Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 68 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! На 47 години съм и много ми,, вади очите,,  свличането на клепачите, придават ми уморен вид, и само с ботокс на околоочния контур, положението не се оправя. Кой специалист бихте ми препоръчали за неоперативна блефаропластика?

Силно съм скептична, при положение че дори след оперативна има доста сериозно ново отпускане да кажем около 25-%, за неоперативна, ако е по напреднала птозата, мисля че ще загуба на средства. Не знам колко е но май не е евтино.
Опитай ако искаш, но нямай големи очаквания.
Аз като ми дойде времето ще махам оперативно и ще повдигна и веждата.

# 601
Момичета, можете ли да препоръчате правилната процедура за намаляване на тези назолабиални.. придават ми много тъжен вид?Лицето ми е слабо, издължена брадичка, но имам леки скули.
Не съм навита да слагам директно в назолабиалните, доста чета че не е добра практика, но пък не знам дали е удачно и поставяне на филър в областта на бузите при мен...като
Има ли процедура, която би повлияла на стягане на този контур или само филър или конци е решение?
Скрит текст:

# 602
  • София
Не виждам причина да не се сложи филър директно в назолабиалните. За опитен лекар (не козметик) би трябвало да не е проблем да ги запълни.

# 603
Здравейте! На 47 години съм и много ми,, вади очите,,  свличането на клепачите, придават ми уморен вид, и само с ботокс на околоочния контур, положението не се оправя. Кой специалист бихте ми препоръчали за неоперативна блефаропластика?

Силно съм скептична, при положение че дори след оперативна има доста сериозно ново отпускане да кажем около 25-%, за неоперативна, ако е по напреднала птозата, мисля че ще загуба на средства. Не знам колко е но май не е евтино.

100% съгласна с коментара на Джаки.
Аз съм си дала 2-3г макс за оперативна. Не оперативната е за поддържане ... и пак има много коментари че нищо не прави.

За филърите директо в назолаб. аз съм павила два пъти и резултата е супер. Валянова и Ванеска ми отказаха и двете за директни филъри в тащи зона.

# 604
Не виждам причина да не се сложи филър директно в назолабиалните. За опитен лекар (не козметик) би трябвало да не е проблем да ги запълни.
Проблем не е да се сложи, но резулата след това не е желан, получаването на миграция и утежняване в тази част на лицето и стои доста зле. Разбира се не при всеки се получава този ефект, но определено не ми се рискува.

# 605
  • София
Слагала съм два пъти и резултатът е повече от желан, стана супер.

# 606
По назад една дама показа супер резултат с Елансе, директно в назо и лекар препоръча, но не помня нито нейният ник нито лекаря.

# 607
  • София
Аз слагах първия път Juvederm и ми държа почти две години. Втория път беше Pluryal и като гледам ще слагам пак като стане една година след 3-4 месеца. Добре е, получи се естествено, но не запълни толкова като Juvederm. Слагам го при Хатър.

# 608
Аз нямам опит с такива процедури но винаги ми е стояло неестествено като видя лице с попълнени назолабиални. Според мен вижте мд кодове за лифтинг и това ще намали  назото.

# 609
Зависи как е направено.

# 610
  • Plovdiv

би ли казала как?

# 611
По време на блеферопластика се прави, и Желязкова и Иванова в Стара Загора го предлагат.

# 612
  • София
Ако е същата Иванова, за която си мисля и която познавам от много години, да отбележа, че е очен лекар, което за мен е огромен плюс.

# 613
Здравейте,  може ли да ми препоръчате  добра клиника и лекар в гр София,  за премахване на пигментни петна .Благодаря ви 🤗

# 614
Ботокс при Георгиевски ми е отпуснал съвсем малко. От октомври е. Ще изкара още два месеца, според мен. Преди това макс 3

Общи условия

Активация на акаунт