По-бърз растеж на косата - тема 11

• 39 097
  • 531
  •   1
Отговори
# 510
Азара, къде се намира това магазинче в гр.Плевен?
Магазин Мира

# 511
От няколко месеца за лице и коса при разтваряне на маски пък и просто за хидратация(на лицето) ползвам флорални води и съм доволна.
Да, розовия спрей исках да пробвам, не ми се даваха 50+ лв, случайно отидох в лили и видях, че е намален на 38 нещо такова и го грабнах. Иначе не ми допада и на мен като бясно рекламират различни продукти и уреди, гнило ми е и ми се включва алармата😀 ама викам сега ще пробвам кокосолис и ми аманте и ще видя заслужава ли си хайпа.

За козметиката на Инка Бакалова, добри ли са наистина?
Постоянно съм в търсене на продукти, които наистина да активират бърз растеж и съм го получавала само с една серия за коса, от която в последните ползвания направих реакция и в крайна сметка ме е страх да пробвам пак.
Не, че не ми расте, расте си. Просто като видях онзи ефект и искам още😀
Азара, добри са продуктите на Инка. Мен ме кефи, че тя си ги бърка. Въпросът е колко наистина ускоряват растежа, както вече споменах. Много хубав аромат имат и омекотяват (особено както съм с боядисана коса), но дали реално спомагат за растежа не зная. Жената е сложила в тях кератин, розмарин, пантенол, рициново масло, личи си, че познава съставките, които биха помогнали на растежа. Не ми прави пърхот поне, че например турския с черен чесън на Bioblas ми съсипа скалпа. Ползвам на Инка от ноември някъде, и като ми свършат сегашните опаковки реших да пробвам и други шампоани и маски, та ще споделям отзиви ❤

За серията, която ти е помогнала - видях, че говориш за Био Рехаб. И аз ги гледах, разбира се, то навсякъде се лансира Тиандето, ама са ми твърде много пари за нещо, което е съмнително. И някои казват, че има ефект, други пък, че им е повлияло зле на скалпа. Май по-скоро ще ги пропусна...

# 512
На Инка съм ползвала шампоана и маската- 2-та опаковка така и не я довърших. Косата става суха и заплетена. Ефект - нула, откъм растеж. Имаше отзиви от потребители, че не "ги бърка" тя, а са китайски готови  продукти, които преспива.

# 513
Галена, сериозно?! Къде ги прочете тези отзиви, че са китайски, понеже в страницата ѝ са само положителни. Ако е истина, доверието ми в нея рязко спада.

# 514
Точно във фейсбук съм ги чела. "Нарязаното" момиче Дебора миналата година  също й рекламира продуктите. Аз също, като я видях, се усъмних, защото по това време въпросната Дебора бе с къса коса, от същия град съм, а на страницата на Инка, бе с дълга коса, най-вероятно - екстеншъни.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 12:18 от galena1206

# 515
Аз се подстригах на стъпала и с бретон при една рускиня. Едвам се разбрахме.
Не стои съвсем лошо, но и не ми харесва, че долния пласт няма нищо, и косата изглежда по-малко. Не ми е намалявала дължината много, но пак отряза малко.
Изправена стои доста добре, по-лека е, по-раздвижена.
Бретона е тип "завеса". Е веднага го вдигнах нагоре. Категорично не мога да го търпя.
Ревах за косата си, срам не срам, после се успокоих. Викам си правиш една и съща грешка. И стига с тая коса вече, хубава е както и да я подстрижеш.
Яд ме е много.
Но нищо не мога да направя.
Все пак косата стои добре. Но не съм свикнала да е толкова тънка в най-долната част, най-дългия пласт и се изнервям.
Сега съм на крачка от това да изравня, което значи поне десет см.
Косата ми беше уникална и до пъпа. Имаше обаче нужда да се отреже.
С въртящата четка става разкошно. Като след фризьор. Но определено се харесва повече с чуплива коса.
Но получих невероятен комплимент от фризьорката. Каза ми, че съм точно като Моника Белучи🤣 това смекчи малко нещата.
Била съм същата, със същите черти.
Стои красиво този бретон, но поддръжката му не е за мен. Изключително много ми пречи.
Искам да намеря най-накрая фризьорка, която да ми направи класически, нормални, леко преливащи се етажи около лицето, които да отиват на гъста и чуплива коса и да не ми отреже половината коса.
Ама не става. Толкова си могат.
Сега след толкова време пак ще я отрежа до ключицата, усещам, че така ще стане. И пак отначало.

# 516
Здравейте, момичета.🙂
Темата е много чувствителна и за мен и  от 3-4 години си правя маска на косата преди всяко миене, цяла вечер с хавлия и кърпа, свиква се, но резултати има, бавно се движат нещата, но има ефект, по-дълга расте косата и по-добре изглежда, за гъстотата не съм много сигурна. В маската като основа слагам кокосово масло, има ги био и по маркетите, а маслата са по няколко капки от лавандула, бадемово, рициново, арганово и ако имам и амла. Бях чела, че може да се стои с маска от 30 мин до 4 часа, но аз стоя с нея цяла нощ. Косата ми е по жива и расте, затова си позволих и преди няколко месеца я боядисах и руса 😎 Бах на 19 г., когато последно бях  руса, сега съм на 53 г.
В началото пих и добавки, сега не, но внимавам и със шампоаните, балсамите или купените маски, употребявам такива, които ми действат добре на косата. С няколко думи трябва постоянство и време, като всичко в този живот!🍀☀🙂😎💝🌊🎸🌏🌊

# 517
Моника, имаш ли препоръки за шампоани, балсами и маски? Simple Smile

Някоя от вас ползвала ли е електрически масажор за скалп? Гледам в социалните мрежи много ги използват и малко започвам да се чудя, защото ме заболява ръката от ръчния ми Joy.

# 518
Скрит текст:
Вчера видях, че са заредили в ЦБА нови продукти, та взех да ги пробвам. 5-6лв е бройката.

Пробвах серията на Hairburst. Усещаше се щипене на скалпа, загряване дори минути след като се изкъпах, но косата ми се заглади супер. Харесах си я.
Присъединявам се към темата и аз, след подстрижка от под гърдите до под ушите през февруари 2024 и какво ли вече не ми минава през ръцете и какво ли още не ме чака в "склада" ми тепърва да се пробва. Flowers Hibiscus

Точно днес ги мернах тези нa Herbal Time. Ще ги имам предвид значи, щом има доволни.
От няколко месеца ползвам на Инка Бакалова шампоана и маската и съм доволна откъм омекотяване и разресване, не знам дали има истински ефект върху растежа, или е от всичко друго, което правя (добавки, смес от масла, масажи, спане на плитка със сатенено боне, дарсонвал...Joy)
Тъкмо им ползвам серума на тази марка хербал тайм😀
Почти е на свършване. Имам един кокосолис спрей да изпробвам и най-вероятно после ще се връщам към този.
Не съм видяла уау ефект, защото го ползвам от 2-3 седмици по няколко пъти на ден. Но със сигурност не ми омазнява косата и се държи прилично.
В Плевен имаме един магазин зареден с повече бг козметика и много се кефя като намеря нещо готино на бг марки, че знам, че е хубав продукт плюс, че и евтино.
Доволна ли сте от Кокосолис?Аз не

# 519
Още не съм го започнала, чакам да свърша серума на хербал тайм.

За масажора само не се пускай да взимаш скъп, в шейн са на изгодна цена. 😬 и аз съм си го сложила в количката, но за сега съм си с обикновен силиконов масажор. Седи в банята и най-вече със шампоана масажирам. От време на време ако се сетя и на сухо. Като правя маски не съм, моите маски са с прахове и става като къна, втривам с пръсти само.

# 520
Моят масажор използвам, когато нанасям масла/серуми преди измиване на косата.

# 521
Моника, имаш ли препоръки за шампоани, балсами и маски? Simple Smile

Привет, B.u.n.n.y Simple Smile
Това е с което разполагам в момента, като в дясно е шампоана,  балсама,  маските, а в ляво серум, олио, серум срещу късане, термозащитен серум след измиване на косата.
Всичко е купено от notino преди 6 месеца на промоция на black friday, но съм ползвала и много други преди това, Това в момента най-добре ми пасва на косата, усещам я по-жива.Blush

# 522
  • София
Здравейте Simple Smile
Някой има ли мнения за този продукт:

https://laduti.de/bg/produkte/%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%83%D0%BC-%D0 … 0%BE%D1%81%D0%B0/

# 523
Момичета, къде мога да открия избор на различни масла за косата и да са над 50мл?
(тези в makeup повечето съм ги ползвала).

# 524
Зоя.бг провери.. някои неща ги имат и наливни.
Аз тия дни ще се къносам, преди това ще си мина косата с дълбоко почистващ шампоан на кхади и взех и масло за растеж на същата марка. Имам желание да си направя мой бленд, но ще е след това. 😄
Много съм доволна от маслените маски, но откакто ползвам индийските билки и си мия косата много по-рядко и заради това гледам да редувам един път билки, един път масла.

Общи условия

Активация на акаунт