Отговори
# 255
Познато ... през деня предлагам по 100 неща, та поне нещо да му хареса и да хапне. Манджи почти винаги отказва ... хапва неща на парченца.

# 256
Никола утре става на година и 1 месец и е 11кг вече, може би от 3-4 месеца не му давам мляко през нощта. Събужда се, давам биберон, нося го малко и заспива пак. През деня хапва доста добре особено сутрин и следобед, а на обяд много зависи какво му предлагам. Аз обмислям изцяло да махна млякото, което в момента пие вечер преди да заспи, но отлагам още малко за момента.

# 257
Здравейте и от нас. Матео се буди нощем веднъж или два пъти. При нвго АМ си е асоциация и начин да се успокои и да заспи пак. Но аз съм в процвс на махане на нощно хранене. В момента му правя 120 мл вода с една лъжичка мляко ( бяха 4, после 3, после 2). Когато стане изцяло вода, спирам всякакво нощно хранене и приключваме. Той тръгва на ясла от началото на м. май, така че ще се изморява доста така или иначе и се надявам да си спи непробудно. Изместих го от спалнята в негово легло в детската стая. Все още и аз съм в стаята, но искам възможно най-скоро каката да св върне тук, а аз да си отида в спалнята. Но не искам Матео да я буди нощем, затова първо ще спрем нощното хранене.

# 258
Мамита, по принцип нашия господин си спи по цяла нощ и много отдавна не го храним през нощта,като разбира се има по някоя нощ изключение. Обаче от около седмица и половина както се преместихме е нещо много странно. Всяка нощ започна да спи неспокойно, като не е точно буден и не е точно заспал. Върти се по коремче, дига гъзето и се опитва да прави нещо все едно да стане, при което пък си удря главичката в леглото. Дано да е период, че иначе и той се тормози. За хапването, сега мисля да започна да давам кухня, та тези дни ще го записваме човека. ❤️

# 259
  • Варна
Heart Eyes
Не съм се включвала от месеци мили мои, но винаги ви чета с интерес
Аз съм в очакване на второто си щастие през август Blue Heart

# 260
Heart Eyes
Не съм се включвала от месеци мили мои, но винаги ви чета с интерес
Аз съм в очакване на второто си щастие през август Blue Heart
Браво❣️ Сила, кураж и малко сън от време на време ти желая 🤗

# 261
Честито ❤️❤️❤️

# 262
Ййеее, Nicolee, честито!!!!Лека бременност! ❤️❤️❤️

# 263
Честито Nicolee.smoletsova People Baby

# 264
Честито, Никол! Лека бременност и раждане 😊😊😊

# 265
Еха, Никол, честито!

# 266
Nicolee, честито! Лека бременност! Възхищавам се на силата ти Simple Smile Как се решихте?

funn, да не му растат зъбки? Неспокойният сън често е от това...

# 267
So close, твърде вероятно е. Излизат две зъбчета отгоре и едно отдолу. Отделно започна сериозно да си лази и се опитва да се изправя. Много неща се събират нови на един път и се отразява вече. От както сме на новото ни място почти няма нощ, в която да не се буди. Местим го при нас и спи и цока бибата, само се търкаля по леглото, рита ни, а най  - се ядосвам като си заудря главата в таблата на леглото. Е все едно нарочно се надига и се удря. Ей сега пак едвам заспа. Много ме уморява това и май не издържам вече, организма ме предава, направих някакви гъбички сега на езика и това още повече ме тормози. Няма от какво според мен, освен от паднал имунитет. Мъжа ми ме вбесява тотално, всеки ден на работа, вечер късно се прибира и едвам издържам, нервите ми се опънаха. То бабите помагат де, не оставам сама, ама от тях вече май почва да се лигави повече. Усеща явно, че го галят много. Много тъпо... ☹️

# 268
И наща принцеска прави по същия начин, върти се из леглото докато не и опре главата в таблата и започва едно удряне. Ако я усетя  че шава я взимам при нас защото поне таблата на спалнята е мека и не се удря. Бабите глезят, ако не им се поставят граници. Нашата баба в момента я уча да говори правилно, незнам как и идва да си измисля думи и да ги говори на малката(полони=панталони).

# 269
Хаха това с думите ми е познато ... Спомнят си думи, които ние или мъжете ни сме казвали по бебешки и ги използват с децата. При нас свекърва ми го прави, но й правим забележка и вече се усеща.

Funn, умората се натрупва. Ако можеш, почивай си, когато той спи. Аз си лежа с него, докато той спи. А домакинската работа отмятам, когато се заиграе или вечер, когато баща му свърши работа. Понякогя го слагам в ергономичната раница, за да простна прането, да му направя нещо за хапване или да пусна прахосмукачка, например. С близо 11 кг. не е лесно, но поне отмятам неотложните задачки. Бабите почти не ни помагат.

Нашият мъник вече ходи стабилно. Правихме прощапулник скоро. Няма спиране ... Навън малко ме е страх, но той сам ми пуска ръката. Няма как - ще има няколко месеца обелени колена.

Какво мислите за пясъчниците по площадките? Пускате ли децата да си играят в тях?

Общи условия

Активация на акаунт