Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 73 197
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
pepina80 Колко ампули ви поставиха?

# 406
Две май пишеше.

# 407
Да, две.

# 408
При КРР са се получили много хубави бразди на филтрума заради миграцията на филъра на устните. Харесват ми. Дори като погледнах първия път снимките и мислех да питам дали там е слагано Grinning
При руския обем се получава, нали там "изразяват дъгата на Купидон" и браздите стават по ясни.
Не знам дали го обясних правилно, но за мен не е дефект, а ефект.
Ха, много благодаря, но точно тях ги ненавиждам хаха

# 409
Пепина, страхотен резултат! Естествен, ненатрапчив , много ти отива така!

# 410
  • Варна
KPP, на първата снимка нямаш ли също нещо в устните?

# 411
Имам и там. Но после добавих пак и стана това недоразумение.

# 412
КРР, страхотно изглеждаш и на двете снимки, млада си, можеш да си позволиш експерименти.
Пепина, и при теб се е получило много добре.
Отчайваща нужда имам да направя нещо за себе си, много повяхнала се виждам, а много ме е страх. Какво правите, ако не се харесате, не става ли по-зле с тези разграждания?

# 413
Tuty, няма опасност ако си при читав лекар.

# 414
КРР, страхотно изглеждаш и на двете снимки, млада си, можеш да си позволиш експерименти.
Пепина, и при теб се е получило много добре.
Отчайваща нужда имам да направя нещо за себе си, много повяхнала се виждам, а много ме е страх. Какво правите, ако не се харесате, не става ли по-зле с тези разграждания?

Аз лично имам разграждани филъри около устата. Резултата е идеален. Бих пробавала друг филър с риск пак да трябва разграждане.
Отиди при добър лекар, кажи че искаш да започнеш с нещо леко. И ще видиш как е и дали се харесваш.
За добро или лошо няма процедури, които да държат завинаги.

# 415
КРР в ДА работят само с хиалуронидаза,на мен днес ми правиха тест и утре ще разграждаме.Понеже аз ще разграждам филър под очите ,Георгиевски ме предупреди че след това може да имам леко отпускане.Ако си решила да махаш филъра с крем се обади на Михайлов .там със сигурност ще ти гомахнат

# 416
Имам и там. Но после добавих пак и стана това недоразумение.

KPP,  а устните на първата снимка пак ли при д-р Хаджийска си ги прави?

# 417
Не искам да ви плаша, но аз след разграждане на филър под очите така и не можах да възстановя зоната.. правих доста мезотерапии след това, но без особен ефект

# 418
Тъй четох ,четох темата с чуденка дали да си сложа филър под очите ,че са ми хлътнали и съм с тъмни кръгове ,явно ще е по-добре да не го правя .
Хармониката не е ли филър също какво и е различното ?

# 419
Не искам да ви плаша, но аз след разграждане на филър под очите така и не можах да възстановя зоната.. правих доста мезотерапии след това, но без особен ефект

Так или иначе трябва да махна това недоразумение от лицето си.Аман от печелбари лекари.Надям се ,че след като е минал само един месец от поставянето ,няма да са чак толкова големи пораженията.Так или иначе е било неподходяща манипулация за мен,след това ще правим други неща,дано да се корегира и от тях.

Общи условия

Активация на акаунт