💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори - тема 113

• 41 478
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро, момичета ☕☕☕

Имайте хубав ден 🍀

# 586
Добро утро, дружки Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Ммм ... какви страхотни гифчета, Диве, Пепи, страхотни сте! Hands Clap
Мен със сигурност няма да ме пусне тази двойка, невероятни са, невъзможно е да не им се любуваш Heart

За настроение малко да ни попеят талантливите ни сладури, а Киво и да ни посвири Heart

Имайте хубав ден, дружки Hug

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 09:49 от queen_fenka

# 587
Привет!! Hug

Благодаря ви за споделеното!! Flowers Hibiscus

# 588
Здравейте, къде го гледате преведен? Аз го гледах до 21 епизод сезон 2 на сайта nushi. Но по нататък го няма. Помощ ❤️

# 589
# 590
Привет, момичета 🤗🤗🤗

И от мен една нова/ стара снимка

Мисля, че е от награждаване преди година -две 🤔🤔🤔
Ама и този до Къванч как успява да се добере до известните актьори в Турция? Виждала съм го с много от тях.

Айре, тази сладка госпожица имаше снимка и със Серенай. Дали не е дъщеря на режисьора, за която споменаваше Серенай в интервюто пред Иви?

Башак и тя се е подсетила за Париж. 😜

Чудя се дали ще го видим Къванч на 18 ?
То само въпроси си задавам 😂 а иначе по това време вече обсъждахме фраг. И мен още не може да ме пусне носталгията по АсДев 😍

Леле, колко сладко луди бяха ❤️❤️❤️

# 591
Пепи, не помня кое е това момиченце и на кого е дъщеря.
но снимката е много сладка.
и тази с Курт Ефе и Генч Heart
кога ли ще му покажат лицето??
абе днес ни върви на стари снимки, ама по-добре от нищо.
идва и годишнината от сватбата им, която отбелязват и понякога споделят по нещо.

Цитат
Ама и този до Къванч как успява да се добере до известните актьори в Турция? Виждала съм го с много от тях.
да, опасен е Hands V
влязох му в ИГ и понеже по време на Пеперудите, не бях в час...........
тия не съм ги виждала.

и тая

Wink

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 21:33 от Airra

# 592
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Къванч може да няма много снимки от сета, но с всички дечица, които се снимаха в сериала има снимки.

Гледам, че в you tube  качват сериите отново с по малка продължителност. А аз чакам Камилита да качи сцените с Аслан и Девин, тях мога да си ги гледам до безкрай. Ками, когато стигнеш 😍

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 593
Добро утро, дружки Hug

Айре Heart Eyes благодаря за снимките! Kiss Не очаквам да видим скоро споделено лично от тях личицето на Курт Ефе, и ги разбирам. Ще продължават да дразнят гадните хейтъри още Stuck Out Tongue Closed Eyes
Този, който се е снимал много пъти с Киво се оказва, че е журналиста Cengizhan Küşükü. Не знам как точно се произнася името му Smile
Нищо не чакам вече, евентуално някоя и друга стара снимка от сета, от годишнината им не вярвам да получим ... И кой знае кога ще чуем за нов проект Thinking Но, ние сме свикнали да чакаме Stuck Out Tongue Closed Eyes
Поне архива ни е богат Hands Plus1

Имайте прекрасна събота! Hug

# 594
Хубава събота Hug

Пепи, Фенче HugKissing Heart

С Къванч са искали да се снимат всички деца, несъмнено!!!

Цитат
Не очаквам да видим скоро споделено лично от тях личицето на Курт Ефе, и ги разбирам. Ще продължават да дразнят гадните хейтъри още
и аз не очаквам, а ми се иска да си го видя, но  също ги разбирам.

сериалът ни свърши, тук стана тихо....да видим дали ще ни изненадат с нещо.

пълно е в ютуб с клипчета - с нашите красавци

# 595
Здравейте Благодаря за споделеното

https://youtu.be/lQYQvSpjwYc?si=6GFG4AZ48XTpFoQc

# 596
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря за споделеното!!!
Няма какво ново да ви кажа за Къванч.
Чакам да дадете тон за преговор ли, ... ,
за каквото измислите.

Почерпете се за моето единствено >>>

# 597
Терзи, Айре Heart Eyes благодаря ви! Kissing Heart
Мдаа, много тихо тук, и последната серия си мина без особено обсъждане, ама то си беше ясно, че отново ще си пишем само обичайно заподозрените Smile

Наистина много клипове се създадоха за нашите красавци Heart
Тези двамата няма начин да ми омръзнат Heart

https://www.youtube.com/watch?v=RQmi884tM7Q
Харесах си и този клип за ашкъма ни .

И един стар, но също много хубав.

Ахаха, тези от АЯ май ще вземат половината каст на Айлето както е тръгнало Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Умутджан Ютебай се присъедини към актьорския състав на сериала "Безмилостен",  името на героя му отново ще е Еко. Актьорът е включен и в актьорския състав на сериала " Гений", но тъй като той беше отложен за септември, той прие нов проект.
Бирсен Алтунташ

Диве, да ти е жив и здрав, много успешен и щастлив единствения! Весел празник! Kissing Heart
За мама Heart Eyes

Ами ще започнем преговора, надявам се да е скоро. Айрето Heart Eyes ще каже кога. С удоволствие ще си го гледам отново и отново Айлето, много си го харесвам, мисля, че ще има още какво да се обсъди, все сме пропуснали нещо при онлайн гледането.
Хубава вечер! Hug

# 598
Диве, да е жив и здрав и с много късмет!! Flowers Four Leaf Clover
аз съм зациклила относно разнообразяването на темата. Thinking

Терзи Hands Plus1

изненадаха ме с тоя портрет на кариерата му, но ми хареса!

Фенче Kissing Heart
Цитат
Ами ще започнем преговора, надявам се да е скоро. Айрето Heart Eyes ще каже кога.
олеле, много отговорна задача Wink
а и зависи от някои техически подробности.
да Hands V и Еко отива при Чаатай.

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 19:57 от Airra

# 599
  • au bout du monde
Аз още не съм гледала последния епизод 🫣 нямам физическата възможност. Вечер лягам с децата в 21ч, просто докато заспят, или съм заспала или не ми се става. Капнала съм. Последните 2 седмици бяха емоционална въртележка. Още не мога да влезна в ритъм. Иска ми се да се седна вечер и спокойно да гледам епизода с чаша винце, две 🤣

Скоро ще е. Скоро.

❤️

Общи условия

Активация на акаунт