💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори - тема 113

• 41 492
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за споделеното и реакциите!!!

А значи все пак става дума за Шоуто на Беаз - Беязит Йозтюрк (Beyazıt Öztürk).
Мисля, че няма да бъде подновено. Мина доста време откакто се заговори.
Уж щеше да е по TV8 ... , но до там ... И се навъдиха други от този род.
А и Семейството вече свърши, та ...

И сега май пак ще сме на hepsiburada >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 526
# 527
Терзи, мерси за шеф готвача!

# 528
# 529
Привет, момичета 🤗🤗🤗

От Мави ме чуха 😜 Почвам да пиша какво искам😂 Утре да излъчат видеото с Къванч зад кулисите. Миналият вторник не беше удачно заради годишнината от земетресението, но сега нищо не пречи.

Аз въобще не мога да устоя да не гледам серията , веднага я глътнах. Но с удоволствие ще си я гледам пак.
Как ми липсва само 😥

Камилита, бих препоръчала бащата ти да загледа Кузей Гюней, мисля, че също много ще му хареса.

Дани, и аз много харесах Якамоз, а имах своите резерви, защото аз по принцип не харесвам фантастика и въобще не гледам такива филми. Но първо изгледах Into the night , които е свързан с Якамоз и Къванч се появи в края на втория сезон, която е същата като края и на Якамоз. Истината е, че историята много ми хареса и с удоволствие бих гледала продължение с актьорите от двата сериала.

За Къванч за сега нищо не знаем за творческите му планове, но Башак е затрупана.
В момента правят стайлинга на четири сериала и е споделила и за представянето на Fох пак е нейната фирма.
Поне има кой добре да се грижи  за нея.😍 Направо се чудя как човек може да изпитва удоволствие да готви 🤭

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 530
  • sofia
Момичета, къде мога да гледам филма със субтитри. Голям фен съм и стигнах до 26 епизод

# 531
Сега погледнах откъс на сериала на Алперен, за който писах вчера.
Ми то си имало причина да ме тегли към него. Героят се казва Али Сойкан 😜

# 532
мммм Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
 с рекламните снимки, поне плакнем око Wink
Да бяха снимали  шефовете Къванч и Бурак в лице....
късметлийки са- Йозге и Башак Blush

Пепи,
е аз съм гледала последната серия на бързи обороти, като проверявах с-те.
сега си доглеждам 29,  изобщо ми е бавно темпото.

Башак са отговаряли за стайлинга на  промото  на nowtvturkiye/ бивша Фокс/
https://www.instagram.com/p/C3QSyAiPELF/

Цитат
Сега погледнах откъс на сериала на Алперен, за който писах вчера.
с Фунда ли, Kül? то нали е филм.
......................

Лека Nature Stars

# 533
Айре Heart Eyes благодаря, наистина вдига настроението клипчето на Маика с тези сладури Heart
Гледам Серошка и се чудя как съм могла да не видя колко е чаровно всъщност това момиче, каква жизнерадост и фантастична енергия излъчва Thinking Сега, след като я видях като Девин ми е много смешно, когато прочета някъде, че не му подхожда на Къванч, нямало никаква женственост в нея Stuck Out Tongue Closed Eyes Да, тя е мъжко момиче, лудетина, но в същото време си е и достатъчно женствена според мен. Май някои я бъркат с героинята и, която си беше доволно лудичка през повечето време, а аз именно заради това я харесах толкова Smile

Хареса ми това видео. През какво ли само не преминаха Девин и Аслан ...
https://vk.com/serenayss?z=video-42893472_456246233%2Fclub428934 … pl_wall_-42893472
Два коментара, които си харесах, за погледа на Къванч съм писала неведнъж, именно той ме привлече толкова преди години .
Цитат
Какво определя успеха на един актьор?!
Разбира се, в неговото търсене! И в любовта на публиката!
След това - в неговите герои!
И, разбира се, в тандем с партньора в тяхната съвместна сюжетна линия.
Наистина не харесвам повтарящите се актьорски двойки във филмите. Не защото започвате да ги сравнявате, а защото тяхната история вече съществува и ако тази история е станала по някакъв начин емблематична във филмографията на актьорите, тогава е невъзможно да я повторите.
Но бих искала отново да видя тандема Къванч и Серенай - не същата тревожна съдба като в " Семейство“, но и достатъчно сложна, където те отново ще се борят за любовта си. Потенциалът на тези актьори е неограничен, сигурна съм, че никога няма да се повторят нито в емоциите, нито в изразяването на чувства и преживявания. Нека остане само същата любов - чиста, отдадена един на друг, където той ще гледа само нея, а тя ще гледа само него! Така да оголят докрай пред зрителите чувствата на душата си и нервите на преживяванията си, болката на сърцата си и копнежа един за друг успяха само те, въпреки че всички герои и партньори са невероятно добри, тандемът със Серенай все пак е най - звезден. (За мен).
Благодарим ви за "Семейство“, Kъванч и Серенай - никой не може да ви повтори!❤❤
Обективно най-добрите и най-успешните!👌
Цитат
Началото на пътуването на нашите любими лъвове един към друг беше показано невероятно добре. Умението да се научите да отстъпвате, да се разбирате и да се чувате е това, на което се основава една истинска връзка. (Разбира се, никой не може да отмени сексуалното влечение).
Цитат
Очите на Аслан, или по-скоро погледът му, са поразителни. Може да изразява любов, доброта, уважение, състрадание, недоверие, изненада, неразбиране, гняв, ярост, лудост, безсилие. И да предаде всички тези чувства е способен талантливия Къванч! Браво
А нашето момче е прекрасно, пу пу пу! Heart

Терзи, Диве, благодаря ви! Kiss
Жаки, специално благодаря за гифчето на шеф готвач Киво Kiss

Пепи, благодаря за този гиф от една от най- любимите ми сцени с АсДев! Kiss Така да ми хареса как изигра съня на Девин Серенай, много се смях!

Ами някои хора обожават да готвят, защо се чудиш? И аз обичам да готвя, когато съм в настроение, а най- вече, когато знам какво Stuck Out Tongue Closed Eyes
Али Сойкан не е Аслан Сойкан, само да ти кажа Stuck Out Tongue Winking Eye Щом те тегли, гледай го Алперен, аз опитах в два сериала след Сблъсък да го гледам, ама не ми се получи.
Ох, и мен още ме е яд, че Якамоз свърши в нищото ... вече отдавна загубих надежда за продължение.
gonybravo, тук го има Айлето с руски субтитри, ако те устройват Hands Plus1
https://turkishtv.co/1214-semya-aile-vse-serii-tureckiy-serialy- … sskom-yazyke.html
Айре Heart Eyes хубаво е, че отлагаш края колкото се може повече, аз нямам това търпение Smile
ммм, красотичките ни  Heart Eyes

Лека, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 23:31 от queen_fenka

# 534
Привет, момичета 🤗🤗🤗

От Мави ме чуха 😜 Почвам да пиша какво искам😂 Утре да излъчат видеото с Къванч зад кулисите. Миналият вторник не беше удачно заради годишнината от земетресението, но сега нищо не пречи.

Аз въобще не мога да устоя да не гледам серията , веднага я глътнах. Но с удоволствие ще си я гледам пак.
Как ми липсва само 😥

За Къванч за сега нищо не знаем за творческите му планове, но Башак е затрупана.
В момента правят стайлинга на четири сериала и е споделила и за представянето на Fох пак е нейната фирма.
Поне има кой добре да се грижи  за нея.😍 Направо се чудя как човек може да изпитва удоволствие да готви 🤭

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

Пеп, започвам и аз да пиша хайде хайдее искаме видеотоо, вторник идвааа, хайде, хайде, абе тези хора защо не влизат в бгмама да разберат какво искат най-върлите фенки?? JoyRolling EyesJoy

# 535
Добро утро Благодаря за споделеното Тази снимка от Мави май е от предишната кампания Ето я и Серенай

https://www.instagram.com/melih_yildirim_/

# 536
Привет, дружки Hug Поредния вторник без нашето Айле ...

Терзи, благодаря! Kiss
И къде криха до сега тези снимки и от МАВИ и от Хепсибурада, че и от Последното ? Последните два дни ни бомбардират, ама няма лошо Hands Plus1

Айре Heart Eyes ами не знаех, че Беяз означава бяло, знаеш колко съм добра с туркиша Smile
Пепи, Рони, аз лично не очаквам видео с Киво зад кулисите, ако имаше биха го дали заедно с останалите три Thinking Ама няма да се разсърдя, ако ви се изпълни желанието, де Smile
Имайте хубав ден, дружки Hug

# 537
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Терзи, благодаря за снимките 🤗

Фени, не знам къде ги крият и защо ги крият снимките, а съм сигурна, че имат стотици. Искам още 😜 Само да не стане като тази🤣😜

Публикувана през 2021 г.

Фени, по повод написаното за Серенай точно това си мислех, че нямало е и как да имам по специално отношение при положение, че тя дълго време не е снимала за телевизията. Колкото и напрегнато да е снимането на сериал точно там турските актьори придобиват истинска известност и стават популярни за зрителите по цял свят. Платформите бълват сериали и филми на килограм, а и от заснемането до излъчването минава много време. Тръпката да се обсъжда и очаква всяка серия е друг голям плюс на телевизията. Сигурна съм, че това се прави не само в бг мама 😜 Знаете, че положихме много усилия да направим подобно обсъждане на Якамоз и донякъде се получи. Тогава доста търсих да видя как се е случвало с други излъчвани сериали по Нетфликс и мога да кажа, че при нас се получи най-добре. Но е много различно от тв сериал.

Айре, да филм е 👍 Аз влизам в нов работен режим и не знам къде се намирам и как ще я карам.😭😭😭
Плаче ми се 😥

Наистина се радвам, че Семейство приключи сега, защото нямаше да издържа. Но в същото време вторниците вече са белязани от него.

Обичам тази сцена 🤭😂

Междудругото вече има "новина за нов проект" на Къванч и Серенай. Само не знам дали те знаят 🤣😂🤣

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 538
Страхотни Серенай и Къванч! Превърнаха се в любимата ми екранна двойка! Не бях гледала нищо с нея, но бях попадала на не особено ласкави мнения на потребители. А те ми напълниха душата...За него ми беше ясно, че е брилянтен, но двамата, като двойка - е, няма такава химия! И сюжетът ме държеше в напрежение до последната минута! Не знам, дали скоро ще попаднем на подобен..
Момичета, благодаря за уютната атмосфера в темата Heart

# 539
Пепи, благодаря за споделеното! Kiss
Само преди няколко дни споделих тази "новина" за Серка и Киво, но не помнех заглавието на сериала, не ме четеш ти Stuck Out Tongue Closed Eyes Как ли пък няма да ги съберат отново веднага. След 5 -10 години, когато се позабравят АсДев е възможно и да се случи и то по-скоро във филм, не в сериал, както стана с Берен.
Колко различни роли изигра само за една година ашкъма ни ... Сега трябва да си почине хубаво.

Няма място за сравнение обсъждането на сериал по тв-то всяка седмица и на платформа за съжаление, но не очаквам скоро отново да се съгласи да участва в сериал за телевизията Thinking
Цитат
Колкото и напрегнато да е снимането на сериал точно там турските актьори придобиват истинска известност и стават популярни за зрителите по цял свят. Платформите бълват сериали и филми на килограм, а и от заснемането до излъчването минава много време.
Ааа, не мисля. Сериалите им ги гледат само любители като нас, а на платформа ги гледат хора от 190 страни. Да, много са и бавно се случва да ги дадат, но пък милиони могат да забележат някои актьори. Нали по този начин го откриха американките Къванч, с КСШ  на Нетфликс ? Ако не беше Нетфликс и до сега нямаше да са чували за него. Дори споделиха, че за пръв път гледат сериал със субтитри, само заради него и историята, която ги трогна, а после набързо преведоха и изгледаха всичките му проекти, явно разбраха, че със субтитри си е друга работа Smile И най-добрия дублаж не може да предаде по същия начин емоциите на актьорите.
Gerit0, добре дошла! Hug Благодаря! Two Hearts
Цитат
Страхотни Серенай и Къванч! Превърнаха се в любимата ми екранна двойка! Не бях гледала нищо с нея, но бях попадала на не особено ласкави мнения на потребители. А те ми напълниха душата...За него ми беше ясно, че е брилянтен, но двамата, като двойка - е, няма такава химия! И сюжетът ме държеше в напрежение до последната минута! Не знам, дали скоро ще попаднем на подобен..
Момичета, благодаря за уютната атмосфера в темата Heart
Напълно споделям впечатленията и емоциите ти от нашия сериал Hands Plus1 Както и за любимите ни АсДев! И нас ни изненада приятно Серенай, много при това! Добре, че ги събраха заедно! Heart

Общи условия

Активация на акаунт