По-бърз растеж на косата - тема 11

• 53 342
  • 799
  •   2
Отговори
# 315
Здравейте, момичета! Ползвала съм домашна маска с прекрасен резултат: 1 лъж. тривитаминол ( инжекция за овце във ветеринарни аптеки), 1 лъж. ракия, 1 жълтък, 1 лъж. кисело мляко,  1 лъж. газ (който може да изтърпи силния аромат). Намазват се корени и дължина, завива  се с наелон и отгоре кърпа. Престоява минимум два часа, прави се веднъж седмично, три месеца. Косата става силна, косъма плътен, расте бързо, косопада спира.

# 316
Каква газ ползвате ,откъде се купува?

# 317
От железарията, това което би наляла примерно в газена лампа. Води се газ за горене или газ за осветление. Керосин е това, знам че става много хубава косата но на сегашния акъл не съм убедена че бих го сложила в нещо и да се намажа с него...

# 318
Едно време ни мажеха със смес от газ, мас и оцет против въшки. Два пъти съм имала, бях малка, но помня колко хубава ставаше косата после. И да, без въшки Joy

# 319
  • Пловдив
Косата ставаше разкошна, наистина. Мазала съм и без въшки Grinning Но...във влажно време миришеше брутално, та...отдавна спрях Blush

# 320
Сместа вече не действа. И въшките не са това, което бяха🤣
Преди години мазахме дъщеря ми и покрай нея пробвах и аз. Нито моята коса изглеждаше по-добре, нито на нея й помогна.

# 321
  • Пловдив
Мда...напълно възможно е и "съставките" вече да са особено "качествени", като повечето продукти...

# 322
Не само съставките, косите се променят.
Една вече "възрастна", третирана малко или много коса, не е като една "девствена", здрава, детска коса.
Аз също мисля да се върна към тази маска.
Защото ми е любопитен ефектът,който би имала сега. Последно съм я правила преди години когато бях в майчинство и косата стана разкошна. Мирише обаче с дни, няма какво да се лъжем. Работя в училище и това е една от причините да не си я правя.
Друго е ако си стоя предимно у дома.
Но сега вече не е така, а миризмата се задържа до следващото измиване на косата.
Не е ок, трябва да е във време на по-дълга отпуска.

# 323
На оцет ли мирише или на газ?

# 324
Оцетът се губи на фона на цялата тая прелест, повярвай ми Grinning

# 325
Оцетът се губи на фона на цялата тая прелест, повярвай ми Grinning

Много точно и описателно.
На всичко 😂😂😂 и на трите, га, най- много се откроява. Като цяло си мирише.

# 326
Какво мислите за втриването на маските за коса в корените или завиване и стоене за няколко минути преди отмиване? Чудя се каква иновация да вкарам. Grinning

# 327
Какво мислите за втриването на маските за коса в корените или завиване и стоене за няколко минути преди отмиване? Чудя се каква иновация да вкарам. Grinning

Аз си го правя от години така. Увивам в хавлиена кърпа и стоя два часа и отмивам.

# 328
И аз така съм процедирала с маската на Керастаз за дълга коса,моята фризьорка беше в шок и каза ,че само я хабя 😄 но аз пък виждах ефект . Сега така правя с маската на Mediceuticals.

# 329
Аз съм се объркала. Прочела съм масла за коса 😀С маските не го правя това, то и никъде не съм срещала да се препоръчва и не знам дали има такава употреба и изобщо какво ползи би имало.
Но щом виждаш ефект, значи е ок за теб.

Общи условия

Активация на акаунт