Лято в Албена 2024г.! (Тема 1)

• 49 315
  • 776
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
Лагуна Гардън е страшно близко до Лагуна Маре-буквално излизаш от единия и влизаш в другия.
Да, виждам ги колко са близо и ако вали дъжд, че и да излизаш, вървиш, влизаш после в твоя, аз си харесвам ресторанта в хотела и оттам вече къде искаш отиваш. Това ми бърка нещата. Отделно не мисля да се боря за шезлонги на някоя си линия и май са от ръбестите (аз не мога на такива) и ще си ходя на плаж на пясък, другите не ме интересува. Това предполага да се размотавам с чадър , направо...атракция ще бъда, ама..после пък на обяд ще се мотам с чадъра в ресторанта или трябва да го прибирам в стаята и пак да тръгвам да ходя в друг хотел...изобщо...бясна съм нещо. Ще го мисля на място.
Не е необходимо да си носите чадър, а просто изместете шезлонгите назад и ползвайте само чадъра, който така или иначе Ви се полага.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 15:17 от Polina238

# 421
  • БГ
fanfanito, Лагуните са един голям хотел тип зиг заг, без прекъсване. Входа за Рецепцията на Лагуна маре е почти срещу входа на Ресторанта на Лагуна гардън, т.е. разстоянието е едно асфалтово платно - 10-15 крачки. Можете да се качите по външните стълби, които водят до терасата на ресторанта или да влезете в лоби бара на ЛГ и оттам по вътрешните стълби.

# 422
Знам ги Лагуните, е точно входовете не съм влизала.
Не ги искам тези ръбести шезлонги, не мога на тях да лежа, ако са от по-новите..тези ребра направо ме побъркват, а да си взимам шалтета...та няма да местя нищо, освен това за мен в Албена единственото и най-хубаво е плажа и пясъка. Знам, че има достатъчно шезлонги, на мен не ми е проблем и няма да се бия за тях, защото в 6ч съм станала вече и на плажа , преди спасителите да почнат да подреждат дори. Та 3-та линия със сигурност бих се уредила. Така и ставаше де, когато бяхме в Елица и Ноно, ама с това изръбване...предпочитам си пясъка сега, но...може и да ме домързи с такъмите да ходя и перя. Яд ме е, че няма ресторант, това една алея....ми не ми харесва и няколко стъпки да са си е друг хотел и друга принадлежност. Когато бяхме в Нона (те са без басейн) изобщо до Елица не ми стъпи крака, че и за междинните закуски. Миналата година Мура са били в Сенди разпределени се разбира от отзиви, ама късно чета, аз съм си първосигнална.
Не ме бърка толкова, ама си ме е яд де. Не знам, ще мисля после ....сега съм ядосана от снощи.
ПП. Еми писах, че съм първосигнална.
То чадъра да ползвам само си е супер, ама ще съм странна , то не знам де, аз си искам отпред на морето, спокойствие и на пясъка. Обаче аз го искам, другите им смешно. Хич не ме интересува, толкова преживях тази година, че...нямам нерви да се ядосвам , искам спокойствие и усамотение. За мен това е идеален вариант, ама ще видим, аз все нещо измислям и се перя и после свивам платната.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 11:58 от Анонимен

# 423
  • Русе
Защо просто не се преместите в Лагуна Гардън ако има места за вашия период?

# 424
Върнахме се вчера от Малибу. Мисля, че писах достатъчно назад за хотела. Много ми хареса! Особено за децата беше супер! На фона на Калиакра Маре, Сенди и Малибу ( а особено пред Панорама) , Малибу си остава фаворит. Храната беше разнообразна. Винаги имаше нещо на скара / плоча. Всяка вечер имаше нещо на външната скара сготвено. Зеленчуци на скара винаги - на обяд и вечеря.
Минусите са неработещия хладилник, тъмнината в стаята, оня барман. Толкова! Всичко друго има + от мен. Особено съм доволна от аниматорите. Винаги ни канеха на някоя активност. Вечерта с танците беше огромна забава Wink напитките от лоби бара бяха кофти. Вода с вкус на кола и др.

# 425
Не знам, не зависи само от мен. Казах да е Бийч, ама нещо не станало и най-близката, че не ми се гледаше, следователно Маре, Гардън е след Маре  и те така. То за 5 дни не е такава драма. На мен си ме е яд, ама и не разбирам как може да нямат ресторант в хотела и да ги разпределят в 3 различни се оказа хората, понякога било по избор между Сенди, Гардън и Бийч. Такова нещо изобщо нямаше да се сетя , че го има някъде. Както и да е.....дълго стана с моята драма, ще пиша като се върна, ако не подлудя курорта и не ме изгонят.

# 426
Фанфанито, аз си носих чадър и си го забивах до морето на свободната зона. Изобщо не ми пука кой какво си мисли, а и на плажа всеки гледа себе си, не гледа теб. А и какво ти пречи сгънат чадър в калъф в ресторанта, слагаш си го до стола и си хапваш спокойно. Направи си го на теб да ти е добре.

# 427
Алина, точно това възнамерявам да направя и го писах, само ресторанта ме бърка. Никой не иска на пясъка, ама аз пък точно това искам и до самото море, там свободните зони са огромни, пясъкът е толкова ситен и приятен, изобщо...че е и здравословно, най-вече ще ми е спокойно и тихо. Попадала съм на такива компании, че не може да се чуеш с другия или отпуснеш. Та...това съм го решила, ще нося чадър, освен ако не са от тези по-новите шезлонги, ама май са си тези белите с ребрата.

# 428
Аз сядах на свободната зона пред Парадайс блу, там са без ребра, на другите места не ги загледах какви са.

Относно чадъра в ресторанта, нали ще ти е сгънат в калъф, хич не го мисли.

# 429
  • София
Fani, ние на практика никога не ползваме шезлонгите. Но ползваме чадърите, просто отместваме шезлонгите. За да лежим на пясъка (противно на цялата логика, да, харесваме пясъка Grinning).

Можеш да си носиш и твой чадър, но не виждам смисъл. Има големи чадъри там, просто отместваш шезлонгите. Някой ще ги "приобщи" веднага. Случвало се е и при нас - ще идват гости, плащат си за чадър и два шезлонга, но са с две малки деца, а понякога и с някоя баба или дядо. Даваме им още един шезлонг. Много добре се получава.
Така че и твоя шезлонг някой с удоволствие ще го вземе

# 430
  • Русе
Не знам, не зависи само от мен. Казах да е Бийч, ама нещо не станало и най-близката, че не ми се гледаше, следователно Маре, Гардън е след Маре  и те така. То за 5 дни не е такава драма. На мен си ме е яд, ама и не разбирам как може да нямат ресторант в хотела и да ги разпределят в 3 различни се оказа хората, понякога било по избор между Сенди, Гардън и Бийч. Такова нещо изобщо нямаше да се сетя , че го има някъде. Както и да е.....дълго стана с моята драма, ще пиша като се върна, ако не подлудя курорта и не ме изгонят.
В Лагуна бийч никога не са се хранили хора от Маре. Хранят ги Гардън, Сенди и евентуално Малибу.

# 431
Роналд, прав си, виждала съм дори хора да си примъкват шезлонги за дете, деца, ако са 3-4 семейство или направо 2 бройки ползват. Както писах аз рано ставам на море. Ако хотелът ми е до плажа винаги излизам на брега и да се разхождам , здравословно е. Чак да тичам...и млада не бях такъв ентусиаст де, ако не ме накарат и не съм на лагер. Разкошен е плажа на Албена, за мен това  е най-хубавия плаж, отдавна не съм ходила и го бях отписала след Нона, но сега ще отида най-вече заради спомените и плажа.
Няма проблем за чадър, както ме съветвате и е по-удобно и лесно да придърпам два шезлонга настрани, но аз искам да съм И до морето , и на тихо, абе много искам, накрая може и да се изръбвам, не знам сега какви са шезлонгите там, аз пиша за онези старите белите, сещате се...е не мога това , не е моето, направо се изранявам.
Да отидеш на такъв пясък и да се изтегнеш на такова чудо и предпочетеш..не знам. Пясъкът лекува също и не се шегувам, та... а и аз не се застоявам много-много , обичам да обикалям, да се пека не е моето също.
Чудя се за водата, казват била 29 градуса на север, 28 на юг сутринта в прогнозата за времето. Че то ще кипне това море бре. Чак пък толкова топла..аз август ще ходя някъде средата, ми дотогава ще вземе да се изпари това море. Шегувам се, ама може и да стане много мръсна водата, почва цъфтежа на водорасли и др. такива неща при много топла вода. Каквото и да е...аз съм доволна ще отида да видя какво става там и има промяна. А, да...за басейн, тази Маре горката и това си няма))))) Бе изобщо това хотел ли е вече се чудя)))
Полина, така четох по отзиви, ама след дъжд - качулка. Тогава и в темата писах. Имах някакъв спомен, ама не-имало ресторант, щели да кажат, ако нямало, дръжки))
Хубаво лято на всички, малко се отплеснах, ама хем съм ядосана, хем ми малко смешно става. Иначе ще ми е много тъжно , но... така става понякога.

# 432
Има и други хотели без собствен ресторант в Албена, Калиопа например ползва ресторанта на съседния Малибу, буквално на 2 минути отсреща. Не мисля, че това е толкова голям проблем.

# 433
Може ли да споделите дали все още има в морето щипалки и медузи?

# 434
Ние вече две години сме Магнолия и се храним в ресторанта на Орхидея. Магнолия си имат ресторант, но след пандемията не е отварял.

Общи условия

Активация на акаунт