По-бърз растеж на косата - тема 11

• 53 314
  • 799
  •   1
Отговори
# 300
И аз ползвам силиконов масажор за под душа когато мия с шампоан при второто нанасяне. Иначе масаж на скалпа правя с възглавничките на пръстите.

# 301
  • Някъде там
Масаж на скалпа правя със силиконов масожор  или с пръсти.Като винаги използвам серум за скалп, за да расте здрава косата е добре да се грижим за скалпа.

# 302
За накисване требва протеин.

# 303
Масаж на скалпа правя със силиконов масожор  или с пръсти.Като винаги използвам серум за скалп, за да расте здрава косата е добре да се грижим за скалпа.

Може ли да споделиш какъв серум за скалп ползваш?

# 304
Аз също се заинтересувах за серума. Никога не съм ползвала. Може ли и да препоръчаш някой бюджетен за растеж?

# 305
  • Някъде там
В момента използвам на Лакме с прокапил, но не е за силен косопад. От него определено израства нова коса и спомага за по-бърз растеж на косата. Този месец ще поръчам и серума на Калиначи Simple Smile

# 306
Здравейте!
Някой използвал ли е маслата на Cocosolis hair и grow?
Има ли ефект?
На път съм да дам едни пари, ама да попитам Grinning
Косата ми много опада след раждането на близнаците,трябва й подкрепа..
Аз използвах спрея след раждане също.Има някакъв ефект,  но много ме сърби скалпа и затова няма за повторя.

# 307
В момента използвам на Лакме с прокапил, но не е за силен косопад. От него определено израства нова коса и спомага за по-бърз растеж на косата. Този месец ще поръчам и серума на Калиначи Simple Smile

За този серум на Калиначи ли става дума?

https://bioline.bg/product/vazstanovyavasht-serum-za-skalp-i-kos … n-calinachi-30-ml

# 308
Ползвали ли сте шампоан и балсам на Hairburst и имат ли полза за растежа?

# 309
  • Някъде там

За този серум на Калиначи ли става дума?

https://bioline.bg/product/vazstanovyavasht-serum-za-skalp-i-kos … n-calinachi-30-ml
Да, за този, но преди да го поръчам се спрях на друга българска марка, която ме изненада приятно. Изчистен състав, като продуктите не дразнят скалпа. Комбинирах серум с отмиване, който се нанася преди шампоана, шампоан и серум без отмиване. Става въпрос за марката Preve Laboratories.
Взех тези три продукта:

Ползвали ли сте шампоан и балсам на Hairburst и имат ли полза за растежа?

Да, не са лоши. Добре хидратират и кондиционират косата, не забелязах засилен растеж от тях. С притен и запазващ се аромат са.
Ако се съчетаят с витамините + серума на марката, в който също се съдържа прокапил, мисля, че ще имат наистина добър ефект върху подсилване на косата и растежа.

Показвам снимка и до къде е стигнал растежа на косата ми.

# 310
Благодаря ти, Искрица!
Аз ходих на фризьор за терапия, както си обещах да ходя редовно. Мацката каза, че косата ми е добре, но на мен не ми харесват краищата. Разбрахме се следващия път, ако трябва ще се вземат, но се е запазила сравнително равна два месеца. Снимката е от видео.

Купих си scalp serum на Victoria beauty като за начало със серумите, продължавам с маслата преди баня, кристали в краищата задължително по малко всеки ден или почти всеки, прием на витамини и минерали.

# 311
  • Някъде там
𝕋.ℕ.𝕋 𝕀'𝕞 𝕕𝕪𝕟𝕒𝕞𝕚𝕥𝕖, страхотна коса имате. И на мен ми изглеждат здрави дължините, но вие най-добре може да я усетите и да прецените.

# 312
Мерси много! Ами дебел косъм, гъста и чуплива е. Винаги е стигнала една дължина и се започва късане, ножица, растеж до определената дължина. Опитвам да съм постоянна с грижите дори може би да прекалявам с продуктите, но ще си дам малко време и ако не порасте повече ще се откажа вероятно и призная, че съм безсилна срещу гените си. Но на мен и вашата коса ми харесва, помня снимки. От колко време се занимавате сериозно с поддръжката ѝ?

# 313
ТНТ, страхотна коса, браво Heart Eyes

# 314
  • Някъде там
𝕋.ℕ.𝕋, от години. Като естествено не мога да надскоча това, което ми е заложено Simple Smile .
А относно дължината, за първи път косата ми е с такава дължина и определено ми харесва. Началото на 2024 косата ми беше малко под раменете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт