Отговори
# 585
Kinira, благодаря за споделената информация! Flowers Hibiscus Ще звънна тези дни да ги поразпитам и да я запиша моята девойка. Струва ми се, че много ще ѝ хареса. Напоследък виждам желанието ѝ да се прехвърля през различни неща, да се катери и т.н. А сега в есенно-зимния период, ще е хубаво да имаме разнообразие.
Имам допълнителен въпрос. Има ли място, където да се оставят детски колички/триколки, защото ако аз я водя, ще трябва да сме с триколката?

Днес купих таблет за рисуване от Пепко. Бях сигурна, че ще се хареса. Така и стана. Той се води за 4+, но под наблюдение на възрастен може да се ползва. Цяла вечер се забавлява с него. Допълних и библиотеката с нови книжки покрай намаленията в Комсед и Рая тойс. Мисля вече да поспра с пазаруването.

Относно обувките напоследък вземам от Понки. Сега носи зимни боти. Държат ѝ топло на краката.

# 586
Ev_, в предверието, където си оставяш обувките има място за колички/триколки или каквото там носиш, това и за двете зали.

# 587
Ev, може ли снимка на този таблет, как изглежда? Заинтригува ме.
Kinira, благодаря за споделената информация! Flowers Hibiscus Ще звънна тези дни да ги поразпитам и да я запиша моята девойка. Струва ми се, че много ще ѝ хареса. Напоследък виждам желанието ѝ да се прехвърля през различни неща, да се катери и т.н. А сега в есенно-зимния период, ще е хубаво да имаме разнообразие.
Имам допълнителен въпрос. Има ли място, където да се оставят детски колички/триколки, защото ако аз я водя, ще трябва да сме с триколката?

Днес купих таблет за рисуване от Пепко. Бях сигурна, че ще се хареса. Така и стана. Той се води за 4+, но под наблюдение на възрастен може да се ползва. Цяла вечер се забавлява с него. Допълних и библиотеката с нови книжки покрай намаленията в Комсед и Рая тойс. Мисля вече да поспра с пазаруването.

Относно обувките напоследък вземам от Понки. Сега носи зимни боти. Държат ѝ топло на краката.

# 588
Cat_woman123, ето този е:
Скрит текст:
Цената беше 10 лв., ако не се лъжа.
Имат и едни други с бяла дъска и печати, но не съм вземала от тях.

kinira, благодаря!

# 589
  • В твоето съзнание...
И аз се интересувам живо от таблета за рисуване Grinning Нещо като Пиши-бриши ли е? Така му се викаше едно време. Ние имаме от тези книжки с водата, ама там нещо много бързо съхнат маркерите и той се ядосва.

Аз взех Лидълската кухня, плюс разни аксесоари за нея. Взех му и килим с пътища за количките, който сигурно ще стане на нищо от кучето, но...
Ще видим дали ще му е интересна кухнята, но на първо време трябва да измисля къде да я сложа, че мястото ни стана кът.
Той лятото много играеше с тези мивки с течащата вода, бях взела от Хиполенд за 15лв... голям кеф, но се мокри доста и не е удачно за сега.
Гледала съм хак как на такива кухни като лидълската може да се пригоди помпа за вода и да стане все едно течаща мивка, но това ще е по-нататък.

За ръкавиците и аз съм в голяма чуденка, не си представям как ще си ги сложи. С шапките няма проблем, но той се роди плешив и дето се вика от раждането е все с шапка - зимата да топли, лятото да не му изгори кратуната.

Обувки има два чифта, едни на Геокс и другите им забравих марката, но са си боти. Първо се дърпаше, но вече свикна и си ги носи. Аз тези на Геокс ги дадох на една мацка да им нарисува багери и сега са голям хит.

# 590
march23, писах преди малко за таблета.
А относно книжките с вода ние не ползваме маркерите, а ползвам друг трик. Отрязала съм част от гъба и я мокря достатъчно, че да рисува. Така се покрива и по-голяма площ. Моята девойка обича да рисува и с вода. Така че редува, я книжка, я килимче, после пък с таблета. Simple Smile

# 591
Как сте, аз украсих елхата, малката много се забавлява, подава ми играчките, но после реши, че играта продължава и че може да си "бере" играчки и да си ги прибира в нейния кашон с играчки и да ги разнася 😂😐

Тези от вас, които смятат да украсяват с коледни играчки елхата, как смятате да опазите играчките по елхата?

Чудя се как да я убедя да не пипа повече елхата.

# 592
Здревейте, и ние отдавна украсихме и сме на същото положение като вас- kukli4ka. Малката маха една по една най- ниските играчки и ни ги подава пак да ги закачаме, затова вдигнахме поне чупливите и по- опасни нависоко, но няма как, поне радостта и забавата, която настава с елхата си заслужава Simple Smile Въобще имам чувството, че всеки ден по няколко пъти украсяваме наново елха с това махане и слагане на играчките

# 593
  • В твоето съзнание...
Ние ще слагаме украсата този уикенд по план, само се чудя дали искам да взема една идея по-голяма елха. Иначе купих играчки от филц, за да са нечупливи и ако желае да играе с тях, да не се притеснявам. Майка ми сложи украсата минлата седмица, докато той беше там и нямаше голям интерес от негова страна. Имам завеса от лампички, която седи на терасата и се гледа от вътре, тя предполагам ще му е най-интересна. Взех едни малки лампички снежинки от Лидъл и му ги сложих в палатката, много им се радва Grinning Всичко, което "тети" е много интересно.

Довечера го дават снежнко и аз пак съм в чуденка, какво да правим с ръкавиците, абсолютно отказва. Ще взема още някой модел, защото тези са доста обемни, може би това го плаши.

Напоследък ми отказва манджите и като цяло се храни особено, но го отдавам на зъбите, които явно пак са се актвиирали. Нямам търпение да избиват вече и тези последни кътници и да се свършва.

# 594
Привет, мамита!Моето второ момче се роди.Избърза детето,не му се чакаше декември 😊. Затова се наложи два дни да е в интензивно,но вече сме в къщи.Баткото го приема добре,само го обикаля и на няколко пъти иска да го пипне.Мисля ,че по негов си начин разбира какво се случва.Е вкъщи е лудница,засега бабите помагат и се надявам бързо да влезем в ритъм.

# 595
Честито funn❤️❤️❤️ много да ви е здрав бебончо, на теб бързо възстановяване и бабите да те слушат😄

# 596
Каква чудесна новина! Бъдете много здрави и баткото да помага с бебето Grinning

# 597
  • София
Прекрасна новина, funn! Да сте здрави и благословени цялото семейство! Heart

# 598
Честито, funn! Blue HeartДа сте здрави и щастливи! Чудесно е, че имаш помощ от бабите!

# 599
Честито щастие, funn!  С пожелания за много здраве, спокоен сън, весели игри и невероятни коледни празници! Flowers HibiscusRevolving HeartsChristmas Tree

Общи условия

Активация на акаунт