Какво ще купя отново - 8

• 104 301
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Скрит текст:

Много ми допадна и ми се струва добра алтернатива.

# 541
Скрит текст:

Много ми допадна и ми се струва добра алтернатива.
и на мен ми харесва, но другия вкус

# 542
Днес си взех този сок на Йоси с банан и ягода. Много ми хареса. Количеството му е 2 литра, а цената 2.68лв.

# 543
  • Варна
Потвърждавам.
Преди седмица -две бе в промоция за 1,99. Взех този  и ябълков- ок ( за сок в кутия).

# 544
Абе хубаво, ама за 2,70 лв., малко ми изглежда невъзможно. Само кутията струва толкова. Не ми се мисли какво има вътре. За две кила сок си трябват по кило ягоди и толкова банани. Thinking
Ми, не ми излиза сметката, както и да я правя. Smirk

Да не съм спам, похвалвам този ябълков сок - студено пресован. Много го харесваме - 3 л. е, но е 8 - 9 лв.

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 08:52 от Sysly

# 545
  • Plovdiv

Този сладолед на Лидл ни е топ попадение, особено съотношението цена-качество.

Sysly, как го съхраняваш този сок? Зимата го държа на терасата

# 546
Зимата и аз на терасата го изнасям за да не ми пълни хладилника, но лятото само в хладилник. Когато не ме мързи го прехвърлям в стъклени бутилки, но напоследък се изтарикатих и вадя отвътре само балона. Simple Smile
Но наистина е абсолютно натурален и без захар, когато се отвори е светъл но след 1, 2 чаши леко потъмнява точно като прясно изцеден сок от преса - леко стипчив и ароматен.

# 547

Този сладолед на Лидл ни е топ попадение, особено съотношението цена-качество.

Sysly, как го съхраняваш този сок? Зимата го държа на терасата
В сладоледа има ли палмово масло?

# 548
  • Plovdiv
Нямам никаква представа, мога да проверя като се прибера

# 549
В лидълските сладоледи има във всички, без изключение. Един ден четох етикети като в библиотека та белким намеря нещо без, ама нейсе.
Оттам отидох във Фантастико и същата история, но затворих очи и отнесох един шамфъстък.
Изобщо не гледах етикета и не знам какво има вътре, но много ми хареса. Grinning

# 550
  • Пловдив

Икономичен, пухкава и нежна пяна прави и има много приятен аромат.

# 551
В лидълските сладоледи има във всички, без изключение. Един ден четох етикети като в библиотека та белким намеря нещо без, ама нейсе.

не мисля, че е вярно. имат с кокосова мазнина, но нека проверя за сигурност.

# 552
Sysly, купувах ванилията, много е хубав (на вкус). Малко по-добре е като състав в сравнение с масовите фамилия и подобни.

Има няколко вида ябълкови сокове без захар по магазините, потъмняват, ама горе-долу само на Фрукталина са ми приемливи. Този откъде го купувате? Детето не спира да пие ябълков сок, най-гадния ми е този на Лидл, Родна стряха, киселее ми неприятно.

Препоръчвам Протеинов тост 123 на Елиаз - много ми е вкусен, не знам колко е протеинов и дали е полезен.

# 553
От Аванти.

# 554
Аз харесвам Ploddy, ама не знам дали ги има по веригите.

Общи условия

Активация на акаунт