💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 32/

• 55 109
  • 737
  •   1
Отговори
# 615

Започнаха да ги въртят като нещо, което е сигурно..

# 616
Тина, забелязах, че сякаш ни подготвят лека-полека. Бях се настроила за летен ромком, не за това. Satisfied Каквото дойде.

От Токио

Проект Керем Бюрсин кога?
Много скоро

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 20:38 от midnight__sun

# 617
Инфо от топ модното гуру Токио Simple Smile
Скрит текст:

В седмичната класация на #IMDb Starmeter Ханде е на 2-ро място, а Керем на 5-то

# 618
Това, че Керем няма да е вече лице на Турските авиолинии истина ли е? Имам чувството, че рекламата излезе преди няколко месеца. Толкова време я снимаха, толкова хубава реклама и сега край Sad А Бурак О с договор за 2 години?
Кога има РД Хакан, че е започнал да празнува? Водолей ли е?

# 619
Това, че Керем няма да е вече лице на Турските авиолинии истина ли е? Имам чувството, че рекламата излезе преди няколко месеца. Толкова време я снимаха, толкова хубава реклама и сега край Sad А Бурак О с договор за 2 години?
Кога има РД Хакан, че е започнал да празнува? Водолей ли е?
На 5 октомври излезе рекламата, а я снимаха пролетта.

На 14 февруари има рожден ден Хакан. Водолей е. Satisfied

# 620
Благи, на деня на влюбените е Хакан. Лесно и несъзнателно го запомних. Grinning В Турция си имат някаква такава традиция да празнуват 1-2 дни по-рано. Странно ми е на мен, при нас се смята за лош късмет да празнуваш по-рано , но при тях е обичайно.

Рекламата на Керем излезе на 05.10.2023г, но я снимаха през април-май 2023г. Не разбрах защо забавиха толкова излъчването. Може би и новата реклама с Бурак ще се появи през есента.

Дано Токио не ни подвежда и наистина да имаме нещо ново от Керем скоро.

# 621
Бреййй, на каква хубава дата е роден Хаки. Онзи ден мернах снимки на Ханде от РД на колежката. Много ме впечатлява, че остава приятелка с тях и след проектите. С Биге вече, колко години си поддържат отношения.
Явно не се бъркам за рекламата, че съвсем скоро излезе. Жалко, че ще е за толкова кратко. Сигурно поне година ще е договора на Керем.
Този Токио мъжката Бирсен ли е или е близък приятел на Керем? Та има вътрешна информация за проектите му?
Дано изтече още информация скоро, ако ще има нов проект.

Ханде

# 622
  • София
Хакан е роден на 14 февруари. Помня го, защото миналата година той го празнува в Ню Йорк с приятели и тогавашната му приятелка Валентина Кастро. Освен рожден ден са празнували и денят на влюбените. Хакан е подарил огромен букет на тази Валентина за деня на влюбените. Тя съответно е побързала да качи снимката с букета, но на следващият ден е изтрила снимката. Предполага се, че в този момент Хакан е започнал връзка и с Ханде. Две седмици след това папараците ги засякоха на летището прибиращи се от Париж.

Тогава аз бях много изненадана, когато ги видях на летището и се чудех на Ханде дали е знаела, с кого е празнувал рожденият си ден и денят на влюбените Хакан.

# 623
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Flowers Hibiscus

Sparkling Heart

# 624
Стори от Керем

Агенция търси дете- актьор между 3- 8 г., което да прилича на Ханде. ( пишат, че е за новия и проект, чиито снимки започвали скоро)

# 625
Да взимат пак Мая, ние сме съгласни. Grinning

# 626
Инфо:
"Ханде ще присъства на FICCI Frames 2024, който ще се проведе в Мумбай (Индия) между 5-7 март 2024 г."
Скрит текст:

Gift Heart

# 627
Здравейте! Flowers Hibiscus

Дано е вярна информацията и Ханде наистина да присъства. Миналата година гост е бил Бурак Дениз.

https://www.youtube.com/watch?v=QxQni31Czrc

https://ficci-frames.com/index.html

Скрит текст:
НАСЛЕДСТВО ОТ 24 ГОДИНИ В МЕДИИТЕ И РАЗВЛЕЧЕНИЯТА
ОТНОСНО THE FRAMES
FICCI FRAMES е една от най-категоричните платформи за медийната и развлекателната индустрия през последните 23 години за мозъчна атака по проблемите, свързани със сектора, идейни решения, споделяне на най-добри глобални практики, демонстриране на авангардни технологии и създаване на глобална търговия шоу на M&E бизнеса.

FRAMES не само улеснява комуникацията и обмена между ключови фигури в индустрията, влиятелни лица и политици, но също така е несравнима платформа за обмен на идеи и знания между отделни лица, държави и конгломерати. FRAMES събра повече от 400 000 професионалисти от Индия и чужбина, представляващи различните сектори на индустрията.

Сливане на дискусиите между промишлеността и академичните среди относно реформите на политиката и най-новите тенденции в промишлеността и образователното пространство на медиите и развлеченията

Иновативни изложения
Осигуряване на мрежова платформа за бизнеса

Глобален пазар на съдържание
Глобална среща купувач-продавач за бизнеси със съдържание.

Обслужване на едно гише
за среща с кой кой е в медийната и развлекателната индустрия.

1000+ стабилни лидери в индустрията
от глобалната M&E индустрия се обърнаха към FRAMES

1000+ бранд асоциации
са се регистрирали в FRAMES през годините

Участие на 35+ страни
в пазара на съдържание, награди, изложби и конференции

# 628
Ново:
Нова снимка на Керем от историите на Бурак Буджин в Instagram

Предполага се, че Керем ще присъства на бойната вечер тази неделя Wink
https://twitter.com/Altair_Deneb_/status/1757350632229396801

# 629
Започна руската версия на Почукай на вратата ми. Коментарите за сега не са много ласкави, но проблемът е, че сравняват с оригинала.
Най-много хейт отнася руските Серкан и Ердем. Ако някак ми остане малко свободно време ще ги погледам, въпреки че, актьорите, които са избрали никак не ми допадат. Особено Серкан е като избягал от Енгри бърдс. Grinning
Дано Ханде наистина присъства на тези награди и още по-голямо дано наистина да търсят дете за някой нов неин проект.

Общи условия

Активация на акаунт