Термин Март 2024 – тема 4

• 48 719
  • 791
  •   1
Отговори
# 600
Аз използвах Профенид след секциото, след като ми спряха системите, взех си и за вкъщи, но така и не ги използвах, кутията ми е затворена. Те не са скъпи, но ако някоя дама от Пловдив иска мога да й ги дам, всеки понеделник, сряда и петък съм в Селена.

# 601
От няколко, дена на която и страна да легна все ме болят бедрата, непрекъснато се въртя като пумпал нормално ли е това от бременноста ли е

# 602
От няколко, дена на която и страна да легна все ме болят бедрата, непрекъснато се въртя като пумпал нормално ли е това от бременноста ли е

По цяла вечер се въртя и аз, на час и половина сменям страната и пак са ми изтръпнали ябълките горе..и където е натежавал предимно корема първоначално ме боли, после съответно от др страна...всичко е от бременността.

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 17:55 от radostnocvete

# 603
Мен ме боли таза по-скоро и е нормално, защото нали се разхлабват връзките.
И ставам баавно като баба и ме боли тук и там докато се надигна, клатушкам като мечка, чувствам се100кила, пък съм качила 12кг което е ок.
При сън ми помага да сложа възглавница между краката та ми става по удобна позицията. Така и не взех специална възглавница, а бях се засилила преди да пробвам това просто нещо с обикновената възглавница.

Подложки за гърди взех малко 2-3 чифта само, за всеки случай, не вярвам да текне толкова бързо, няма да нося цялата опаковка. Иначе ползвала съм многократни, които се перат,че миналия път постоянно бях мокра, но вкъщи вече на следващ етап.

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 15:00 от Annabel-03

# 604
Аз взех една кутия подложки за гърди, а в багажа за родилното сложих само няколко бройки от тях. Така направих и с превръзките  много се съмнявам да ми потрябват в големи количества, но пък и нищо не се знае..

Между другото при мен таза се оправи болеше ме точно 1-2 седмици някъде и ми мина.

# 605
Аз взех една кутия подложки за гърди, а в багажа за родилното сложих само няколко бройки от тях. Така направих и с превръзките  много се съмнявам да ми потрябват в големи количества, но пък и нищо не се знае..

Между другото при мен таза се оправи болеше ме точно 1-2 седмици някъде и ми мина.

О, и аз чакам този момент, че от 5 месец ме болят таз и връзки, ама май ще е след раждането. 😩

# 606
Аз от вчера не се чувствам добре. Много ми е жега, а вкъщи е 20 градуса. Днес карах мъжо да ходи за сладолед. Отделно вечер се задъхвам, от време на време ми се гади... Някаква идея на какво се дължи. 🤐

# 607
Момичета, тези от вас, който ще носят помпа в болницата в какво ще я слагате в багажа? Много се чудя в какво ще е подходящо?

# 608
Аз мисля в пликове за замразяване тези които са с цип отгоре. Ако някой има и друга идея да сподели. 🙂
Момичета, тези от вас, който ще носят помпа в болницата в какво ще я слагате в багажа? Много се чудя в какво ще е подходящо?

# 609
Това е много добра идея за пликовете. И аз се чудех в какво и така и не съм измислила още. Мислех си и за комплектчето за изписване. Най-вероятно в една платнена торбичка,която също ще изпера предварително.

# 610
Аз си поръчах органайзери за куфар, като торбички са - платнени, с ципчета, дръжки и тик так копчета, много удобни - поприбрах си няколко нещица и е доста подредено с тях.
Решила съм да не взимам помпа, в развоя на събитията ако ми потрябва - веднага ММ ще я донесе.
Комплекта за изписване както и моите дрехи пак той ще ги донесе вечерта преди да ни изпишат.
Не виждам смисъл дрешките на бебето да ги взимам с мен, при положение, че ще са изпрани, изгладени и да стоят в куфара или малък шранг ( и тях да мисля😅).
За мен е по-добра опция да се съхраняват вкъщи и да ни бъдат донесени като ни потрябват - няма да се набагажвам излишно и да ми е по-спокойно.
Днес от мерак си купих еднократни превръзки (гащи) та се чудя всичките (12бр.) ли да взимам, или наполовин 🙄
Днес се шегувам с ММ като му казах - “вижда му се края, щом превръзки взехме - наистина ще имаме бебе😱🥳”.

# 611
И аз се отказах да нося със себе си помпа, шишета и т.н ако има нещо ще се обаждам, така и с дрехите ще направя за изписването просто става наистина много багаж ..

Тези еднократни гащи са ми много странни на мен за всеки случай съм си сложила и”нормално” бельо, че им нямам вяра на тези. Sweat Smile

# 612
О, аз задължително си купих едни нови - бикинажи (така викам на огроооомните бабешки гащи ХХЛ) цяла бременност си откарах с такива и ми е супер удобно.
През деня ако ходим някъде съм с безшевно бельо, но дойде ли момента за сън - бикинажа не го заменям😅
Взех си от любопитство, а и да улесня ММ да не го пращам за женски неща в кризисна ситуация😅 да му е спокойно и на него, доколкото разбрах в болницата не ми искат нищо от тези неща, но да си имам свои.
Въпрос, свекито ме светна, че май е редно на това дете поне един пакет памперси да вземем😅
Обикаляме магазини и само стоим пред щандовете и си чешем касетките 😅
Кой номер ще взимате вие - 1 или 2?
На коя марка? 🤯
Козметика, памперси и тн ще ни носят от Германия, но все пак да си имаме един пакет и ние за отсрамване 😅

# 613
Аз взех 1-ница от Дм ,уж казват че са добри,ще видим. В болницата , в която ще раждам,не искат нищо за бебето,само за себе си трябва да нося,но въпреки това взех един пакет малък за куфара.Тези еднократни гащи всички ми казват,че са неудобни сигурно зависи от дупето. Ще си взема мои си бикини и ще слагам родилни превръзки. Ако много тече, знам че при някои ги спасяват само памперси за възрастни. Според мен е индивидуално,ако трябва ще пращаме мъжете за допълнителни принадлежности. Иначе за багажа предпочитам почти всичко да ми е едно на ръка, така се чувствам по-спокойна.

# 614
Аз за памперси взех на Libero една 1-ца за болницата. Все ще стане за няколко дни. А ако се наложи, като се приберем ще взема двойка. Казаха ми,че били изчистени откъм състав и хубави.

Общи условия

Активация на акаунт