Отговори
# 330
  • Ямбол
Гледам си епизода по Стори колко хубаво беше всичко между тях.Как се обичаха,как се дразнеха,как се държаха детински един с друг.Липсват ми да ги видя отново щастливи.Хайде бе Гюнгер моля ти се бе човек,зарадвай нас зрителите с нещичко,стопли ни малко душичките и съчицата с любов и надежда. ❤️🍀 Искам ей така да ги видя 🥰

# 331
Охх това ми е един от любимите момемти в тоя сериал. Как си тръгна Сейро, пък нашия рони сълзи на терасата и с допълнение на песента...любима сцена ми е! Heart

# 332
На  мен  са  ми любими и двете и напускания на дома. Втория  път , когато каза всичко на Халис и му хвърли брошката на Хатуч , направо простих на Гюнгер 50 % от простотиите му.
Хубаво си ни е сериалчето , ама много пълнеж , много плява. От една страна искаме да гледаме колкото се може по-дълго , от друга - нямаме търпение.
Харесва ми , че и оставиха поне гордостта и смелостта.  Това , че обърна порядъка в този така наречен дом. Няма ги вече  задължителните вечери и нравоучения на Халис и  набиване на канчетата на всички подред.
Най-отвратителната сцена за мен  е , когато накара Фуат да яде насила. После плаче ! Защо бе , джанъм , всичко това е твое дело.
Само  още Ифа - Вечната Амбър , си стои непокътната , ама и нейния ред ще дойде. Кукуто Нюкет малко и наруши спокойствието , ама тя се взе в ръце.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 22:34 от Kami_J

# 333
  • Яко в Матрицата...

Подготовка за утре Wink

# 334
  • Дубай
Е, сега, тоя Гюнгер... Дано Гадара ги разбие от рейтинг белким вземе та се осъзнае...

П. П. Рени ти за кого ще викаш утре?! 😉😋

# 335
  • Яко в Матрицата...
Аз ще викам за Гаддар, но няма да гледам нищо, че съм на културно мероприятие 😂

# 336
И аз съм на работа до полунощ,но ще викам за нашите,отсега ми е ясно по фраговте ,че няма да е нещо кой знае ,но да видим. 😃 Може да ни изненада рейтинга в събота сутрин. Само ще са ми интересни сцените в мола между Ферит и Сейран и после в гората ,да видим ангел спасителя на Кязъм,един път Ферит държа пистолет опрян в слепоочието на Тарък,сега да видим къде ще му в дулото.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 23:00 от Albena1_2_3

# 337
# 338
Гаддар ако ги разбие , трудно ще се свестим.  Рейтинг много бързо пада  , ама качването после е трудна работа. Ще си проличи колко е твърдата фенска маса.

# 339
  • Дубай
Може да ни изненада рейтинга в събота сутрин
Найн, както казваше учителката ми по немски. Време е вече да ги пострестнат малко и престанат с тези глупости...Предпочитам даже, ако трябва да се свършва, че язък за Афра и Мерт.

# 340
Аз лично не очаквам  чак толкова да падне рейта. И за Керем Б. говорехме така , а тя каква стана. Керем дойде и си замина , а ние сме още тук и още си гризем ноктите с тоя сценарий. Докато не видя , не вярвам.

Още малко подготовка.

# 341
Ще имаме ли скоро подобна сцена?

https://twitter.com/i/status/1748000667090800744

# 342
Аз лично не очаквам  чак толкова да падне рейта. И за Керем Б. говорехме така , а тя каква стана. Керем дойде и си замина , а ние сме още тук и още си гризем ноктите с тоя сценарий. Докато не видя , не вярвам.

Още малко подготовка.

Бетер Пельо-...Joy Joy Joy

# 343
Стига предварително да хвалите новият сериал на Чачо.
Който иска да си го гледа. Всеки сериал ще си има фенове.
Аз лично си харесвам нашите  рибарчета - Ферит и Сейран и ще продължа
да ги гледам и да ги поддържам.

Кой ще #YalıÇapkını гледа днес?

# 344
Изобщо не го подценявайте Чачун. Той няма свален сериал. След 6 - 7 години се връща по телевизията. Няма да рискува с тъп проект. Да не говорим колко фенове има. И покрай проектите си за Нетфликс 100 % е натрупал още повече чужденци фенове. Той е един от топ 3 на младите актьори.

Общи условия

Активация на акаунт