Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 69 365
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • при Arctic Monkeys
Искам да питам според вас има ли друг начин за премахване на натрупан и съответно вече срастнал филър в областта на марионетни освен разграждане? Страх ме е да не стане по-лошо.. Някой да се е отървал с апаратни процедури?

# 466
Не трябва да се слага първо ботокс и после филър в брадичката. Като отпусне ботоксэт, може и вероятно ще се окаже, че филърът е поставен "накриво". Срага се филър в отпуснато и нормално състояние и после ботокс. Това всеки професионалист го знае.

отпуснато става състоянието на брадичката след ботокса. Слагам от доста време, преди 2 седмици поднових отново,първо там усещам,че ме е хванал ботокса,защото чувствам брадичката отпусната.

# 467
Момичета, някой правил ли си е HIFU, цената оправдана ли е? Другото, което е че варират цените, от 600-1000 предполагам зависи от лазера, дали има значение за кожата, със сигурност има, но се чудя каква ще и разликата?

# 468
Запазих час за назолабиални с Елансе. Въпросът ми е само там ли пълнят или слагат и леко отстрани. Бузи нямам, но съм виждала жени, на които са пипани назолабиалните и става една много специфична подутина горе откъм носа, откъдето започват назолабиалните .

# 469
  • София
На мен ми слагат директно в назолабиалните и само в тях. Получава се супер, без никакви подутини.

# 470
И на мен слагат директно, но имам обемно лице.

# 471
Благодаря. Милилитър съм замислила, понеже не са ми особено врязани , по-скоро имам една. Малко печелбарско ми се стори, че след два месеца "можело да допълваме". Те при преглед нямат ли ясна представа какво количество е нужно, за да се запълни дадена линия

# 472
Понякога не.

# 473
Запазих час за назолабиални с Елансе. Въпросът ми е само там ли пълнят или слагат и леко отстрани. Бузи нямам, но съм виждала жени, на които са пипани назолабиалните и става една много специфична подутина горе откъм носа, откъдето започват назолабиалните .
Доста се интересувам и аз по темата, защото има също. Най-много ми прави впечатление, че масово от експерти се говори, че не се слага филър директно в назолабиалните, защото свичат бузите.. а се поставят в страни за повдигане и след това навсякъде чувам, че са поставени директно в назо-то? Ако някой е по наясно..?

# 474
Постъпва се според зависи.При мен постоянно нещо се прави за повдигане, но това не опъва назото, затова директно там ми слагат.

# 475
За повдигане мисля прибягват до тази техника ветрило. Аз не искам и ще го кажа

# 476
Не знам каква е тази техника.

# 477
Вкарват канюлата и от долна челюст започват да я движат точно като ветроло

# 478
На мен с игла са ми слагали само.

# 479
Провокирана съм от дама, която следвам. Днес за пореден път тя изтъкна , че няма филъри и ботокс по лицето! (38 год.) и всичко видиш ли се дължало на здравословния начин на живот. Не мога да се съглася с това, щото и аз водя здравословен начин на живот, ама нито челото, нито назото ми са се опънали Grinning
Та интересно ми е според Вас има ли намеса тук? Тя твърди, че си е слагала само мезотерапия.
Видео от преди  3-4 год.
Скрит текст:
И от днес
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт