Кога махнахте биберона?

• 20 021
  • 209
  •   1
Отговори
# 180
На годинка махнахме залъгалката. В момента Криси е на две годинки и 4м. и от два дни съм скрила шишетата.

# 181
на 1 г и 6 м махнах бибата, заедно с това и шишенцата - почнах да му давам със сламка. една-две седмици беше трудно без биберон, но издържахме.

# 182
Залъгалката махнахме малко след годинката, а всички биберони малко след 2 год. възраст.

# 183
Вече от 9 дни сме без биба  newsm44 ,а беше абсолютно пристрастен и вече не вярвах, че въобще някога ще я изплюе ! Стана случайно, просто една вечер я забравихме в едната баба /беше ни единствената останала биба, понеже отдавна спрях да купувам нови/ и си казах е това е момента! Всъщност приучването за живот без биба беше по-тежко за мен, добре че първите дни не беше наоколо, защото щях да изтичам да я дам Blush Обаче сега вече няма абсолютно никакъв проблем, даже е много по-спокоен от преди и през деня и нощем  Grinning

# 184
Ох ooooh!незнам какво ще правим -малкия е с биба на Чико но по-стар модел и е каучукова и не намирам друга такава а тази вече се скапа много.... Cryтой е толкова малък а е свикнал с нея неще друга и не е далече времето когато ще има много ама много рев Cry Cry Cry

# 185
6 -ти ден синът ми е без залъгалка  Grinning,трудно е и за него и за мен.Заспива6е с нея и сега малко се върти в леглото и обикаля,но се надявам скоро да свикне!Аз съм упорита!А ина4е тук има 5 годи6ни със залъгалки,за мен до към 2 година е добре,но после.. ShockedОтказах се да спирам и бибата от 6и6ето,след месец 6те пробвам и без нея!

# 186
  • Стара Загора
На баткото на 8 месеца,а малката въобще не пожела залъгалка  Peace

# 187
Малко ме е страх да се похваля... вече 9 дни е без биба. Не го отучих на 7-8месеца, когато не беше пристрастен, пробвах после 2-3 пъти когато губихме бибата, но беше адски рев...
От два месеца говоря как вече е голям и няма нужда от нея. Баща му даде идеята да я намажем с горчица и да кажем, че вече е развалена. Подейства. Сега като я поиска му обяснявам пак. От два дни седи намазана с горчица на видно място и той ми обяснява че е гадна и развалена.
Понася го много по-леко, отколкото очаквах. Но... иска непрекъснато да яде Laughing - все едно цигари отказва!

# 188
На първия - кучето го изяде - то си е истина.
На втория - подарихме го на чайката.
На третия - сам си го хвърляше от кошарата и заспиваше без него. Един ден просто го скрих.

Лесно е, стига да не е късно  Peace

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 09:48 от Бо_

# 189

Аз махнах биберона на 1.6 месеца мислех,че ще ми е доста трудно,но за моя радост мина доста леко
направо не можех да повярвам

# 190
На след като навърши 1 годинка махнахме залъгалката без много проблеми.

# 191
Синът ми сам я махна  Simple Smile като беше на около 5 месеца. Изхвърли я от количката веднъж, като се разхождахме и не я открихме. Не му предложих друга и така.

А на дъщеря ми въобще не съм предлагала, защото четох, че по принцип биберонките не са особено полезни. Но при нас може би стана по-лесно, защото и двамата съм ги кърмила и не са пили от шише много, много.

# 192
До втория месец не искаше биберон. После изведнъж му се нахвърли и така до края на 5-тия. След това един ден просто го изплю и не го близна повече. Даже пробвах да й го мушна в устата ей  така от любопитство - издърпа си го веднага и започна да си играе с него. Странно дете Rolling Eyes

# 193
  • София
Още не сме го махнали. За сега не смятам да го насилвам.

# 194
На година и половина окончателно, не сме правили нищо особено, просто един ден ни я върнаха от градината и помолиха да не я носим повече.

Общи условия

Активация на акаунт