По-бърз растеж на косата - тема 11

• 39 065
  • 531
  •   1
Отговори
# 495
На Bioxcin съм пробвала ампулите против косопад и бях доволна ,аз харесвам добавките им , от шампоанът много приятелки са били доволни.

# 496
  • Някъде там
Здравейте, искам да споделя и моя дългогодишен опит с растежа на косата. От година съм фризьор и минах през всички цветове на дъгата, изправяне с преси всекидневно, и страшно трениране докато в един момент не казах “Стига”. Започнах първо с всякакъв вид скъпи продукти за растеж - ефект никакъв. Тогава се обърнах към натуралната козметика и при мен резултата беше УАУ. Сега 2 години по късно  имам коса която се забелязва навсякъде от където мина (без да преувеличавам) . Ако някой се интересува може да ми пише.

Напишете тук на всички за тези магически средства 🤗

Предполагам, че искат да продават продуктите си, но ще се опитам да не бързам със заключенията.Затова и аз се присъединявам към молбата - да споделите тук в темата какво използвате.

Искам и да ви споделя за два продукта от българската марка Kalianto Professional. Те не са насочени конкретно към стимулиране на растежа на скалпа, но поддържат дължините здрави, което от своя страна води до по-здрава и дълга коса. Приятелка ми препоръча тези продукти, така че ги закупих и ги тествах. Крема използвам, когато усетя, че краищата ми са сухи. Продуктите наистина си заслужават — правят косата мека като коприна и ѝ придават здравословен блясък. С две думи - впечатлена съм.
Най-интересното е,че в състава си нямат силокони а дават същото усещане на косата. Хлъзгава, хидратирана и с блясък.

# 497
  • Между гори и планини
На мен постоянно ми излизат реклами на Миаманте, на ръба съм да поръчам. Някой пробвал ли е продуктите. Не искам да купя само за проба, защото имам една камара продукти за коса.

# 498
Поръчах си тези ампули вчера, още не са дошли, ще слагам по описаната схема - по 4 пъти в седмицата за период от 3 седмици. Видях, че са нов продукт на Алфапарф, а цената им ме изненада, взех ги за 17лв.

# 499
Ми аманте взех скоро, но не съм го отваряла. Още си ползвам на гарниер 10в1, ама не мога да го свърша вече много време 😀 не съм очаквала да е толкова икономичен, междудругото ми харесва.
Когато си правя маски на косата, понякога си мажа дължините с него обилно.
Аз за сега се спрях на шампоаните милва.
Заедно с маските, които си правя с индийски билки, нямам пърхот, зачервявания, пъпки по скалпа, не ми се омазнява бързо, чувствам си много добре косата.
За хидратация не залагам на скъпи марки, даже последната маска, която ползвах беше от джъмбо.
Косата ми е много мека, жива и бляскава.
Правя си маски преди всяко измиване, сега редувам на евтерпа един път, следващия с билките.
Добре си расте за момента, почти не виждам косми като се къпя и като се реша.

# 500
Ми Амантето на моята боядисана и третирана коса идва слабо. На косата на малката вършеше добра работа.

# 501
  • волно калдъръмче
На мен постоянно ми излизат реклами на Миаманте, на ръба съм да поръчам. Някой пробвал ли е продуктите. Не искам да купя само за проба, защото имам една камара продукти за коса.
На мен ми хареса Миамантето. Започнах с термокрема. За кратко време се снабдих и с останалите неща - шампоана, серума и кристалите. Бих си взела отново само термокрема.

Към кристалите имам забележки. Ако косата е прясно измита, изсушена и се сложи минимално количество от тях, резултатът е видим. След няколко часа краищата са в предишното си състояние - сухи и заплитащи се. Това с друго масло или кристали не ми се е получавало. Повтори ли се дозата, косата се утежнява и омазнява за кратко време.

Имам си любими неща, но не спирам да експериментирам с нови и  така съм натрупала завиден арсенал от продукти за коса.

# 502
Относно Миаманте...това преди годинй ми беше първия опит с "професионални" продукти, с прословутия им бутиков крем, подведена по фейсбук реклами. От него тогава освен един хубав аромат, друго не видях. Другите им продукти не ги познавам, но и нямам желание да пробвам.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 23:37 от Не се сърди, човече

# 503
Скрит текст:
Вчера видях, че са заредили в ЦБА нови продукти, та взех да ги пробвам. 5-6лв е бройката.

Пробвах серията на Hairburst. Усещаше се щипене на скалпа, загряване дори минути след като се изкъпах, но косата ми се заглади супер. Харесах си я.
Присъединявам се към темата и аз, след подстрижка от под гърдите до под ушите през февруари 2024 и какво ли вече не ми минава през ръцете и какво ли още не ме чака в "склада" ми тепърва да се пробва. Flowers Hibiscus

Точно днес ги мернах тези нa Herbal Time. Ще ги имам предвид значи, щом има доволни.
От няколко месеца ползвам на Инка Бакалова шампоана и маската и съм доволна откъм омекотяване и разресване, не знам дали има истински ефект върху растежа, или е от всичко друго, което правя (добавки, смес от масла, масажи, спане на плитка със сатенено боне, дарсонвал...Joy)

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 22:55 от B.u.n.n.y

# 504
Скрит текст:
Вчера видях, че са заредили в ЦБА нови продукти, та взех да ги пробвам. 5-6лв е бройката.

Пробвах серията на Hairburst. Усещаше се щипене на скалпа, загряване дори минути след като се изкъпах, но косата ми се заглади супер. Харесах си я.
Присъединявам се към темата и аз, след подстрижка от под гърдите до под ушите през февруари 2024 и какво ли вече не ми минава през ръцете и какво ли още не ме чака в "склада" ми тепърва да се пробва. Flowers Hibiscus

Точно днес ги мернах тези нa Herbal Time. Ще ги имам предвид значи, щом има доволни.
От няколко месеца ползвам на Инка Бакалова шампоана и маската и съм доволна откъм омекотяване и разресване, не знам дали има истински ефект върху растежа, или е от всичко друго, което правя (добавки, смес от масла, масажи, спане на плитка със сатенено боне, дарсонвал...Joy)
Тъкмо им ползвам серума на тази марка хербал тайм😀
Почти е на свършване. Имам един кокосолис спрей да изпробвам и най-вероятно после ще се връщам към този.
Не съм видяла уау ефект, защото го ползвам от 2-3 седмици по няколко пъти на ден. Но със сигурност не ми омазнява косата и се държи прилично.
В Плевен имаме един магазин зареден с повече бг козметика и много се кефя като намеря нещо готино на бг марки, че знам, че е хубав продукт плюс, че и евтино.

# 505
Да, аз мисля, че се корени в това, че сме билкарски народ от едно време и наистина трябва да се подкрепя БГ козметиката и да ѝ се дава шанс Simple Smile Иначе и Кокосолис спреят ми е интересен, предполагам говориш за розовия. Трябва и за него да изчета. Притеснява ме само агресивната им реклама, даже ги блокирах във фб, защото бях бомбардирана от реклами на продуктите им. А понякога тези, които се осланят на такъв маркетинг, всъщност не предоставят качество.
Точно днес си взех 3 маски, само български (на Виктория 1,2,3 Grow!, хининовата на Роза Импекс и Активатор за растеж на Bioherba). Направи ми впечатление, че всички имаха хинин и кофеин. Да видим!

# 506
От няколко месеца за лице и коса при разтваряне на маски пък и просто за хидратация(на лицето) ползвам флорални води и съм доволна.
Да, розовия спрей исках да пробвам, не ми се даваха 50+ лв, случайно отидох в лили и видях, че е намален на 38 нещо такова и го грабнах. Иначе не ми допада и на мен като бясно рекламират различни продукти и уреди, гнило ми е и ми се включва алармата😀 ама викам сега ще пробвам кокосолис и ми аманте и ще видя заслужава ли си хайпа.

За козметиката на Инка Бакалова, добри ли са наистина?
Постоянно съм в търсене на продукти, които наистина да активират бърз растеж и съм го получавала само с една серия за коса, от която в последните ползвания направих реакция и в крайна сметка ме е страх да пробвам пак.
Не, че не ми расте, расте си. Просто като видях онзи ефект и искам още😀

# 507
Азара, коя е серията? Може и да си писала, но нямам спомен.

# 508
Био рехаб

# 509
  • Някъде там
Азара, къде се намира това магазинче в гр.Плевен?

Общи условия

Активация на акаунт