Отговори
# 600
Много благодаря момичета!♥️♥️♥️

# 601
Честито бебче, funn! Да ви е жив и здрав, както и баткото и всички вкъщи! Прекрасна новина

# 602
Честита радост, funn! Много здраве и обич да греят в дома ви! Как се казва бебенцето, ако не е тайна?

march23, многи готина идея за светлонките в палатката и играчките от филц, сигурно вече украсихте. Вики включи ли се?

кукличка, още ли е атракция елхата? Моят юнак сякаш свикна с нея и много не я закача. Но нашата е сравнително високо - до телевизора, на нивото на главата му. Протяга се да пипа играчки, ама аз съм подбрала да не са стъклени, а дървени и други, които няма да счупи лесно.

Как са със здравето дечицата ви?

# 603
So close,кръстихме го Виктор.

# 604
funn, честита радост🩵 Много щастие ви желая!
 Ние сложихме елхата в неделя и за сега все още ѝ се радва. В ниските части се опитах да сложа текстилни играчки, но все успява да докопа някоя топка и се опитва да я залепи за тавана 🤣
 Ние изкарахме една пневмония, но за щастие я хванахме в самото начало и бързо се оправи, та от вчера пак е на ясла.
 В неделя го водихме на детски кът и много се изкефи на един камион (автовоз). Каросерията се разгъва и става на писта и колите се изстрелват с бутон. Може  да е идея за коледен подарък на някоя мъжка мама. Аз съм в процес на търсене в момента.

# 605
  • В твоето съзнание...
Funn,
Честита радост! Моят юнак е Виктор и беше чудесно и спокойно бебе, желая ти същото! Прекрасно е, че вече сте си всички заедно вкъщи!

So close, днес ще слагаме елхата, не успяхме през уикенда. Сутринта преди ясла му показах играчките и много ги хареса, ще видим дали ще останат на елхата Grinning

# 606
Да, още се забавлява да ходи до елхата и да  сваля и слага играчи, има две играчки, които съм оставила на по-нисък клон на елхата специално за нея, но не я оставям сама, да не вземе да събори цялата елха, дърпайки някоя от играчките, но за щастие и тя по-малко я закача, отколкото в началото.

Иначе трябваше да ходим на консултация този месец, но не съм се чувала с педиатъра. Май имаме останала ваксина, която да слагаме.

кукличка, още ли е атракция елхата? Моят юнак сякаш свикна с нея и много не я закача. Но нашата е сравнително високо - до телевизора, на нивото на главата му. Протяга се да пипа играчки, ама аз съм подбрала да не са стъклени, а дървени и други, които няма да счупи лесно.

И ние не сме взели все още коледен подарък, все още се чудя какво. Имаме си палатка, маса със столчета, триъгълник на пилер, кухня, пазарска количка и плодове и зеленчуци, детски лекарски комплект, столче за хранене на бебе-кукла, количка за бебе-кукла.

Сетих се за детските розови гримьорни, които пуснаха соро в Лидл, но няма останали бройки. Може би нещо друго ще е.

В неделя го водихме на детски кът и много се изкефи на един камион (автовоз). Каросерията се разгъва и става на писта и колите се изстрелват с бутон. Може  да е идея за коледен подарък на някоя мъжка мама. Аз съм в процес на търсене в момента.

# 607
Аз съм избрала това:

# 608
Рошличка, супер изглеждат магнитните комплекти, но дали няма да лапат малките части? Сега ли ги има в лидл?

march23, елхата на мястото ли е още? 😅

lady25, ужасно съжалявам за пневмонията! Как я хванахте, каквк бяха симптомите?

# 609
  • В твоето съзнание...
Аз магнитен комплект бях взела от Хипо, един с герои от приказките... Разказа му играта. Не го е капал, но го съсипа Grinning

# 610
So close, честно казано май сами си я предизвикахме. Цял месец преди това беше болен. Няколко пъти ходихме на различни лекари, изпи тонове лекарства, но се подобряваше за малко и после пак болен. Една нощ вдигна 40.1 температура. Извадихме късмет, понеже личната беше втора смяна и го заведохме в спешното, а там му направиха снимка и директно ни приеха в отделението. Ако бяхме отишли при личната вероятно нямаше да я хванем и щеше да стане още по- зле. Температурата беше единствения симптом. Даже не е кашлял или каквото и да е друго. Беше си жизнен и игрив. Аз даже си мислех, че е от кучешките зъби, но....

# 611
Да, сега от четвъртък.

Ами тя има една игра-пъзел, 3 автобуса с по 5 животни всеки. Подреждат се спрямо кой какво яде. Играе я и ги е научила вече. Затова мисля, че и с магнити ще й бъде интересно.

И честито бебче на funn! Здраве и щастие на цялото семейство!

За мен всички с две деца сега са герои.

Вашите агънца ли са? Или ужасни две?
Моето е в ужасните две :/ Плаче, сърди се, не иска да ходи пак, реве с глас, ако не я носиш...
Не си и помислям за второ в момента.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 09:59 от Рошличката

# 612
Моята бубулечка още не е в ужасните 2, справяме се, има си нейните моменти все пак, но е ок.

Но нещо й протече носа и кашля и след разказа на lady25 започвам да се плаша да не е пневномия, как ще го хванем? Защото и аз си мисля, че я мъчи кучешкия зъб отпред, защото само си бута предните зъби с език. Като цяло днес й е втори ден така, давам й неща за нос, поне да поотпушва малко и да може да диша по-добре, не че й помага много за спането, но ако продължи до понеделник ще я водя на доктор. Притесних се нещо. Confounded

# 613
kinira, не се шашкай толкова. При нас много се задържаха нещата и зарадинтова се получи така. При пневмония би трябвало да има висока температура. Съжалявам, че внесох смут в темата. Не беше това целта ми.
 Нашия Алекс поне за мен е от кротките агънца. Докато си бяхме двамата в къщи си изкарвахме чудесно. Сега като тръгна на ясла малко дивее в повечко, но е разбираемо. Трябва да се излее емоцията по някакъв начин. Подозирам и, че пак е започнал да расте един кучешки зъб, защото постоянно го пипа и съответно се е залепил за мен и плаче през повечето време, но като цяло си е ангелче.
 Въпреки това и въпреки, че вече правим опити за бебе номер 2, честно да си кажа и на мен ми е малко страшно за момента, но пък те нещата толкова бързо се променят, че докато стане бебето и се роди може ситуацията да е коренно различна.

# 614
Момичета, които сте водили децата си на детски център в София бихте ли ми препоръчали място. Също така за колко време ги водихте, седяхте ли до тях през цялото време или ги оставихте при аниматор. Гледах сега в един детски център, че свободната игра е за дечица над 3 г., а по-малките се оставят почасово с индивидуален аниматор ( поне така го разбирам аз).

Общи условия

Активация на акаунт