Лято в Албена 2024г.! (Тема 1)

• 49 300
  • 776
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
Някой с пресни впечатления от Калиакра Маре и тазгодишния Ултра Ол, който ще бъде там?
Ние бяхме до 22.06.,доволни сме от храната,не е нещо уау но всеки ден има скара,готвеното не ни хареса,има мезета-кайзер,суджук това е ново за мен,вечер печаха доста пъти ципура и лаврак, след обяд гофрети и пак скара,друго ново виното беше в стъклени бутилки, имаше и наливно,алкохола вносен без бирата,кафето на зърна-хубаво,десертите интересни,не простите пастички и натуралният им ябълков сок от машина.
Здравейте!
За "Калиакра Маре" ли става въпрос или за "Калиакра Бийч"?
За Калиакра маре става въпрос

# 406
А кой от Лагуните беше хубавия хотел..?
Лагуна Бийч ми беше фаворит доста години,но тази година бях да посетя външния басейн и ми се струва ,че нещо е позанемарена работата.Не е вече на същия френски туроператор.Мисля ,че тази година по дъбър ще е Лагуна Гардън
TUI е оператора и юни изобщо не беше занемарено.
Club Lookea държат Лагуна Бийч, TUI работи с Калиакрите, Гергана, Ралица, Боряна.

# 407
Лагуна Бийч ми беше фаворит доста години,но тази година бях да посетя външния басейн и ми се струва ,че нещо е позанемарена работата.Не е вече на същия френски туроператор.Мисля ,че тази година по дъбър ще е Лагуна Гардън
Club Lookea държат Лагуна Бийч, TUI работи с Калиакрите, Гергана, Ралица, Боряна.
Без да съм достатъчно информирана, мисля, че цитирания клуб е на TUI 🙃
Отзиви за Калиопа от тази година?

# 408
  • Русе
https://albena.bg/bg/laguna-beach
Lookea са си. До поминала година те бяха и на Магнолиите в ММЦ Приморско, но от миналта е Marmara дъщерно дружество на Lookea и качеството падна драстично.

# 409
Някой в Арабела Бийч тази година? Как е положението с щипалките, водорасли има ли още?

# 410
Някой в Арабела Бийч тази година? Как е положението с щипалките, водорасли има ли още?
Ние сме от 7 август, ще пиша отзиви. Братовчедка ми бяха там, но само за уикенда, хотела бил пълен, не било особено чисто.

# 411
Някой с пресни впечатления от Калиакра Маре и тазгодишния Ултра Ол, който ще бъде там?
Ние бяхме до 22.06.,доволни сме от храната,не е нещо уау но всеки ден има скара,готвеното не ни хареса,има мезета-кайзер,суджук това е ново за мен,вечер печаха доста пъти ципура и лаврак, след обяд гофрети и пак скара,друго ново виното беше в стъклени бутилки, имаше и наливно,алкохола вносен без бирата,кафето на зърна-хубаво,десертите интересни,не простите пастички и натуралният им ябълков сок от машина.
Здравейте!
За "Калиакра Маре" ли става въпрос или за "Калиакра Бийч"?
За Калиакра маре става въпрос
Благодаря за отговора!
Тъй като тази година ще го посетим за 5 пореден път, се изненадах че има малки промени. Дано до нашата дата да останат тези промени.

# 412
Здравейте! Оказа се ненадейно, че за 5 дни ще съм в Лагуна Маре през август. Предпочитах Лагуна Бийч, но...това е положението и вече е платено.
Въпросът ми е дали има ресторант Лагуна Маре, че преди май нямаше. Не ми се звъни да питам, че доста разговори вече проведох и най-важното забравих. За басейн е ясно ,че няма, но дали изобщо ще може да Гардън или Бийч да се ходи...не съм по басейните , когато съм на море, но знае ли човек. Ресторантът обаче силно ме притеснява, ако няма ще е проблем. В Букинг чета, че имало.
Някой, ако сега или преди е бил и има отзив точно за този хотел много бих била благодарна. Почивала съм много отдавна в Нона и Елица, другите ги знам (без горските), ама само като местоположение.
Хубаво лято на всички!

# 413
# 414
Fanfanito,миналата година гостите на Лагуна Маре се хранеха в ресторанта на Лагуна Гардън ,който е  много наблизо от хотела .Използваха и басейна на Лагуна Гардън .Заредете се със слънчево настроение  и мисля ,че ще сте доволни от престоя

# 415
Благодаря, точно от това се притеснявах. То сякаш си натрапник в друг хотел, не го разбирам, ама нали уж по-близо до морето от Гардън, то...че и басейн, къде ще хванеш шезлонг, то всичко заето сигурно от вечерта, вижда ми се малък за 2 хотела, дори за един. Хич не съм оптимистично настроена, ама каквото-такова. Как може да нямат ресторант в Маре, какъв хотел е това, ама изобщо не съобразих.
Благодаря, че ми отговори.

# 416
Лагуна Гардън е страшно близко до Лагуна Маре-буквално излизаш от единия и влизаш в другия.
Допълвам:като се настаните в Лагуна Маре и ви сложат гривнитe, ще ви укажат изрично, че имате право да ползвате и ресторанта, и басейна на Лагуна Гардън. В цената е включено ползването на басейн, разбира се.
Преди Ковид по едно време гостите ползваха ресторанта и басейна на Сенди Бийч, който също е много близо до Лагуна Маре.
Аз съм ходила в Лагуна Маре няколко пъти, но преди Ковидната пандемия. Тогава всяка година съм била доволна, хем бях с малко деца, но след пандемията не знам как е.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 20:55 от StIvanova

# 417
Без да съм достатъчно информирана, мисля, че цитирания клуб е на TUI 🙃
Отзиви за Калиопа от тази година?
Bibim,ако въпросът за Калиопа е към мен, няма да съм там тази година. Ще пиша за Боряна в края на август.

# 418
Лагуна Гардън е страшно близко до Лагуна Маре-буквално излизаш от единия и влизаш в другия.
Да, виждам ги колко са близо и ако вали дъжд, че и да излизаш, вървиш, влизаш после в твоя, аз си харесвам ресторанта в хотела и оттам вече къде искаш отиваш. Това ми бърка нещата. Отделно не мисля да се боря за шезлонги на някоя си линия и май са от ръбестите (аз не мога на такива) и ще си ходя на плаж на пясък, другите не ме интересува. Това предполага да се размотавам с чадър , направо...атракция ще бъда, ама..после пък на обяд ще се мотам с чадъра в ресторанта или трябва да го прибирам в стаята и пак да тръгвам да ходя в друг хотел...изобщо...бясна съм нещо. Ще го мисля на място.

# 419
Да, виждам ги колко са близо и ако вали дъжд, че и да излизаш, вървиш, влизаш после в твоя, аз си харесвам ресторанта в хотела и оттам вече къде искаш отиваш. Това ми бърка нещата. Отделно не мисля да се боря за шезлонги на някоя си линия и май са от ръбестите (аз не мога на такива) и ще си ходя на плаж на пясък, другите не ме интересува. Това предполага да се размотавам с чадър , направо...атракция ще бъда, ама..после пък на обяд ще се мотам с чадъра в ресторанта или трябва да го прибирам в стаята и пак да тръгвам да ходя в друг хотел...изобщо...бясна съм нещо. Ще го мисля на място.
оставяш си чадъра на плажа на морето.Едва ли някой ще ти го открадне.Шезлонги има много и на плажа и на морето,няма нужда да се бориш .Настрой се за релакс.Хубава почивка

Общи условия

Активация на акаунт