Отговори
# 675
Тези дни се сърди за всичко и реве и се дави,та кашлицата при него е от сопола,а не от грипа. Ако те притеснява идете до личния да го преслуша, да ти е спокойно. Може и нещо за изчистване на кашлицата да изпише.

А за тестовете, ние като направихме даде отрицателно. И после четох чата ни с една приятелка, дето детето и беше с грип и на касетата беше съвсем слаба черта, почти невидима(беше пратила снимка). Та ровихме в коша да видим дали и при нас не е така и точно така се оказа- съвсем лека черта за грип б.

Знаех си,че е грип,понеже моят син като боледува не вдига температура, а сега имаше. За щастие само 2 дни и то не много висока. Имахме късмет.

# 676
Момичета, като подготовка за ясла какви дрешки и принадлежности и по колко броя сте купили или ще купувате? Включително за бельо се чудя, знам че не може бодита.

# 677
Моето дете е на частна ясла и още си ходи с боди. Ако слагам потник или тениска, се отпасва, той е голям гимнастик и ми е важно да е с боди още. Сега е и студено...
При нас искаха пантофи за вътре, 3 чифта комплект (анцуг или комплект за яслата), 1 пакет памперси, раница, в която да стоят тези неща + шише за вода, което надспиват и остава там. И пижама. Аз сложих с дълъг ръкав, но казаха да оставя с къс, завивали ги с юрган и моето се потяло.

# 678
И ние сме в частна, а и не спи там. Нещата, които искаха за там едни пантофи и раничка, в която да има един комплект за преобличане, неколко памперса, мокри кърпи и шишето или чашата, от които си пие вода по принцип. Тези неща си ги носим всеки ден в раничката. При нас няма проблем за бодитата. И на мен за сега ми е важно да е с боди.

# 679
При нас няма изискване за боди или потник, но аз вече я пускам само с потник.
Искат ни поне 1 комплект дрехи да имат за резервни, може да се намокрят, изпотят, изцапат. Памперси, мокри кърпи и сухи.
Като започна да ходи и носех и нейното шише за вода, но вече не защото си пие спокойно от чаша. Вътрешни обувки и пижамка.

# 680
Иска ми се да заведа моята госпжица на The Little Gym или Кинди Ру, но не знам на кое? Чудя се дали има смисъл, дали ще й хареса. Искам да питам тези от вас, които са си водили децата, каква е разликата между двете, има ли ползи и къде е по-интересно за децата?

# 681
Кукличка, литъл джим преди имаха възможност за първи безплатен урок. Провери дали още е така и отидете пробно, за да видиш дали е ок за вас. Аз ходих и не останах очарована. НО ходихме, когато Сами още пълзеше, имаше повече дремки и беше кисел от зъбите. Сега би се радвал според мен. Чувала съм, че са сходни, като литъл джим е предимно за движение, а киндиру има и сетива, усещания, комуникация.

# 682
Литъл джим все още имат опция за безплатен първи урок, та пробвайте.

В Киндиру май можеш да си платиш за 1 урок само, но не съм сигурна.

Аз водя моето дете и на двете и си има различни позитиви, но както So close е казала литъл джим е повече за движение.

# 683
Kinira,в киндиру Младост ли ходите?

Ние ходихме доста дълго време там,но не бях доволна от отношението и лека полека си намерихме други интересни занимания в квартала.

# 684
Скоро сладурите ще имат рожден ден! Как се чувствате, носталгично ли ви е?

# 685
Какво ще подаряват близките ви за втората годинка? Аз съм в голяма чуденка. Всички интересни играчки са за над 3, а останалите - твърде бебешки.

# 686
Дава, носталгично ми е, много бързо минава времето, миналата година по това време все още се кърмехме, беше на две дремки и не можеше да ходи.
А вече ходи и говори. Малко човече.

За подаръци съм мислила за раница, триколка, колело, тротинетка, батут, конструктор, детски мини-диван, ортопедична възглавница, робот трансформърс, електронен таблет за рисуване, логически кубчета...

Благодаря момичета за мненията за киндиру и литъл джим, много ми се иска и ние да видим какво представляват. Така че, в този ред на мисли за рождения ден може и пари кеш за подарък или подаръчен ваучер . За кинди ру гледам пише единичен урок 39 лв при 11 посещения, за литъл джим пише че наистина има опция пробен урок и някакво капаро, такса членство 165 лв, но не знам дали покрива занимания и за какъв период от време е, може би ще звъня тия дни да питам.
Скоро сладурите ще имат рожден ден! Как се чувствате, носталгично ли ви е?

# 687
На мен изобщо не ми е носталгично, много ми харесва, че може да си комуникираме и нямам търпение да порасне повече. Бебешкият период хич не ми хареса.

За подаръци може би баланс колело, чудя се за yoto player, но не знам дали ще се ползва, пък не е малко пари, магнитна книга със сезоните на janod.

# 688
Kinira,в киндиру Младост ли ходите?

Ние ходихме доста дълго време там,но не бях доволна от отношението и лека полека си намерихме други интересни занимания в квартала.

Да, в Младост при магазин Зора ходим ние. На мен с времето доста ми хареса, тази която води и си продължаваме смело напред.

П.С. Plamena.. вие какви други занимания в Младост посещавате?

Кукличка - в литъл джим таксата е за 4 посещения или горе долу 1 месец, като всяка седмица имаш право на още 1 безплатно посещение, ако има място в групите. Иначе и Киндиру бая вдигнаха цените, дадоха ни код за отстъпка за следващия срок и съм пак на старите цените, но после не знам, то и ще видя как ще тръгнат нещата с кооператива, та може би в някакъв момент ще се откажа от едното занимание.

На мен носталгично времето покрай бременността и очакването, ММ беше рожденик миналия месец, аз съм този месец и така имахме много празници, аз много бременна и надяваща се бебето да си изчака следващия месец. Мило ми е да си спомням. Миналата година обаче, покрай рождения си ден още от средата на февруари, започнаха едни вдигания на температура и боледувания, което не искам да си спомням.

Иначе както Plamena.. каза и на мен много ми харесва да можем да комуникираме с думи, че имаше един период на ъъъ него не искам да си припомням Satisfied Говорим си разбираме се разни неща и после ги спазваме, става една малка палава госпожица.

За рождения ден и аз си мисля за баланс колело, даже планирам и по-рано да го вземем, ако е хубаво времето и да може да кара насам натам. Още съм планирала възглавница, часовник (бях гледала едни много сладки, които много ясно показват, кога е ден и нощ). Този yoto player ми изглежда интересен на четене за 2мин, ще взема и него да разгледам.

# 689
Ние часовник му взехме от тему,че все искаше да слага на баща си Grinning игра точно 2 минути и сега е някъде под дивана.

Заниманията в младост са едни групи за игри ma-bebe, които са с продължителност 2 часа. Първият час пеем и танцуваме,после има чай и палачинки и след това свободна игра за децата, а мамите майсторим някакви арт неща. Много е приятна обстановката.

А в хуманитарен център "От нас зависи" има също събиране на деца от 1-3 г, заниманията са тип рисуване с пръсти,лепене и свободна игра.

Ако представлява интерес за теб, пиши да ти пратя линкове към фб страничките им.

Общи условия

Активация на акаунт