Отговори
# 90
Знам какво мислят за целувката по бузата мъжете, но не разбирам защо. Grinning В смисъл... това си е нещо, скъсяващо дистанцията.
Ако мъжът не ми харесва, аз не бих инициирала никакво докосване, камо ли целувка (макар и по бузата) и прегръдка. Просто ще си платя моята част от сметката (да не съм го ощетила), ще бъда любезна, но без никакво интимничене, и толкоз. Това, ако съм видяла нещо по време на срещата, което не ми харесва, иначе ако не го харесвам особено още преди срещата, въобще няма да отида. Ако обаче ми е харесал, а той не изглежда особено настъпателен, смелостта ми би стигнала дотам да го целуна по бузата, с надеждата той ако иска, да ме целуне както трябва. Все пак допускам, че по време на срещата той може нещо да не е харесал в мен (откъде да знам?) и да не желае да задълбочава контакт. По този начин аз бих изразила симпатията си, пък оттам нататък той решава дали ще се опитва да ме целуне истински. Аз тъй ги разбирам нещата, но ми е обяснено подробно от мъж, че не се разбирало така. Joy Поне с него изяснихме недоразумението кой какво разбира. Joy
Пак казвам - какви прегръдки и целувки, макар по буза, ако ми е противен?! Абсурд. Няма такова нещо.

# 91
  • Далечният изток
Хаха, ама верно сме от различни планети...
Ако ми е харесал, ще го целуна по бузата, ако не ми е харесал въобще няма да стигнем до целувки и прегръдки. Рязко ще се сетя, че съм забравила за някаква работа и ще си тръгна. Но целуна ли го по бузата, харесала съм го. Той пък щял да реши, че не ме интересува и не съм го харесала... Каша...

# 92
Няма ли я химията, както пише в един друг коментар, еми не става. Ако ли пък е много силна направо не сме с всичкия си после известно време и тогава вероятността да сгрешим сериозно, заблуждавайки се за същността на другия,  е голяма. Все е трудно. За целувката по бузата, всеки си я разбира явно по негов начин. При привличане да, трябва да са от другите целувки, но някои не са толкова смели, предполагам и затова първо приятелската целувка, не знам, при мен мъжете са си действали и поемали инициативата. Целувка по бузата е също някаква интимност, близост, според мен. Уважение със сигурност. Може да означава и чувства, зависи от ситуацията.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 08:13 от Rumi11111

# 93
  • София
Зачудих се.. дали не съм агресивна. На първа среща с мъж никога не се здрависвам - това е за проф. ми среда.

Директно го прегръщам и целувам по бузите с ЕЙ такава усмивка. Ползите - проследявам реакцията му, на дали очаква това и би било показателно за мен; усещам аромата му - много важно!; в прегръдката, макар и за 1-2 секунди усещам човека; разчупвам обстановката.

# 94
Важното е само да си намериш някой дето да те харесва, един харесва наперени мацки друг харесва тихи кротки, един налита на умни друг на глупави, няма как тя с едно държание да се хареса и на двамата. Другото са фантазии за пипер и разни други подправки.
Е то всяка жена има поне няколко мъже, които я харесват, но обикновено тя пък не харесва тях, а друг тип.
Ако е въпросът да се хване там някакъв мъж, какъвто и да е - това едва ли е особено трудно. Въпросът е как да се хване готин мъж, предполагам.

Ако я няма тая "химия", колкото и да се напъваш и каквито и промени да направиш, само ще си загубиш времето, а ако много упорстваш, рискуваш да станеш по-скоро досаден и да отблъснеш.
Характера си едва ли има как лесно да промени човек, но външния вид може. Аз за такива промени говорех. И то не пластични операции, а например ако си пълен можеш да отслабнеш; ако си с пъпки можеш да си изчистиш кожата; ако се обличаш старомодно можеш да се барнеш по-стилно; ако прическата ти не е хубава и там можеш да станеш по-актуален, и т.н.

# 95
  • Далечният изток
Стига да иска, а и да осъзнава, че има проблем, човек може и характера да промени, и емоциите, и всичко, каквото реши. Пак казвам - първо да осъзнае, че някъде в себе си има проблем. А външният вид се променя най-лесно, другото си иска доста работа.

# 96
Частта с целувката по бузата ме озадачи и мен. Значи, само истинска целувка по инициатива на жената важи като интерес? Мале!

За леките докосвания съм съгласна. Явен и недвусмислен сигнал на интерес, за който авторката пита. Спомням си колега в университета, който в един момент започна да се държи с мен по-различно. Не бях сигурна как да тълкувам поведението му, защото тъкмо бяхме започнали да излизаме заедно с една групичка колеги (голям поток бяхме) и не го познавах добре, той можеше по принцип да се държи по-закачливо и любезно с всички колежки, чисто приятелски, или да се зазяпва по-продължително. Но точно физическият контакт ми показа, че е нещо повече - при случайна среща в кампуса за поздрав по-дълга прегръдка от нормалното, та голяма радост и разговор, в заведение все до мен, докато ми говори нещо ръката му така все някак неволно попадаше на бедрото ми за няколко секунди. Физическият контакт е ясен сигнал.

Та, възможно е авторката да е too much of a good girl, да говори на неутрални теми и да не показва, че харесва някого като мъж, той идея да си няма, че я привлича физически. Ето, някои мъже даже целувка по бузата на раздяла не признават и директно си бият камшика.

# 97
  • Living for Pleasure
Хаха, не е учудващо че такива сигнали се разчитат различно, за това и трябва да се избягват според мен. Дори ми е смешно като чета някои коментари, за мен това са детски истории.
По-ясен знак на интерес от това постоянно да се търсите и да излизате заедно няма, без значение какви сигнали правите или не като се виждате. И след един определен период (бързането в отношенията само ще навреди, давайте си време да се получи автентично сближаване) и в добре подбран момент бъдете директни. Останалото са глупости според мен.
Макар че зависи и от отсрещния човек де.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 15:18 от Gentleman of Leisure

# 98
  • Русе
то, ако чакаш жената да налети да те целува след първа среща и до края на срещата не си наясно дали е редно ти да опиташ да я целунеш, "целувката на смъртта" ти е даже много..

Няма такова нещо. Никъде не съм казал, че чакам жената да ми налети да ме целува.  Ако имам интерес и получа правилните сигнали ще подходя аз и ще очаквам истинска целувка, а не целувка по бузата. И не - сигналите не винаги са ясни. Излизал съм с жени, които флирутват с мен, споделят разни неща за себе си, задават много въпроси за мен т.ч и семейния статус, смеят се на шегите ми (т.ч и тъпите такива),  излизат на втора, трета и следващи срещи и въпреки това позата на тялото е заключена, държат се на дистанция и никога не инициират физически контакт. И ако поема риска да подходя и си обърне бузата получавам всички отговори от които имам нужда.

# 99
Авторке, отиваш при него и го питаш дали изпитва сексуално привличане към теб. Ако отговора е да, продължаваш напред. Ако отговора е не, извиняваш му се за причиненото неудобство и продължаваш напред.

# 100
Някой от двамата (по-вероятно жената) може да мисли, че просто са приятели, само казвам. Smile Или да обича да я черпят (ако само господинът плаща сметките), затова да излиза с удоволствие. Или да се ласкае, че е търсена и ухажвана, но да няма голям интерес към конкретния.
Тъй че хипотези мноого...

# 101
Да, чувала съм от близък мъж, че харесва  мили жени, но е женен точно за обратното.
По темата : ако харесваш някого, просто не го крий. Погледът, изражението, всичко може да показва. И най-вече бъди себе си. Това с преструването става, само ако си търсиш бройки. Ако си търсиш мъж, трябва да си паснете. Но аз не съм добър съветник, защото никога не съм си търсела връзка и мъж.

Падаш си по жени?
Не, винаги съм харесвала мъже. За протокола : женена с дете.
Просто преди да срещна мъжа си, не исках да имам връзка, още по-малко да се женя и да има деца. Точно си бях от тези с бройките...

# 102
Моето мнение е, че в Западна Европа много трудно могат да станат нещата, защото има огромно недоверие към нас.

Особено през последните 10 години се изгубиха всякакви илюзии, че може да сме равни, едно цяло и т.н. На нас гледат като на използвачи, мошеници, ненадеждни хора.

Красива жена от Източна Европа ще бъде възприемана като сметкаджийка, която търси да "излъже" някого.

Що се отнася до връзки с други българи или хора от Изтока - по принцип може би са по-възможни, но те също имат за таргет не-българи. Поради което задачата наистина става никак не лека.

За конкретни елементи на свалка - много потребители са писали. Нужно е да се покаже взаимност, интелигентност, уважение, интелигентен интерес...

# 103
Petko09699
Изобщо не съм съгласна.
Имах познати българки (много красиви жени), които не можеха да се спасят от набези от богати германци, но тях все си ги влечеше българският Ганьо дето да им изневерява и да ги бие.
Към мен никога не е съществувал такъв небивал интерес понеже не съм първа красавица, но случих на мъж, който до колкото може да се грижи за мен.
Човек трябва да знае до къде да си разпростира чергата - ако той не ме беше избрал още щях да съм сама.

# 104
Набези за удоволствия без пари винаги е имало и ще има. Аз говоря за нещо стойностно и по-дъгосрочно.

Общи условия

Активация на акаунт