Отговори
# 420
Че и той е готов.

# 421
Свърши ли? Дали ще има трейлър?

# 422
Еви,това съм аз
Рени каза да бъде себе си
Не знам кое те дразни
Ферит манипурила Невра,това видях
Пелин превъртя играта,но Ферит отново и повтори това,което винаги и е казвал
А Сейран стана свидетел на всичко,но дали е разбрала,не знам,ще видим

# 423
Ферит накрая да не излезе от играта си влюбен и забременил Невричката....
Леле как ме издразни в колата..
Това момче има много сериозни проблеми с мозъка си...

# 424
Сега Animal Horse ще е новата, която ще го заобича Head Band понеже ни бяха малко другите:blush:
С риск да ме линчувате, JoyJoyJoyако мога през лаптопа ще му перна един шамар без да се замисля

Тази трудната е готова, според мен. Феро искаше да се откаже от нея и играта си, но май тя няма да му позволи Grinning
Каза му, че само Бог знае какво ще стане с тях Head Band

# 425
  • Бургас
Аз все пак съм доволна  Пелин свърши това, което Сейран от няколко серии не можа...Натри му самодоволната физиономия на наш Феритчо, а помията, която сам забърка вече се развоня! Явно ще гледаме ретроспекция на ситуацията с Фуат, този път Сейран в трагедия...много банално пак ще ни ги съберат.....Но да не бързам, да видим дали наистина ще занулят Кязъм / ние очаквахме Есме, а то какво ни сервираха/
Вал, може и да си права.... способността му да манипулира, чрез думи будещи съжаление, бих приела като последен опит да постигне целта си за пустия магазин...но все пак грозно беше с тези сълзи...вече се превърна в лъжливото овчарче!

# 426
RI_14 - един шамар няма да го освести...
Кога ще му дойде акъла на това момче бееее??? Когаааа???
Най-големия женкар се оказа в цял Истанбул....

# 427
Ферит играе, защото има цел.
Сейран каза на Пельо, че е станала друг човек откак е с него- гневна. Въобще не се чудя и е права, защото ефенди е склонен да те изкара извън нерви, никога не е викала без причина.

# 428
Свърши ли? Никога не мога да схвана кога е свършил и кога е просто реклама… 😀

# 429
Идвам да кажа нещо друго. 🙂 Помните ли как Ферит беше линчуван за това, че се тревожи за дедето (за своя насилник) след интервюто на Сейран...Ее, сега какво видяхме? Сейран се разтревожи веднага за Казъм дали е жив, даже заплаши, дано да е жив, че иначе да се пазят от нея... Защо никой нищо не казва за това?

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 00:37 от bellie_ellie

# 430
Епизода ми хареса.  Диалога  Сейран- Пелин - много.  Най-накрая Сейран си призна , че  Феро и влияе зле , много зле. Променила се е след срещата с него -  изпълнила се е с гняв и злоба.  И това е нещо.
Надявам се да не го забрави бързо ,бързо.   Невра  уж се възмущава , ама не пропуска да го целува. Бракът му не е бил негов избор ,особено втория. Бебето...... то от Бог. Направо падам от логиката му.
Изкараха го неустоим - и Невра го хареса. Същите чупки в колата , същия смях , същите премрежени погледи... Чапкънин си  е.  Непоправим !   Колкото по-далеч е Сейран от него , толкова по-добре.

# 431
Според мен Ферит никакви игри не играе с Невра... просто момчето си е такова... обича една, но в мозъка му 100001 други...
Най-мразя такива мъже...
Веднага се подсмихва на целувката.. тойбе, тойбе.... за какво го гледах, пакс е ядосах

# 432
Kirilovaa98 Ако има и други желаещи, Може и да му дойде акъла Joy

# 433
Вал, може и да си права.... способността му да манипулира, чрез думи будещи съжаление, бих приела като последен опит да постигне целта си за пустия магазин...но все пак грозно беше с тези сълзи...вече се превърна в лъжливото овчарче!

Ани, той винаги е бил такъв.

# 434
И затвор ще си  имаме в нашето дизи ! Пълна програма! Сега ще гледаме сестрите Шанлъ. Може да се окажат по-опасни и от Корханите.

Общи условия

Активация на акаунт