Отговори
# 615
Kinira, правиш ли инхалации? При нас много помагат за кашлица и сопол.

Cat woman, гледам да не го водя сега много, че има вируси и в закритите помещения е малко рисково. Иначе в разни детски кътове винаги са искали да влизам като придружител с калцуни, защото е малък.

# 616
Cat woman, ние където и да сме ходили по Малки Приказки, Стюърт Литъл все и аз съм с нея, но то и няма аниматори там, вие какви детски центрове посещавате?

lady25 Не се притеснявай, просто майчиното сърце все мисли най-лошото. Затова така.

So close Не съм, но май е време да започна, би трябвало да помогне да изчисти секрета и да спи по-спокойно, защото реално това е най-големият проблем, нощния сън. Точно беше започнала да спи спокойно и сега се буди по много пъти и аз покрай нея, въпреки че не всеки път ме търси, аз просто като чуя шум и отварям очи.

# 617
Ние купихме обикновен инхалатор на uniliver, форма на панда. Става за физиилогичен разтвор и за лекарство. Ползвала съм го и аз, не само детето. Определено много помага. Не го мисли, струва си.

# 618
  • В твоето съзнание...
Момичета, ние хубаво обсъдихме детските подаръци, но аз имам нужда от идеи за възрастните около мен. (без календари със снимки и т.н.)

Иначе и нашият момък от вчера се разкашля, така предпразнично...

# 619
Откъм подаръци за възрастни по-символично се подготвяме. Тази година за майка ми и свекърва ми съм взела по една книга, мултивитамини ( Simple Smile ), календари със снимка на внучката, извадила съм и коледни албуми от фотосесията. Взех за всички по едни чорапи с интересни надписи. За сестрата на мъжа ми и брат ми съм придвидила и медени продукти - крем мед с лиофилизирани плодове (ягода/малина/боровинка/банан/дракон, къпина, черв.боровинка/шоко). За пръв път поръчвам подобни продукти и не мога да дам отзив все още.

march23, дано се оправи бързо и да имате страхотни празници!

# 620
March, във форума има тема за коледни подаръци и има много интересни предложения.

Дани да е нещо спорадично и да се стабилизира младежа за празниците. Нашият младеж е 3 седмици със сопол вече, супер досадно.

# 621
Весела Коледа,момичета! Желая здраве на семействата и близките ви, много детски смях и много палави игри!
Какви бяха реакциите при подаръците на мъниците?
П.С. нещо се случи с предишния ми профил, така че това е новият, предишният беше с никнейм Nikol15

# 622
Весела Коледа и от мен! Да сте здрави вие и семействата ви, най-вече сладките мартенчета.

Никол15, добре дошла с новия профил. Моят дивак получи най-много подаръци, всички прекрасни, но най-много се кефи на едни пластилини от Пепко с формички 😃

# 623
Честита Коледа! Бъдете здрави и щастливи! Ние сме при бабите и е голяма еуфория Blush

# 624

Светли празници, момичета❣️
При нас еуфорията от подаръците приключи с отварянето им 🤣 Никакъв интерес нямаме към никакви играчки 🤣

# 625
Весела Коледа! Бъдете живи и здрави! И при нас имаше голяма еуфория, не знам дали малката осъзна колко и какви подаръци получи. Но ще има време следващите дни да им се порадва.
Тъй като не вземаме храна от държавата кухня тия дни, кара на хляб, кашкавал, сирене, ядки и кисело мляко. Това яде. Отказва храната от частната кухня, отказа и
 боб и сарми. Тази вечер сме на имен ден, на една от лелите, предполагам малката пак ще кара на хляб, ако не й хареса нищо от общата трапеза, все пак ще взема менюто от частната кухня, но се съмнявам да го яде... Дадох й да опита тиквеник, но и към него не прояви интерес.

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 15:55 от kukli4ka456 ❤️

# 626
Честита 2025, мили момичета! Бъдете здрави и благословени, нека децата ви растат усмихнати и доволни. Как изкарахте празниците? Така ми се иска пак да оживим темата...

Кукличка, как сте с апетита сега, има ли подобрение?

Lady25, нормално, те сега сякаш се кефят на бели повече, не на играчки.

# 627
Честита Нова Година! Бъдете живи и здрави! И децата да са по-послушни, по-малко капризни и по-малко бели да правят.

Все още чакам с нетърпение да започнем да вземаме държавната кухня. Изяжда си всичко от там, а от моите яднета само по няколко лъжици, ако успея да я излъжа. Днес на обяд правих пилешка супа, яде малко от нея и покрай нея две препечени филии хляб... а за вечеря правих задушени зеленчуци с масло - хич не ги хареса, яде авокадо с хляб..... Не харесва, което готвя, явно готвя по-зле от държавната кухня. За щастие, винаги вкъщи има хляб, авокадо, сирене и кашкавал - това яде, когато откаже моите ястия.

Честита 2025, мили момичета! Бъдете здрави и благословени, нека децата ви растат усмихнати и доволни. Как изкарахте празниците? Така ми се иска пак да оживим темата...

Кукличка, как сте с апетита сега, има ли подобрение?

Lady25, нормално, те сега сякаш се кефят на бели повече, не на играчки.

# 628
Кукличка, не се ядосвай. Не всеки може да готви добре. Аз не мога и не обичам честно казано, готвя само от необходимост. Все пак добре си похапва детето ти, хубаво е, че хапва авокадо - и моят син обича. Също прояде хумус, Филаделфия на филийка, чери домати харесва. Яде от на бащата си пиле с картофи. Аз готвя безсолно за нас, та е подходящо и за него. Пробвала ли си да правиш бананови палачинки? При нас са на почит.

Към всички: рождените им дни наближават...ще празнувате ли?

# 629
Честита нова година! Да сте здрави, щастливи и да имате много споделени моменти! Two Hearts
Ние все още сме при бабите, но скоро се прибираме. Да ви кажа очаквах, че ще имам време малко да поотпочина, но май повече се напрегнах, че имахме някои задачи да свършим.
И аз напоследък се замислям, че идва рожденият ден, но ще го отбележим отново тримата. Мисля пак да направим фотосесия, ще поръчам торта и трябва да намеря нещо подходящо за посещение.

Общи условия

Активация на акаунт