Отговори
# 435
# 436
Е как може да се си прегръща бащата дето го вкара в затвора,болен ли е Ферит,за психиатрия ли е. мале

# 437
И затвор ще си  имаме в нашето дизи ! Пълна програма! Сега ще гледаме сестрите Шанлъ. Може да се окажат по-опасни и от Корханите.

Тювбе, тювбе Grinning

# 438
Ех че хубави истини пишат в Х тази вечер.....

# 439
  • Яко в Матрицата...
Гюнтер засега ми е тъпак номер едно. После е Феро...

Бел, как може да се сравняват двете ситуации? В едната дедето манипулира Ферит и той го знае, а в другата Кязъм е поръчачан и застрелян...

# 440
Идвам да кажа нещо друго. 🙂 Помните ли как Ферит беше линчуван за това, че се тревожи за дедето (за своя насилник) след и тервюто на Сейран...Ее, сега какво видяхме, Сейран се разтревожи веднага за Казъм дали е жив, даже заплаши, дано да е жив, че иначе да се пазят от нея... Защо никой нищо не казва за това?

Кръвта вода не става.

# 441
Орхан направи на Корхан това,което Сейран не успя
Серията скучновата,но имаше много моменти,по които може да се разсъждава
Хареса ми разговорът на Орхан с Ферит
Не ми хареса Суна-страхлива и слаба
Ферит няма да коментирам,че Ви дразня
Невра издаде фронта,да видим дали и тя не обича игрите и не си играе с наш Феро
За първи път чух,че Пелин се ненавижда заради положението си.До сега беше много самоуверена
Кая и той подслушвал зад вратите
Сейран малко ме изнерви с реакцията си към Гюлгюн
Пък и казва,че се е озлобила след връзката си с Ферит
А аз мисля,че тази злоба е още от баща и,от детството и
Фрага не ми хареса

# 442
Изгледах епизода и на мен не ми хареса. Интересно ми е само какво си казаха Пелин и Ферит и после Пелин и Сейран...за следващия епизод също нямам високи очаквания

# 443
  • Бургас
Вал, може и да си права.... способността му да манипулира, чрез думи будещи съжаление, бих приела като последен опит да постигне целта си за пустия магазин...но все пак грозно беше с тези сълзи...вече се превърна в лъжливото овчарче!

Ани, той винаги е бил такъв.
Не бих обобщила така....манипулатор да, но не винаги! Просто има една сбъркана хромозома, както всичките Корхан и техния начин на живот е непогрешим.....Сега разбирам защо вкараха и дъщерята - нейното раздвоение на личността е точната диагноза на цялата фамилия!

# 444
  • Яко в Матрицата...
Вал, кажи си за Феро бей... да знам какви ги е свършил, че май няма да гледам серията Joy

# 445
Сега,когато Сейран си призна , че се е озлобила и е гневна ,и че не може да се справи с този гняв вътре в нея , е време за психолога. Не да ми дават разни затвори.
Все някой трябва да е първи на тези сеанси и да повлече крак.

# 446
И сега какво приятелски семейства ли ще станат с Шехмуз и Пело..
Всички заедно срещу Корхан...
Честно да си кажа аз нищо не очаквам от тук нататък за СейФер ... по-добре да продължи сериала както е сега,
Фамилии, марки, бижута всеки борещ се за нещо...
само че да дойде някой и за Сейран Simple Smile

# 447
Вал, може и да си права.... способността му да манипулира, чрез думи будещи съжаление, бих приела като последен опит да постигне целта си за пустия магазин...но все пак грозно беше с тези сълзи...вече се превърна в лъжливото овчарче!

Ани, той винаги е бил такъв.
Не бих обобщила така....манипулатор да, но не винаги! Просто има една сбъркана хромозома, както всичките Корхан и техния начин на живот е непогрешим.....Сега разбирам защо вкараха и дъщерята - нейното раздвоение на личността е точната диагноза на цялата фамилия!

Коментирано е вече, но, точно, просто и ясно- кукота (психота).

# 448
  • Бургас
Сега,когато Сейран си призна , че се е озлобила и е гневна ,и че не може да се справи с този гняв вътре в нея , е време за психолога. Не да ми дават разни затвори.
Все някой трябва да е първи на тези сеанси и да повлече крак.
Определено в серията се дадоха заявки за среща с психолог! Кая призна за майка си, че от там и неговите проблеми, Орхан виждаме, че сдаде багажа и той, във фрага дъртьо имаше сцена с истеричен, нездрав смях, а Сейран сама си постави диагнозата.

# 449
Kirilovaa не говори глупости Grinning
То в този филм има жени само за Ферит. За Сейран  мъже не. Joy не й се полагат Joy
Ще ми е много интересно да видя днешната сцена в ТЦ, но с разменени роли Blush да го видим Феритчо тогава

Общи условия

Активация на акаунт