Отговори
# 315
Те от продукцията до там докараха нещата, че последната част звучи абсурдно, нелогично.
За целите на рейтинга може.

# 316
  • Яко в Матрицата...

# 317
Ново спойлерче!
Скрит текст:
Кая ще поиска от Халис също да започне да работи.Халис ще му предложи да се съревновава със Ферит за новия магазин.Кая ще се включи в играта.Невра ще прецака Ферит и ще даде магазина на Кая не защото ще хареса Кая повече,а от женска солидарност със Сейран!След раняването на Кязъм Невра също ще отиде в болницата да подкрепи уж Ферит!Сейран ще го попита дали е щастлив сега,а той ще и отговори,че за него всички жени са безлични,защото обича само нея.
Айдеее... Аби ще опере пешкира. От където и да го погледнеш той е виновен.  Joy

# 318
  • Яко в Матрицата...
Кате, аби е виновен, че Феро е тъп Joy

# 319
Аби трябва да набие Ферит наистина,ама хубаво.. не го наби в 36епизод,но сега трябва.

# 320
Ще си позволя да споделя пост от друга група (относно друг сериал е):
https://bg-mam.ma/p/1590259/47494991

Много интересно действие от страна на актьорите. Ние само можем да си представяме такова. 😂🫲
Дали е вярно написаното, не знам, не съм и гледала сериала, въпреки че има актьори, които харесвам. Радвам се за тях, ако наистина показват недоволството си от развитието на сюжета им. 🧿

# 321
Ще си позволя да споделя пост от друга група (относно друг сериал е):
https://bg-mam.ma/p/1590259/47494991

Много интересно действие от страна на актьорите. Ние само можем да си представяме такова. 😂🫲
Дали е вярно написаното, не знам, не съм и гледала сериала, въпреки че има актьори, които харесвам. Радвам се за тях, ако наистина показват недоволството си от развитието на сюжета им. 🧿
Да тази тема е разгорещен спор днес в социалните мрежи 😃. И те избиха рибата.
При нас в рибаря може Фуат да оживее най-много

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 19:12 от Albena1_2_3

# 322
Момичета Уразбулбени е писала нещо в Х, но с преводача, нищо не разбирам , дали някой може да преведе?

# 323
  • София
Не знам Ураз какво е писала, но феновете на Рибарчето вкараха Гаддар в тренда. Давам за пример този туит, който е от голям фен с много последователи. Който не вярва да му види взаимодействието.

https://twitter.com/wizbutcute/status/1748008827360878656?t=qkU0 … ilYmBuhPgw9A&s=19

От продукцията продължават да копаят, не знам какво си мислят, че ще стане.

# 324
И някаква интрига има , от пост в ютуб

# 325
  • София
И някаква интрига има , от пост в ютуб

От тук тръгна цялата работа Simple Smile

# 326
Който гледа по Story серията….тук ли разбра Ферит,че света не се върти около него за първи път и пак тук си даде сметка,че Сейран е сила и жена за която си струва да се бориш…още не я обича,но пак тук определено разбра,че е влюбен…хубави моменти от сериала

# 327
Добър вечер момичета днес ще има ли епизод ?? 🤣

# 328
Много ми липсват борещите  се един за друг СейФер.

Няма да има Dincheva.95  освен,ако не гледаш по бТВ стори

# 329
По стори го гледах ама мислих че и по стар ще го дават ☺

Общи условия

Активация на акаунт