В смисъл... това си е нещо, скъсяващо дистанцията.Ако мъжът не ми харесва, аз не бих инициирала никакво докосване, камо ли целувка (макар и по бузата) и прегръдка. Просто ще си платя моята част от сметката (да не съм го ощетила), ще бъда любезна, но без никакво интимничене, и толкоз. Това, ако съм видяла нещо по време на срещата, което не ми харесва, иначе ако не го харесвам особено още преди срещата, въобще няма да отида. Ако обаче ми е харесал, а той не изглежда особено настъпателен, смелостта ми би стигнала дотам да го целуна по бузата, с надеждата той ако иска, да ме целуне както трябва. Все пак допускам, че по време на срещата той може нещо да не е харесал в мен (откъде да знам?) и да не желае да задълбочава контакт. По този начин аз бих изразила симпатията си, пък оттам нататък той решава дали ще се опитва да ме целуне истински. Аз тъй ги разбирам нещата, но ми е обяснено подробно от мъж, че не се разбирало така.
Поне с него изяснихме недоразумението кой какво разбира. 
Пак казвам - какви прегръдки и целувки, макар по буза, ако ми е противен?! Абсурд. Няма такова нещо.
Или да обича да я черпят (ако само господинът плаща сметките), затова да излиза с удоволствие. Или да се ласкае, че е търсена и ухажвана, но да няма голям интерес към конкретния.