Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 089
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте! Случайно някой да знае коя фирма предлага имитация на Thierry Mugler Extraordinary?

# 571
  • София
Заг имаха преди време - крайно несполучлива, нищо общо с този фантастичен (и спрян) аромат Sad.

# 572
Питах преди няколко страници. Пак да попитам. Конкретно за Рефан или Сан Сиро, понеже не съм им клиент. Нещо от новите им аромати, сладко и тежко. Ако има и щипка ванилия чудесно. Без компотести и бонбонени , моля.

# 573
  • София
Идвам с абсолютно страхотен отзив за Rawaa с цена около 35 лв в Нотино за 100 мл.
Много свежарско-сладък прочит по линията Black Opium, но не толкова сладък, или поне не толкова плътно сладък. Не е категорично dupe на БО, но определено е в посоката му. Според мен става за носене и до късна пролет, няма нищо арабско, потно или мускусно, категорично дамски за моя вкус. Много безопасна сляпа покупка за тези, които харесват подобни аромати.

# 574
  • София
Питах преди няколко страници. Пак да попитам. Конкретно за Рефан или Сан Сиро, понеже не съм им клиент. Нещо от новите им аромати, сладко и тежко. Ако има и щипка ванилия чудесно. Без компотести и бонбонени , моля.
Пробвай от Рефан коментирания наскоро Arabian Tonka. Изобщо към арабските аромати се насочи, и унисекс. Те са сладки, тежки, често с ванилия. Търси и тютюн, амбра. Не избиват на компот и бонбони, не, сладостта е лепкава като от смола, гъст дървесен сок и масла.

# 575
Rawaa по спомен е имитация на Good girl.
Имала съм го,адски траен,предполагам така го усетих,защото не ми хареса. Joy

# 576
Някой да е срещал имитация на Calvin Klein Deep Euphoria?

# 577
  • обл. Шумен
А аз търся имитация на Clinique - Happy. Някой с впечатления?

# 578
Здравейте! Имате ли списък на VERSET с копия

# 579
  • София
Аз съм наясно с някои от тях, но чак списък нямам.

# 580
Минавам набързо да похваля и аз :
Alhambra Philos Opus Noir.Доооста близък до оригинала,на дреха трае до другия ден.От два дни го нося и не спира да ме радва.На Гиза е една идея по-силен и землист (пачулито)
https://makeup.bg/product/716535/#/option/1466836/

Alhambra Florence-Наистина мирише на"османтус /кайсиево-прасковен аромат/" както е писала една мацка.Нежен аромат, цветен, мек,лек .Пак трайност 12 часа и отгоре на дреха.Цените няма да коментирам Money
https://makeup.bg/product/773242/#/option/1552973/

Минах през D&P да пробвам и аз Годес-а. Хубава ванилия, не лепне .... лимонено освежаваща от джинджифила.Ако нося ванилия бих носила такава.Хем вкусна,хем свежа.Трайна както винаги на D&P.За сега съм пас.
Alhambra Salvo взех на сляпо за половинката- Сравнен с оригинала е доооста по-цитрусов.Но е много хубав,много по-интензивен от оригинала и по-изкрящ.За по топло време ще е чуден.Трайност на ръкава ми-3 дни Scream
https://makeup.bg/product/729857/
 Колекцията ми на Alhambra вече ми е от 7 аромата и мисля да прибавя още, изненадват ме с аромат,трайност и цена. Единствено Kismet For Woman (ако някой има интерес да ми пише) ми е твърде силен и агресивен и така стои,пръснат 2 пъти(убива ме).Останалите са на сляпо и са супер попадения!
https://perfumesfromdubai.com/product/kismet-for-woman

# 581
Ре,сега разкажи и кого имитират😁

# 582
Ре,сега разкажи и кого имитират😁
Не си ли знаете Laughing
Kismet For Woman - Гуд гърл гона бед на Килиан
Alhambra Philos Opus Noir -Опера на Ксерджоф
Alhambra Salvo - Суваж ЕДП на Диор (макар,че е по близо до ЕДТ)
Alhambra Florence - Флора на Гучи ЕДП
 D&P да пробвам и аз Годес-а - Goddess Burberry

# 583
А да знаете добра имитация на Сантал Роял(имам на Гиза,за мен той е най близо до оригинала-другите са по -изместени)?Арабска версия ?

# 584
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, интересувам се някой има ли мнение за Lattafa Qaed Al Fursan Unlimited?
Оприличават го на Coco Vanille Mancera, неособено траен и без шлейф. Flowers Hibiscus

the-demon, Сантал Роял в изпълнение на Мартинез е прекрасен! Flowers Hibiscus

Ре, съгласна съм с теб, че Опера на Ксерджоф в изпълнение на Гиза е по-добър от арабския му събрат: Alhambra Philos Opus Noir. Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 16:18 от kolevaangela

Общи условия

Активация на акаунт