Отговори
# 300
  • Ямбол
Спойлер от Х .А дано да е вярно 🙏🍀
Скрит текст:
Невра ще напусне сериала в 57 ЕП. Сейфер ще се завърнат в 55-56 ЕП.

# 301
  • Яко в Матрицата...

# 302
Спойлер от Х .А дано да е вярно 🙏🍀
Скрит текст:
Невра ще напусне сериала в 57 ЕП. Сейфер ще се завърнат в 55-56 ЕП.
Ами вече нямат друг избор!Рейтинга го потвърждава и при новата конкуренция май ще е необходимо!Аз слушах и нещо друго
Скрит текст:
Буче също напуска сериала!Намерили са и нов проект в който да се снима.

# 303
Ох , бе!! Да се махат чумите му с чуми и да спим спокойно вече хахах Simple Smile
Незнам за вас но имаше при мен момент където спрях да го гледам , изтървах едни 6-7 сериала , е прескочих ги и един ден като видях нова серия си казвам - ще гледам, и ако преценя ще връщам назад и ще изгледам и тея дето съм пропуснала.. Ами то нямаше нужда , едно и също , скандал след скандал 😅 Сега хем ми интересен , хем ако тея двете не се разкарат скоро ще го спра да го гледам  за винаги май 🫢

# 304
# 305
  • София

Фотошоп. Ако има нещо между тях ще го покажат, когато сериалът свърши.

# 306
  • Яко в Матрицата...
Мими, от кой източник е тази новина в спойлера?

# 307
От руснаците,нали само на руски разбирам.От руски канал беше.

# 308
  • Яко в Матрицата...
Ясно, мерси 👍🏻

# 309

То това май е тръгнало от коментар на Бирсен, че ако си намери нов проект, ще си тръгне. Върти се от миналата седмица.

# 310

То това май е тръгнало от коментар на Бирсен, че ако си намери нов проект, ще си тръгне. Върти се от миналата седмица.
Възможно е!А дано за седмица да си е намерила нов проект,/да се надяваме,че на кака и е дошъл ума и не трябва повече да излага сестричката/, и да се разкара от сериала.Да се поядосваме малко на "бижутерската акула"!Поне тя няма да "глади"кореми и да подсмърча.

# 311
  • София
Това за Буче, Бирсен го написа още преди около два месеца, когато имаше една серия, в която Ферит се размотава с рибата в мол и беше с нисък рейтинг. Миналата седмица пак го е писала.
Иначе от много време се говори, че бомбата с корема ще гръмне, когато започне Гаддар. Обаче от Фокс ги изненадаха.
Аз чакам първо статистката да си ходи по направление, след нея е рибата.

# 312
Аз вече на нищо не вярвам честно казано,имам надежда ,но ще видим. Затова казвам че все още не са си гръмнали патроните с бебето.
Много як Фотошоп

# 313
Ново спойлерче!
Скрит текст:
Кая ще поиска от Халис също да започне да работи.Халис ще му предложи да се съревновава със Ферит за новия магазин.Кая ще се включи в играта.Невра ще прецака Ферит и ще даде магазина на Кая не защото ще хареса Кая повече,а от женска солидарност със Сейран!След раняването на Кязъм Невра също ще отиде в болницата да подкрепи уж Ферит!Сейран ще го попита дали е щастлив сега,а той ще и отговори,че за него всички жени са безлични,защото обича само нея.

# 314
Вижте това са всичките рейтинги до 54еп. Чакаме сега този епизод . Нищо общо с първи сезон.

Общи условия

Активация на акаунт