Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 73 163
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Дами, някой с мнение за доктор Димова? (https://drdimovabg.com/) - естетичен офталмолог.

Благодаря и приятен ден Simple Smile

# 421
Може ли мнения за Velashape 3 за дупе и крака? Целя стягане на кожата и намаляне на целулит.
Предложиха ми 4 процедури с него, после евентуално още 4 процедури с радиочестото апарат и тагритиран ултразвук Exion.

Относно лицето - аз съм слагала Scluptra веднъж сега края на януари, и ми предстоят още 2 или 3 слагания през месец. За момента от едно поставяне виждам минимум ефект. За под очи ми моята докторка ми предложи скинбустер на Croma Phil art eye - отново през месец 2 или 3 процедури. Края на февруари ще почвам с тях и ще споделя после резултати.

# 422
Следя , че на мен зоната под очите ми е доста зле ..  гледах страхотни резултати в страницата на дерма акт с juvelook.

# 423
Ще звънна в Skinline, обаче не знам, то този филър е и наслагван. Дали с един крем ще стане?

Първият филър беше при Трендафилова

# 424
Mомичета, някоя добра процедура за освежaване на кожата на цялото тяло ?

# 425
🌸

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 16:52 от JACKLIN*

# 426
Изглеждаш страхотно! Къде си прави устните? Иначе една Хармоника може би ще даде ефектът, който търсиш.

# 427
Не съм ги пипала, с молив и червило:) Аз си ги харесвам, няма изразен контур, но с грим става.
Подведена по модата пробвах няколко пъти по много малко преди 5-6 г, стана ужас, ще потърся снимка, мигрира. Разградих го при Чолакова в Пловдив и повече не ми е минало през акъла, беше много гадно.

Хармониката изравнява ли тена? Няма да напомпа нали? При теб е много добре, но ти си младичка😅😻

# 428
Е нали хармониката е колагено стимулатор и същевременно филър, което само по себе си означава че ще даде обем.

# 429
Ами уж нямало, според Трендафилова. От Скулптрата сякаш пък се свива леко лицето, това също не искам. И не мога да реша какво да направя за да подобря тургора на кожата.
Склонна съм да задържам вода и от хиалуронов филър бух бухнала яко.

# 430
Аз съм много доволна за такъв ефект от скинбустера на Волайт. Не ми предаде обем, но ми изравни тена.

# 431
  • София
PRP според мен, няколко.
Въпреки че според мен нямаш никакви реални недостатъци, тези филтри ни изкривяват разбиранията и очакванията.

# 432
Ще звънна в Skinline, обаче не знам, то този филър е и наслагван. Дали с един крем ще стане?

Оказа се ,че и аз съм алергична .Днес правихме втори тест и утре ще видим какво ще покаже.Питах го за крема,каза ,е с него нищо не става.Така че не се занимавайте да звъните в Skinline

# 433
PRP съм правила след СО2 лазера в Нирвана, за по бързо възстановяване. Не знам дали сам по себе си би имал дългосрочен ефект.
Не помня тук или по ФБ групите, една мацка химик ли лекар ли беше, обясни много подробно и разбираемо, защо точно няма как да работи това, беше нещо свързано с обновяването на клетките.
Та от там съм малко скептична.
Нещо за изграждане на колаген ми се ще, защото усещам вече нормалните проблеми, по вяла е кожата, тонусът и. Въпреки рутина и йогата.

# 434
  • София
Аз съм доволна от PRF, определено дава подобен резултат, но там има и лека промяна в контура и обем( аз това и търся). Не е особено дълготраен ефекта наистина.

Общи условия

Активация на акаунт