Термин Март 2024 – тема 4

• 48 837
  • 791
  •   1
Отговори
# 240
Ще стане голямо момиче ! Не се тревожете . На една моя приятелка се роди толкова мъничка в 35 г.с , а сега е ученичка във 2 клас и е по-висока от наборчетата си !!!
Здравейте, момичета!
Аз все още съм тук и ви следя! Моето момиче стана на 22 дни, все още е в неонатологията, тежи цели 1330 гр. ❤️ Опитва се да диша сама, скоро и това ще стане.
Пожелавам ви да ви е леко до края!

# 241
Няма да се притесняваш. Скоро ще си я гушнеш и прибереш в къщи!

# 242
Беле, всичко ще бъде наред! Малката е герой! 🌺🩷🌷

# 243
Браво на силното бебе People Baby Flowers Bouquet! Вярвам че всичко ще е наред Hands Pray. Малките герои са най-големите герои. Много се радвам, че нещата се подобряват.

# 244
Белле тъкмо вчера те мислех. Радвам се,че писа. Ще се справи малката тя е боец.😊

Моят доктор каза 2 седмици преди термина за планово секцио, тоест на 31 март е термина и от 15 до 31 март.

# 245
Здравейте, момичета!
Аз все още съм тук и ви следя! Моето момиче стана на 22 дни, все още е в неонатологията, тежи цели 1330 гр. ❤️ Опитва се да диша сама, скоро и това ще стане.
Пожелавам ви да ви е леко до края!

Снощи си мислех за вас двете Heart
Важното е, че наддава и нещата лека-полека вървят в правилната посока. Търпение и позитивна нагласа!

# 246
какъв размер дрешки взимате аз дъм взела 56 така ми каза приятелка но дали ще са малки

# 247
Привет, момичета! 🙂
Някой случайно да има списък с необходимите неща за родилното в АГто във Варна?
Пропуснах да питам моята гинеколожка като бях при нея
Благодаря предварително! 🙂

# 248
Браво belle, много хубаво! Най-хубаво ще ви е вкъщи заедно, но и това ще стане!!

# 249
Привет, момичета! 🙂
Някой случайно да има списък с необходимите неща за родилното в АГто във Варна?
Пропуснах да питам моята гинеколожка като бях при нея
Благодаря предварително! 🙂

# 250
какъв размер дрешки взимате аз дъм взела 56 така ми каза приятелка но дали ще са малки

И на мен всичко ми е 56, като някои са по-умалени (според фирмата). Според мен ще са големички първите две седмици с няколко см, но това не е проблем доколкото знам. Можеш да вземеш и 1/2 чифта 52 да речем, което ще е по-точния р-р за първите две седмици. Аз мисля само комплекта за изписване да ми е 52.

# 251
Здравейте! Вече съм в 32 г.с и се чудя дали все още е  рано да изпера и изгладя нещата на малката . Вие кога мислите да го направите? 🤗

# 252
Отдавна го направих, когато си оправих и багажа за болницата. Стоят си в скринчето изпрани, изгладени и прилежно сгънати. Има все още дрехи и спални комплекти за оправяне, но основните работи за посрещането на бебето вкъщи са нагласени отдавна. Не съм стерилизирала все още нещата за храненето. Не знам честно казано кога да го направя. Продават ли стерилни чантички, калъфчета или нещо подобно в което да ги сложа след стерилизацията? Най-лесно ще е да промъкна стерилизатора с всичко в него, ама малко прекалено ми изглежда Grinning

# 253
Аз се чудя за тези пликчета със zip lock закопчалка ако искаш да си прибереш стерилизираните и изсъхнали неща да са готови в нещо подобно. Примерно искам до си взема чисто новата помпа с мен в родилното и до ми е готова, но как да знам кога ще стане това.

# 254
Има доста статии за стерилизацията, може да видите из нета Simple Smile
Непосредствено преди използването му е хубаво да се стерилизира шише, помпа и т.н.
Но пише ,че до 12ч (тук пише дори и повече) е стерилен даденият обект след обработка:

https://kidso.bg/mamapedia/kak-i-dokoga-da-sterilizirame-prinadl … ostite-na-bebeto/

Ако ви е необходима помпата за кърма ,то най-добре да ви се донесе от тати след като ви потрябва, стерилизирана точно преди това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт