Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 68 861
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, дами. Днес звънях в кабинета на доктор Лекова и за съжаление още не записва часове и не се знае кога ще започне. Дано всичко е наред с нея. Моят ботокс и устни обаче имат нужда от touch up. Много се чудя къде да отида. Харесвам много Лекова, защото наистина разбира като й кажа, че искам минимални промени, които само аз да си виждам. Дерма акт ги изключвам поради тази причина, защото и от двамата лекари, с които се сблъсках там, останах разочарована. Просто мненията ни за това какво са естетични резултати не си съвпадат. Препоръчайте ми дерматолог в София с лека ръка, който е майстор на едва-забележимите промени, без никакви уау ефекти.
И аз съм дългогодишен пациент на д-р Лекова. За съжаление, няма изгледи да се върне скоро на работа, много й стискам палци и се надявам нещата при нея да потръгнат в добра посока.

Около година не съм си правила нищо, защото изкарах една бременност, но вече ми е време да направя освежаване. Също търся друг специалист и към момента съм се насочила към Росица Денчева. Имам лични впечатления от нея, но не са свързани с естетична дерматология, а само дерматология. Някакви впечатления от хората в екипа й - виждам, че има доста лекари освен нея. Всяка препоръка и обратна връзка ще ми е полезна.

# 526
Михайлов сигурно има досие на пациентите си и може да каже кой е филърът.Аз уж си пазя паспортите, но като ги забравя ми дават нов и ми вписват в картона процедурите.

# 527
  • София
Той паспорт ми даде, но не мога да го намеря.Grinning
Сигурно си права, трябва да ги попитам.

# 528
  • в 1001-та нощ
Малко се връщам назад към темата преди / след филърите. Снимката в ляво е от периода преди, честно казано и аз не помня от кога, може би 2015г. - 2015 г. Другата снимка е кадър от видео от преди дни. Малко съм поразрошена след PRP на скалп и малко PRF на лице (съвсем малко и не особено видимо), намазана съм с нещо за изпроводяк.

Скрит текст:

# 529
Привет на всички Flowers Hibiscus
Моят пролетен рефреш започна с мезотерапия с Purasomes  NC150+ -иновативен  продукт, затова ще го оставя за любопитните, аз се реших след като изчетох това инфо:
Скрит текст:
Не е реклама:yum:Yum, споделям опит с нещо ново.
След него направих и 2 ампули бустер Nucleofill strong. В момента, няколко часа след процедурите, нямам синини или оттоци, само обичайните точици  от канюлата за Nucleofill. Strong варианта си правя за първи път, имам във времето назад слаггани два пъти по две ампули medium. Доволна съм от този продукт, лицето ми придобива плътност, без да има обем, стяга се, освежава се кожата, има блясък. Ефектът, поне при мен, е  година - правих ноември '22 и след това-  януари '23.
За новия продукт за Мезотерапия, Purasomes NC150+, прочетох доста интересни неща. И той, като Нуклеофила е италиански, произведен е в Европа и разчитам и на това, като гаранция за качество, но ще пиша след известно време, като се разгърне. Нямам класически филъри никъде  и разчитам / освен козметика/ само на мезо, бустери , PRP/PRF и ботокс единствено в чело и гневна.
 За след седмица остана ботокс в гневна бръчка и да мисля за леко освежаване на околоочна зона  с Jalupro eyes или с  Pluryal silk.

# 530
Привет на всички Flowers Hibiscus
Моят пролетен рефреш започна с мезотерапия с Purasomes  NC150+ -иновативен  продукт, затова ще го оставя за любопитните, аз се реших след като изчетох това инфо:
Скрит текст:
https://dermoaroma.com/purasomes-nc150/
Скрит текст:
Не е реклама:yum:Yum, споделям опит с нещо ново.
След него направих и 2 ампули бустер Nucleofill strong. В момента, няколко часа след процедурите, нямам синини или оттоци, само обичайните точици  от канюлата за Nucleofill. Strong варианта си правя за първи път, имам във времето назад слаггани два пъти по две ампули medium. Доволна съм от този продукт, лицето ми придобива плътност, без да има обем, стяга се, освежава се кожата, има блясък. Ефектът, поне при мен, е  година - правих ноември '22 и след това-  януари '23.
За новия продукт за Мезотерапия, Purasomes NC150+, прочетох доста интересни неща. И той, като Нуклеофила е италиански, произведен е в Европа и разчитам и на това, като гаранция за качество, но ще пиша след известно време, като се разгърне. Нямам класически филъри никъде  и разчитам / освен козметика/ само на мезо, бустери , PRP/PRF и ботокс единствено в чело и гневна.
 За след седмица остана ботокс в гневна бръчка и да мисля за леко освежаване на околоочна зона  с Jalupro eyes или с  Pluryal silk.
[/spoiler]
Инересно звучи, мерси за споделянето. А къде го правихте и каква е цената? Очаква ли се като се разгърне ефекта да има и лек лифтинг ефект? Ако може да споделите и за Нуклеофила - от него виждали ли сте лифтинг ефект? Благодаря!

# 531
Досега правили ли сте тези процедури за околоочната зона, аз също се чудя за тях?

# 532
.....
Инересно звучи, мерси за споделянето. А къде го правихте и каква е цената? Очаква ли се като се разгърне ефекта да има и лек лифтинг ефект? Ако може да споделите и за Нуклеофила - от него виждали ли сте лифтинг ефект? Благодаря!

Правих процедурите в Хил Клиник на ул. Московска в София при д-р Кожухарова- ходя само там, засега съм доволна. Цената беше в 400 лв. за Purasomes NC150 и 700 за две ампули Nucleofill strong. Според Кожухарова, един от очакваните ефекти е точно лифтиране, ще пиша на по-късен етап има ли лифтинг при тази комбинация. Когато съм слагала само Nucleofill medium предишните пъти, имах по-скоро видимо освежаване, леко лифтиране в областта на скули и бузи и най-видимия ефект беше блестящ плътен тургур на кожата.

Досега правили ли сте тези процедури за околоочната зона, аз също се чудя за тях?

Да, правих процедура за околоочна зона два пъти: с Pluryal silk миналата пролет и с RRS HA Eyes и Jalupro ноември '22.  RRS HA е по-силен сякаш, придава лек обем - /аз нямам торбички под очите, нямам голямо хлътване, леко над скулите имам проблем /, а Pluryal silk изглади и изсветли кожата, тушира леки бръчици, повече в текстурата и цвета имаше ефект, не толкова като запълване.
Продуктът, който обмислям сега е нов, отново на Jalupro, но имам колебания дали да не е отново Pluryal silk.

# 533
Rrs eyes не е ли мезотерапията?

# 534
Rrs eyes не е ли мезотерапията?
Не съм специалист, но RRS HA Eyes , както и  Pluryal silk са мезо и бустер продукти, не са  филъри.
Надявам се някой с повече информация и опит да обясни.

# 535
Мигрирал ми е дилъра леко в устните от едната страна . Покрай работата няколко пъти съм посягала към шише с вода, но в никакъв случай не съм го притискала към устните си. Въпросът ми е, мигриралия филър може ли да смени мястото си? И на кой ден от манипулацията се правеха масажите

# 536
  • в сърцата на децата <3
Привет, красавици!
Минавам да се похваля ли, оплача ли 😂 На 20 януари сложих Revolax - deep и sub-q в устни и нос. За носа... Абе от 1-2 дена вече нямам синьо и рана от канюлата, ефект все още има. Устните, обаче, са друга работа... Първо ме боля жестоко при поставянето. После не ги усещах 2-3 дни, след това посинях, ама така хубаво, че все едно са ме пребили, особено от дясно, от където и повече болеше при поставянето. Устните, ъгълчето, отгоре и отдолу, чак до отстрани на носа. Точно все едно някой ми е шибнал един юмрук. Още десетина дена трябваха на синината да се разнесе. И докато това се случи установих, че докторицата изобщо не е направила това, което исках. Тя твърдеше, че като спадне отока ще е формата, за която говорихме (аз съм наясно, че с едно поставяне и то на 1 мл няма да стане чудо), обаче то няма НИЩО общо. Така, ето какво исках и точно тази снимка от нета показах:

Ето и резултатите веднага след процедурата:

Ето от миналата седмица:

На мен лично НЕ ми харесват и формата няма ниииищо общо, пък за асиметрията да не говорим - вижда се от самолет. Случайно с моя приятелка козметичка се заговорихме, защото при нея ходя на BioRepeel и като резултат добавих още 1 мл безиглено Art suisse lips. Ами... Първо - не боли изобщо. Второ - формата я оправи доста, но при положение, че първия филър още не се е разградил, а има доста в краищата, няма как по-добре от това освен ако не сложа още много в центъра. Като трайност на този дават същите месеци, но е много по-мек. Дори да трябва значително по-често да го подновявам, аз вече на игла няма да ида.
Сложен е в сряда, ето снимка от вчера:

Ето и разликите

без филър - първите 2 снимки; третата е веднага след първото поставяне;
втори ред - заздравели, около 14-ти февруари; средната е от сряда преди втория филър, следващата е от салона с току-що поставен втори филър.
Трети ред - от четвъртък до събота по една снимка всеки ден.

Ето и сравнено преди първи филър и от вчера:

Очаквано няма синини, отоци, никакъв дискомфорт. Ще видим колко още ще спаднат, мацката каза, че няма да има особена разлика защото няма и особено подуване след процедурата. Оставила ми е 0.1 от филъра за корекции ако трябва като ходя на следващия пилинг след десетина дни.
И спирам, че верно е краста 😂😂😂 Ще заложа на още 1-2 процедури с q-swich лазер за петната, от IPL-а не съм доволна като резултат изобщо. Може би не е за толкова упорити петна като моите, но лятото идва и нямам време за повече от 2 процедури, така че ще заложа на сигурното. Между тях ще направя и едно мезо, имаше ефект, само да видя какво точно ми слагаха като продукт, защото определено за по-фината пигментация подейства.

# 537
И как ви вкара козметичката филър безиглено?
Като е спаднал отока след игленото поставяне устните са много хубави и хармонични.
И аз съм имала синини ,дори и топчета, макар и при различни оператори.

# 538
  • в сърцата на децата <3
Хич не е хармонично, от едната страна е видимо по-тънка долната устна. А при безигления метод се ползва инструмент, който впръсква филъра под налягане през кожата. Има доста инфо в нета. Усещането е много интересно - сякаш леко "бълбука" като го впръска. Води се, че не прави топчета, защото реално се разпръсква при впръскването, а не се инжектира на точка. Минус е, че не се поставя толкова дълбоко и се абсорбира по-бързо, въпреки че като гледам посочените периоди... Не знам, някой с вече поставян такъв филър ако се включи да каже, колкото и да е относително.

# 539
Трае от ден до пладне.За синините/ аз много посинявам почти винаги.

Общи условия

Активация на акаунт