакет купен, а после - вари ли се и с какво, колко? Такова чудо аз никога не съм яла Grinning

# 132
Ех, честито бебе Алисе, бързо възстановяване на сестра ти,

Кус кус - този който е като макарони варя до хубаво сваряване,

А този който е като натрошена пшеница - заливам с гореща вода за 1-3 минутки и овкусявам.

# 133
  • В твоето съзнание...
Алисе, ние не закусваме Grinning Пюрета и той не прояде, само плодови евентуално. Та и затова постоянно мисля какво да му готвя.

Честито племенниче, да е живо и здраво! Момченце или момиченце е Heart Eyes

Иначе аз давам кус кус, попара, филия, някакво печиво, палачинки... Ама все ми се струва, че често се повтарям.

Кус курсът го взимам от ДМ и е много ситен, вероятно това на което Луси казва, че е като натрошена пшеница. Варя го като макарони, то има описание на опаковката, само дето там е с доста голям грамаж дадено.

# 134
подготвяте ли рождените дни на мъниците?

какви подаръци ще купувате? и какви подаръци искате бебоците да получат от роднините?

мен вече ме питаха, но още се чудя какво би било полезно на тази възраст

Общи условия

Активация на акаунт