💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори - тема 113

• 41 485
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Фени 😍 разбира се, че те чета 😜 само допълних новината със заглавието и сценария 😂😂😂

За КСШ съм съгласна, но все пак и това е сериал сниман за тв. До сега не знам турски сериал или филм да е постигнал огромен успех на платформа т.е да се превърне в световна сензация колко и да се опитват феновете да изкарат, че едва ли не някой са го постигнали. Ще трябва още да се почака за това.
Според мен феновете на сериалите са голяма част от тези, които гледат на платформа своите любимци, обратното, да почнат да гледат заради сериал на платформа тв сериал са доста по малко.

GeritO,  добре дошла при нас 🤗.
Ох, защо чак сега се престрашавате да пишете 😍
Страхотни са ни АсДев. Аз бях попаднала на брутално груби коментари, но това не променя факта, че Серенай и Къванч са безспорни таланти.

# 541
Хелооу Hug
и аз да си кажа мнението по въпроса...
За тв. сериали, турските такива са вече толкова популярни, че се гледат в нета по цял свят, превеждат се на много езици -и арабски, английски, испански, руски, италиански  и наистина стават хитове, някои - големи. Отделно, че се купуват от телевизиите в достатъчно много страни. КСШ го даваха по времето, когато дизитата плавно започваха да стават известни и извън арабския свят.
Докато за НФ, турските продукции са ми като еднодневки, изгледат ги за 1, 2 дена и да идва следващия.
И наистина колкото и да е всеобхватен, като брой абонати, не се сещам за сериал, който наистина да е станал огромен хит.
за обсъждане пък, съвсем зор работата, няма нищо общо с тв. сериали.

Фенче Kissing Heart
хубави коментари Hands Plus1
аз знам туркиша колкото теб, ама беяз съм го запомнила от Черно-бялата любов с Ибрахим и Бирдже,
Въобще не очаквам видео с Къванч. може за утре да ни изненадат с нещо с АсДев.

Рони, Гери, добре сте наминали! Hug
разнообразявате компанията ни- на обичайните заподозрени Wink

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 21:06 от Airra

# 542
Привет на всички!

С малко закъснение...
Сърдечни благодарности на целия екип от преводачи!  Flowers Bouquet Kiss Kiss Преводът беше супер.Благодарение на вашия труд имахме възможност пълноценно да се насладим на сериала.
Пожелавам на Къванч нови проекти и успехи ,с които да ви радва ,а на вас-да съхраните позитивния тон на темата. И ако имаме късмет, някой ден да се срещнат със Серенай в една хубава романтична комедия.

# 543
# 544
Вики BlushKissing Heart благодаря!
Серенай си намери тук много нови фенове!!
..................
ужас, няма отърване от тоя мустак...Head Band

# 545
Айре, и аз да кажа, ужас 😂🤣😂
Опитва ли се да излезе от образ, влиза ли в нов, нас ли се опитва ни накара да забравим Аслан, но хич не ми харесва така.  
Всъщност на видеото при награждаването беше споменал за работен ангажимент, ако е така, по бързо да минава и да си връща нормалния вид.

Вики 🤗, и аз си пожелах романтична комедия. Само да се направи сполучлив сценарии ще бъдат супер. Аз пък на Серенай и пожелавам да си намери един хубав мъж, който да я обича и разсмива както Аслан 😍

Лека 🤗🤗🤗

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 22:10 от pe04

# 546
  • AMS

Благодаря ви, дружки, за споделеното и реакциите!!!

За новото появяване на Къванч >>>
Цитат
Kıvanç Tatlıtuğ, който направи финала на телевизионния сериал „Aile“,
беше видян в Nişantaşı.
Актьорът, който наскоро си татуира бухал на ръката, разказа,
че е идвал в салона за татуировки.
Tatlıtuğ привлече вниманието със своя стил и нов имидж.

Snob Magazin

Лекинка!!!

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 22:30 от * Diva *

# 547
# 548
С брада е супер, ама с мустак -тц!
Защо толкова си ги харесват турците тия мустаци? Thinking

# 549
Пепче, шака, шака, знам, ама нали и ти знаеш, че понякога обичам да се бъзикам, както вчера с Али Сойкан Stuck Out Tongue Closed Eyes
Прочетох, че Сеттар слава богу е по-добре след прекарания инсулт, бързо да се оправи напълно, защото е прекрасен актьор! Flowers Four Leaf Clover

Айре Heart Eyes Аз съм съгласна с това, което сте споделили с Пепи, особено за обсъждането, но все пак си мисля, че не напразно актьорите предпочитат да снимат за платформи през последните няколко години. Знаем какви са предимствата, които има работата там, но може би и по- голямата известност, която получават не е за пренебрегване Thinking Може и да не са успели да направят все още супер успешен сериал или филм за Нетфликс, но и това ще стане някой ден, на тях им трябват единствено страхотни сценарии, таланти си имат, които с нищо не отстъпват на актьори от други страни. Да, много страни започнаха да купуват турски сериали, но ги излъчват основно в такива часове, че само домакини и пенсионери могат да ги гледат, не знам, така си мисля. Както и да е, приключваме темата.
Ех, как само ми липсват тези сладури, особено във вторник вечер  ...

Вики, благодаря! Kiss И ние пожелаваме на Серенай (тя си е и наше момиче вече) да продължава да ви радва с много нови и успешни проекти, пожелавам и и лично щастие! Heart Да си намери мъж като Аслан, така да е обичана!
А, дано някой ден отново да ги съберат,независимо в какво, защото заедно нямат равни! Heart

Терзи, благодаря! Kiss Оф, тоя мустак ... дали е за роля ? Thinking
Хич не ми е мъчно за тоя Йозерман.
Диве Kiss
Айре Heart Eyes Пепи, а бе и с мустак няма да го върна, да знаете, ама дано по-скоро изчезне  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Нези, Къванч не съм забелязала да си ги обича особено, обикновено го отглежда за роля, ама да видим Thinking
Лека, дружки Hug

# 550
С брада е супер, ама с мустак -тц!
Защо толкова си ги харесват турците тия мустаци? Thinking
мюсюлманска му работа...

Тоя Erkan Özerman / да почива в мир..../ май заплашваше Къванч с някакви снимки Thinking
Фенче Kissing Heart
за платформите, ами не виждам чак толкова да са се юрнали да снимат там, предпочитат ги тези, които искат да снимат с по-нормално работно време, заради по-нестандартни СЦ и  по-голямо заплащане- за главните, звездите.
Например Туба и сем. Ергенч не живеят с Турция и работят само за кратки сериали на платформи. или актрисите с малки бебета.
и аз спирам Wink
Пепи, ако обича да се раздели с мустака, като започне да снима пролетната колекция за Мави Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart Eyes

Nature Stars

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 23:16 от Airra

# 551
  • au bout du monde
Сериал за Нетфликс се снима за 2 месеца и снимките не са толкова изтощителни. Снимат 8 епизода по 40 мин.
Предполагам и заплащането е по-добро. Излизат извън пределите на държавата. Достъп от всяка точна  на света.

И на мен не ми допадат сериалите там. Гледаш накуп 8 епизода и свърши. Няма го вълнението всяка седмица.

Гледала съм 2 сериала : Полетът на птицата и От кого бягаме, мамо?
И двата много ми харесаха. От кого бягаме, мамо? е с най-много гледания. Препоръчвам го.
Първият е доста в американски стил. Вторият е така сниман, че имах чувството, че гледах италиански филм Smiley

От филмите им съм гледала Хартиени животи с Чаатай и Чудото от килия номер 7. Пак така и двата много ми харесаха Smiley

Новия стайлинг няма да коментирам Laughing наркобарон от 80те Laughing
Мъжът ми преди време викаше - да си пусна ли един мустак LaughingLaughingLaughing

Много липсват АсДев. Рядко се получава толкова магнетична двойка. Heartpulse Много си паснаха. Браво на този , който ги събра Laughing
В началото четох разни клюки, че Серенай се намърдала в сериала, изгонила Йозге, с връзки влезнала и т.н. В един момент сценариста и режисьора вероятно са имали някаква визия за героинята.
 Истината каква е не знаем, но е факт че се получи. С връзки или не, с кастинг или едно телефонно обаждане, все тая. АсДев бяха най-добрите.Stuck Out Tongue Closed Eyes

До край станаха свързани ето така, както показаха на първата снимка.

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 00:21 от La Libellule

# 552
Вики BlushKissing Heart благодаря!
Серенай си намери тук много нови фенове!!
..................
ужас, няма отърване от тоя мустак...Head Band

Напълно те подкрепям за мустака …:head_band:Expressionless
Ще минавам, не мога без вас вече Heart Decoration

# 553
Добро утро Благодаря за споделеното Добре дошли на новите момичета
Сериалите започват и свършват но любимците остават

С мустак без мустак това е нашето момче Едно малко по-дълго видео

https://www.youtube.com/watch?v=XJpE21PEemM

# 554
Добро утро и
Честит празник, момичета!