Термин Март 2024 – тема 4

• 48 648
  • 791
  •   1
Отговори
# 660
Честито на двете мами Flowers Hibiscus. Нека са здрави и силни дечицата ви, а на вас бързо възстановяване. Крисдими, всичко ще се нареди, бебетата са истинските герои на нашия свят. Убедена съм, че много скоро ще се гушкате.
Беле, а при вас как са нещата с грамажа, как е слънцето?

# 661
Малката е почти 1700 гр., минава прегледи, ходя да се гушкаме, броим и се радваме на всеки един качен грам и само чакаме да чуем, че ще си я взимаме. ❤️

# 662
Включвам се да се похваля бебе Даяна се появи на бял свят 2480 гр 48 см. ( повече от колкото очаквахме )

# 663
Честита радост! ❤️ А на теб бързо възстановяване!

# 664
Като раждате може ли да пишете и във коя седмица сте родили

# 665
Браво на бебе Даяна и честито на мама Дидето.  Надявам се и двете сте добре. Как мина раждането ти? Как се справя с адаптацията бебенцето?

Много се радвам за вас, Беле. Нека продължава в същия дух и да си я приберете вкъщи много скоро.Nature Sunny

# 666
  • София
Честита девойка!

# 667
  • София
Момичета ,обърках темата и редактирам .Не мога да изтрия .

# 668
Честито на родителите мами! Леко и бързо възстановяване ♥️ Да са ви живи и здрави дечицата и много положителни емоции да ви дават!

# 669
В 37 г.с преждевременно е родена защото не качваше ,плацентата не я хранеше.

# 670
d1det0, честито! Да ви е здрава, а на теб бързо възстановяване!

# 671
Пак съм аз! 😄😩

Започнаха ми едни боцкания вътре във влагалището преди 5 дена и не мога да разбера на какво се дължат. Не са по цял ден, кратки са - по няколко пъти и отминават, ама факта че всеки ден ги имам по някое време взе да ме тревожи. В събота влизам официално в 36+1, но все пак..
Пия си 3х1 магнезий и 2х1 ношпа до плановото секцио и почнах да си мисля да не би да е нещо от ношпато, нали уж размеквало шийката.. или пък просто бебето си слага краче/ръчичка към това неприятно за мен място. Чак другата седмица съм при АГ на последен преглед.
Някой ще си пие ли ношпа до датата и имате ли подобни усещания?

# 672
Аз ще си пия магнезият до операцията.

# 673
От движенията на бебето , а и започва т.нар. свличане и е нормално да имаш такива усещания все по -често Simple Smile

# 674
При мен е ниско долу от 1 месец,но нямам такива усещания . Но аз не съм критерий ,тъй като цяла бременност не усетих нещо от бременноста ,освен движенията на бебето. Имам приятелка,която усещаше бодежи и всякакви такива сходни на вас усещания ,бяха й казали й,че тялото и се подготвя . Точно последния месец ги усещаше и си изкара до термин.

Общи условия

Активация на акаунт