Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 69 322
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Ползвани са много филтри и не е ясно въобще какво ѝ е положението.Има корекция на зъбите, това променя лицето също.
Има хора, които се консервират до късно, не е лъжа.

# 481
  • София
Филтър има 100% на снимките

# 482
Филтър е ясно, че има. Но сега лицето е много по изпълнено , а не изпито както преди години, това ме озадачава.

# 483
Може и да послъгва, или да слага бустери, а да казва мезотерапии.Отдавна не я следвам аз.

# 484
Той фейс ъпа прай чудеса:) Запълва, изглажда, на видеата в ТТ също са с филтри
Иначе на 38 може да изглежда много добре само с мезо и скинбустер. Но не толкова съвършено гладка, като на обработени снимки.

# 485
https://m.youtube.com/watch?v=2xt-m1HJypE&list=PLvuBTVrngBNv2dar … L&index=7&pp=iAQB

Не е само до гладкост на кожата. Съвсем друга форма и е лицето например тук.

Аз също си помислих, че на бустерите казва мезотерапии примерно. И се очудих, че каза, че е против филърите.
Не и само фейс апа, защото има интервюта в телевизии и там е с много запълнено лице.

# 486
  • Варна
Може да няма баш филър, но бустери да. Това е различно и се спестява любезно Joy
Има и много филтри.

# 487
Формата на лицето е различна.Разгледах стари видеа, лицето изглежда с хлътвания, изострени черти и издължено.Сега изглежда доста по-добре, като по-добрата версия на себе си.Едва ли да е от мезотерапия, ползвала съм доста.

# 488
Aко има корекция на захапка също се променя доста лицето.

# 489
Каляшева бухаше на една приятелка на всеки три месеца скинбустер, години наред. Втаса яко лицето. Филъри не беше слагала от 2 години.
Самата тя си беше с обло лице и съвсем на питка стана. Та зависи дали, колко и какво точно боде.
Но да има разлика във формата на лицето и.
И в мойто има, но в обратна посока, не се изпълва за жалост🫣😅

Питайте я таз Лелче коя точно мезо ползва да идем и ний🫣😅
Щото хелти лЯйф и ние поназнайваме🧘🏼♀🏝🧘🏼♀

# 490
  • Pazardjik
Какво се слага ( препоръчва) за заглаждане, стягане на брадичка и шия? Чета за хибридни филъри ,бустери и съвсем се обърках. Другия месец ще правя консултация. Ако някоя дама има опит, нека сподели моля!

# 491
  • София
Йоана инфлуенсърката има и ринопластика, корекции на зъби и с тези курсове мезотерапии, които не знаела какви са- според мен я хармоника, я радиес..

# 492
Промяната не е от корекцията на зъби, нито на нос. Сериозно и е запълнено лицето. Иначе чудесно се е получило.

# 493
  • София
На мен Йоана напоследък ми прилича на питка в лицето, със сигурност е запълвано и не се дължи на зъбите и ринопластиката.
Ако правилно помня, Йоана посещава Дерма Акт.

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 19:19 от *Logan

# 494
Момичета, някой правил ли си е HIFU, цената оправдана ли е? Другото, което е че варират цените, от 600-1000 предполагам зависи от лазера, дали има значение за кожата, със сигурност има, но се чудя каква ще и разликата?
Разликата ще е точно това след само една процедура, казвам от личен опит, и то не се вижда абсолютно веднага, ами почти след един месец се разгръща действието и продължава да се променя до след три месеца 👉
Скрит текст:

Хайфу е процедура за по-пълно лице/ по-месесто, която ще отдръпне обема и ще го направи по-финно и по-очертано, има лек лифтинг ефект.
Не знам цените как са в България, но там където съм на мен ми излиза колкото за една мезотерапия. Апаратът с който правих беше 7D. Честно казано бих си го направила пак, даже обмислям за това лято, защото е подходящо по всяко време и по слънцето дори, в момента са ми приоритет лазери и пилинги. Обаче действа бавно и за видим ефект е нужно поне три процедури, но ефектът се запазва дълго време. Като състояние на кожата външно/ тургорът й - няма никаква промяна, само отвътре.

Общи условия

Активация на акаунт