Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 60 888
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
От кои чадъри Бенетон сте доволни? Има сгъваеми мини и малко по- големи, а има и дълги. То е ясно, че по красота ще го избера, но ми се иска и да е здрав, като тези на ДМ

# 571
  • варна
Търся талон за червила.

# 572
Аз пък търся хубав мъжки шампоан.
До сега ММ ползваше на Елсев и беше много доволен, но вече не мога да го намеря.
Та, да предложите някакъв друг...

# 573
  • 1st floor
Моят е много доволен от мъжките на Шаума. И аз често ползвам неговите. Харесват ми! Simple Smile

# 574
  • София
Търся талон за червила.
Изпратих.

Имам и за Ленор
Аз търся за Sonicare, ако има някой.

# 575
  • Пазарджик
Търся талон за червила.
Изпратих.

Имам и за Ленор
Пишете ми ,за да ви изпратя.

# 576
  • София
Търся талон за червила.
Изпратих.

Имам и за Ленор
Изпратих🌷

# 577
Моят е много доволен от мъжките на Шаума. И аз често ползвам неговите. Харесват ми! Simple Smile
Благодаря, но в момента е с Шаума и нещо не го харесва, та се чудя с какво да смени.

# 578
Довечера е лайфа за азиатска козметика.
Да не забравите!
Имам свободни талони за Филипс и душ гелове.

# 579
Ако искате да пазарувате азиатска козметика разгледайте и в Douglas, в момента имат намаление и на такава козметика, но само онлайн. Аз си взех някакви неща, чудя се дали да не взема още нещо. Удобното е, че има тестери за част от козметика, например тази на orjena. Като си харесате нещо може да направите поръчка онлайн през телефона, докато сте още в магазина, за да ползвате онлайн намалението. След това веднага я взимате от касата стига продуктите да са налични. Няма нужда да чакате да получавате потвърждение и т.н. Не го знаех, ново беше за мен. Simple Smile

# 580
  • София
Аз пък търся хубав мъжки шампоан.
До сега ММ ползваше на Елсев и беше много доволен, но вече не мога да го намеря.
Та, да предложите някакъв друг...

Скрит текст:
Виж в сайта "Златна рибка".

# 581
Е, този път са много щедри с талоните.

# 582
  • София
Е, този път са много щедри с талоните.
Според мен, с цел да не се включи всичко. Затова са 6 талона за конкретни неща. Хубавото е, че не е необходимо да купуваш всичко накуп.

# 583
Здравейте , момичета! Имате ли впечатления от този серум, моето вит. С свършва и ми се стори добра опция с талона Simple Smile

# 584
Имам свободен талон за червила.  Ако някой го иска, да пише.

Общи условия

Активация на акаунт