Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 60 883
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Преди години съм ползвала това и не ми лепнеше.

# 616
  • София
Имам останали талони за Ленор и за червила, ако някой иска, да ми пише на лично. Simple Smile

# 617
Аз съм много доволна от на ла Рош вит ц, но са доста скъпи и ги редувам с такива на малко по-нормална цена . На The ordinary този вариант на мен ми се белеше за съжаление. Те имат и серуми с вит ц, които обаче не съм ползвала.

# 618
Преди години съм ползвала това и не ми лепнеше.

Ооо, добре че ме подсетихте и аз съм го ползвала но съм забравила то не се води точно серум но си спомням доволна бях😃😇мерси ще си го взема пак.

# 619
Снимка на чужда карта с активиран талон за чадър Бенетон не мина. Еми...няма да си купя чадър на редовна цена

# 620
  • Варна
За вит. С може да видите и в нова кожа. До 3 март има намаления. Извинявам се за офф-а Blush
Току що си го поръчах от там ..добри цени Simple Smile

Търся мнения относно тази спирала:https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bourjois-paris-spirala-za-migli- … 052503860633.html..

# 621
  • Пазарджик
Има 3 нови купона 1+1 в приложението.

# 622
Нови талони 1+1  има в приложението от днес.
Подарявам талоните за азиатската козметика, ако има желаещи да пишат.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 11:44 от Пролетно цвете

# 623
Талони, които няма да ползвам:

Скрит текст:

# 624
Като сте на тема Витамин Ц, започнах да ползавам серума на Юсерин, но не понасям как мирише кожата след това. Всички подобни серуми ли са така или при мен е проблемът? Самият серум си мирише дискретно и нелошо, но след няколко часа усещам миризма по кожата, дано се изразих ясно...

# 625
Снимка на чужда карта с активиран талон за чадър Бенетон не мина. Еми...няма да си купя чадър на редовна цена
Как разбраха , че е чужда карта ?
Аз съм ползвала и не съм имала проблеми
Майка ми я метнаха така, че няма да стане, но все пак успя да купи маски предния път с моята карта

# 626
  • софия
Вчера купих без проблем.

Благодаря, Deva ☔

# 627
Да, видях, Звънче! Heart
Много се зарадвах, със здраве да се ползва! Flowers Four Leaf Clover

Честита Баба Марта, момичета! Kissing Heart
Видях новите талони, мисля да взема тези серуми, много изгодно излизат. И тоалетните води също.
С азиатската козметика май ще се размина, много неща ми станаха. Някой, ако иска, да пише.

# 628
Някой ползвал ли е от серумите ?
Аз ползвам на Ревокс и не знам дали да пробвам и тези с талоните за отстъпки. Интересува ме конкретно този с витамин Ц  и ниацинамид Simple Smile

# 629
Не съм ги пробвала, но възнамерявам.

Общи условия

Активация на акаунт